Vi havde 40-50 gæster til kobberbryllup med Mobilpølsens lille art deco pølsevogns-trailer, som vi også havde haft på besøg til vores 40 års fejring. Så smart og let at få plads til i en ‘almindelig’... See more
See what reviewers are saying
Vi har haft besøg af mobilpølsen, til vores søns studentergilde, og det var en kæmpe fornøjelse. De kom til tiden, søde mennesker, glad og hurtig servering, maden var klar som aftalt, masser af mad,... See more
Company replied
Virkelig god service! Mobilpølsen leverede mad til et selskab for 100 personer; alt fra hotdogs til bøfsandwich. Der var mange vegetariske gæster, men det var intet problem for Mobilpølsen, der sørge... See more
En dejlig dag i mormors kolonihave fest sluttede med en gang pølser . Skønt super hyggeligt folk strømmede til og fik bla. Ramsløgspølser 😋 vi var vilde med konceptet og så det at pølsevognen ikke s... See more
Company replied
Company details
Written by the company
En pølsevogn til enhver begivenhed.
Holmbladsgade 103, 2300, København S, Denmark
- 20849383
- info@mobilpolsen.dk
- mobilpolsen.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Slet ikke mad nok 🙈
Slet ikke mad nok 🙈
Havde bestilt Flæskestegssandwish til 50 de sagde at de vil give hotdog oven i købet, fedt tænker jeg, det er god stil.
Da vi skulle have været 49, men havde lidt sydom, ende vi kun med at blive 44, hvor de 5 var børn under 5 år.
Da alle have fået 1 Flæskestegssandwish hver og nogle 1 pølse, gik vi igang i anden omgang og 2 ud af 5 hold havde fået deres anden gang, sagde de at de var løbet tør for mad, hvad sker der, mine gæster var stadigvæk sultne, de skulle serverer, i 1,5 time, man pakkede sammen efter 30 min.
Der lå stadigvæk 6 Pølser på risten, selvom der var sultne gæster, sagde jeg, pak sammen og æd dem selv, I protest og arrighed.
Skal siges det smagte godt, men det varder det slet ikke op hvor utilfreds jeg var.
Jeg ringede og brokkede mig, men de var svære at rokke til, men stod fast på at jeg ikke kunne betale den fulde pris. Og de endte med at give sig til sidst.
Fødselsdagsfest med Mobilpølsen
Hyrede dem til en 40 års fødselsdag. Fuldt ud tilfreds med både service og maden. Super lækre flæskestegssandwich og alt i pølser og hotdogs. Yderst god service både op til og under festen.
Var til fest her lørdag
Var til fest her lørdag , 70 mennesker.. pølserne var gode, men der var ikke nok bøfsandwich til alle det ikke i orden.
Bestilte mobilpølsen til min 40 års…
Bestilte mobilpølsen til min 40 års fødselsdag. Servicen var god og alt kørte som aftalt. Kan klart anbefales herfra.
Bookede Mobilpølsen til natmad med stor…
Bookede Mobilpølsen til natmad med stor succes.
Alt var som aftalt og serveringen var med et stort smil.
Vi bookede Mobilpølsen til sønnens…
Vi bookede Mobilpølsen til sønnens svendegilde, og er fuldt ud tilfredse.
Fik hurtigt svar, søde og flinke, madvognen var pæn og ren, pølsemanden ualmindelig sød og pølse samt bøfsandwich smagte lige som det skulle.
Vi kan varmt anbefale Mobilpølsen 💪🏻
Alt fungerer, kan varmt anbefales
Alt fungerer. God kommunikation, kom til aftalt tid.
Vi havde købt pølsepakken og tilkøbt Greasy Cheasy burgere.
Alt smagte rigtig godt og man kunne #mage at der var brugt gode råvarer.
Kan varmt anbefales.
Karsten
Mobilpølsen til housewarmning
Til vores housewarmning havde vi hyret Mobilpølsen. De svarede hurtigt tilbage på henvendelser og kom til aftalte tid. Vi oplevede rigtig god service og vi var specielt meget glade for flæskestegs sandwich, som vi havde tilkøbt til pølsepakken.
Kort og godt alt fungerede.
Meget glad
Super lækker mad med en flink pølsemand. kan klart Anbefales :)
Vi havde bestilt en pølsevogn til…
Vi havde bestilt en pølsevogn til sommerfesten til 40 mennesker. Det fungerede rigtig godt med god service og god mad.
Kvalitet og ekstra service, hvor??????
Har lige været til selskab i Birkerød, hvor Mobilpolsen var bestilt. For det første kom de en halv time for sent, for det andet var kvaliteten helt ved siden af, selvom at de skriver ‘Vi ønsker, at tilbyde vores kunder en ekstra god service og en ekstra god kvalitet.“
Pølser som bliver stegt for alt høj varme i alt for kort tid, så de springer og bliver pletvis sorte. “Papburger” som jeg plejer at kalde de flade fabriksfremstillet frosne bøffer til bøfsandwichen, var så elendig at selv mit barn ikke vil spise den. Skandaløs at give så mange tusinde kroner for en gang markværk. P. S. De havde ikke noget stærkt sennep. 😡
Konklusion: bestil din pølsevogn et andet sted!

Reply from Mobilpølsen
Dukkede aldrig op
1 stjerne fordi man ikke kan give 0.
Vi kontaktede Mobilpolsen for et par måneder siden, og havde faktisk en rigtig god dialog med dem pr. mail ang. vores datters fødselsdag.
Vi har løbende haft kontakt, og flere gange opsummeret med antal, tidspunkt, adresse osv. Alligevel står vi så i går, med knap 40 mennesker klar til mad kl. 14, men ingen pølsevogn. Vi ringede og de mente havde åbenbart skrevet 18.30 i kalenderen, på trods af at de selv har skrevet det korrekte tidspunkt i en bekræftelsesmail til os.
De tilbød at de (måske) kunne være der om nogle timer, men det hverken gad eller kunne vi vente på med sultne børn der ventede til en 2års fødselsdag.
Det er en virkelig dårlig oplevelse og i mine øjne super uprofessionelt, når det hele vejen igennem har været samme tidspunkt og det er planlagt måneder i forvejen.
Fleksibel, venlig og lækkert
Brugte mobilpølsen i forbindelse med jubilæumsreception. Stor succes. Effektivt, venligt og imødekommende personale. Kan varmt anbefales
Lækkert og enkelt.
Lækkert og enkelt.
Rigtig god kommunikation ved booking, og levering til tiden med rigeligt at lækre pølser. Kan bestemt anbefales :-). Vi kommer tilbage når vi igen skal holde en fest.
Venligt og imødekommende personale og…
Venligt og imødekommende personale og lækre produkter !

Reply from Mobilpølsen