Het Nederlandsche Muntenhuis Reviews 59

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag wederom met een 06-nummer gebeld.. hoeveel nummers hebben jullie in voorraad liggen.. Zwaar irritant heb geen intresse in een of andere zilveren munt.. Je bestelt hier iets, betaalt netjes... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bedrijf levert zelf antwoordnummer stickers met track en trace codes voor retourzedingen, maar vraagt vervolgens toch om verzendbwijs en stuurt aanmaning. klantengevoel/vertrouwen 0,00 . Bedrijf is... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Nadat ik overspoeld werd met munten die ik naar beste weten niet besteld heb heb ik via 123 opzeggen aangegeven geen nieuwe toekomste zendingen wens te ontvangen. Vandaag wederom een paket vam AMK. H... See more

Company details

1. Collectibles Store

Written by the company

Welkom bij Het Nederlandsche Muntenhuis, dé betrouwbare partner voor Nederlandse muntverzamelaars. Wij streven ernaar om onvergetelijke verzamelmomenten te bieden met onze hoogwaardige munten, medailles, Herdenkingsuitgiften en goudbaren. Onze producten zijn ontworpen om u terug te brengen naar specifieke periodes, personen of plaatsen. Onze uitstekende service is volledig gericht op uw tevredenheid. U ontvangt uw munt altijd vrijblijvend thuis, zodat u deze in uw eigen vertrouwde omgeving kunt bewonderen. Mocht de munt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze eenvoudig en gratis retourneren.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Het zijn oplichters!!!

Het zijn oplichters en hangen de telefoon op als je de munten probeert op te zeggen!! Mijn vader is hier al maanden mee bezig! Ik ga stappen ondernemen betreft de dreigende incasso’s, terwijl er al maanden geleden aangegeven is deze niet te willen ontvangen!!

February 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Na een eenmalige bestelling via een…

Na een eenmalige bestelling via een Instagram-advertentie ontving ik betalingsherinneringen voor bestellingen die ik nooit heb geplaatst. Contact opnemen bleek zeer moeilijk: e-mails bleven onbeantwoord en het telefoonnummer was niet bereikbaar.

Op verzoek van het bedrijf heb ik alle ontvangen munten inclusief certificaten volledig geretourneerd (bewijs aanwezig). Desondanks bleven aanmaningen volgen en is het door mij betaalde bedrag niet teruggestort.

December 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Niet eens 1 ster waardig.

Niet eens 1 ster waardig.

1 munt besteld voor 3.95, en vervolgens even later ontvang je weer een pakket tegen een hoger tarief, terwijl ik dit niet besteld heb. Blijkbaar stem je in met een abonnement bij de eerste (kennismaking) bestelling.

I.o.v. met de medewerker retour gestuurd, maar vandaag ontvang ik een aanmaning voor deze munten + nog een ander factuurnummer. Er gaat binnen dat bedrijf echt iets goed fout..

Daarnaast probeer ik al weken contact met ze te krijgen, maar reageren niet op mijn mails.

MENSEN TRAP ER NIET IN!!!!!

Ik noem dit oplichterij

July 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na een herdenkingsmunt te hebben…

Na een herdenkingsmunt te hebben besteld werd deze na veel telefoontjes en emails uiteindelijk geleverd. Vanwege dit vervelende leverings-gedrag niets meer besteld. Opeens gleed er een rekening naar binnen alsof ik een abonnement bij hen had voor muntenverzamelingen. Direct een mail gestuurd dat ik niets had afgesloten of getekend voor leveringen en dat zij mij niet meer mochten benaderen. Ja hoor prompt hierop glijdt er een envelop in de bus met weer een munt erin EN DE REKENING. Ik had niks besteld en hen juist afgewezen! Telefonisch onbereikbaar. Nu vandaag staat opeens PostNl voor de deur met weer een levering. Deze geweigerd en terug laten sturen. Hoe kom ik van die idioten af? De munten schijnen ook niets waard te zijn. Geen echt zilver of goud.

September 17, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Nadat ik overspoeld werd met munten die…

Vandaag wederom een paket vam AMK. Het paket heb ik niet geaccepteerd. Post nl zal het paket retourneren naar AMK. Hoop dat de leveringen nu stoppen. Zo niet dan ook de volgende zendingen retour naar AMK

June 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit dus. Ze blijven naar munten sturen. Klachten en mail word niet op gereageerd maar wel rekeningen sturen voor munten die ik niet besteld heb

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien.

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Het Nederlandsche Muntenhuis

June 26, 2025

Oplichting D-day munt

Nog niet eens 1 ster waardig!!!Netjes de periode afgewacht volgens de site maar tot op heden nog steeds geen munt mogen ontvangen.Nu moet ik mijn buurman teleurstellen,er komt geen munt.
Wel lekker vangen 3,95 voor de D-day munt en wie weet hoeveel mensen erin trappen,pure oplichting!!!

June 20, 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. 2 mei de vrijheidsmunt besteld en tot op heden nog niets ontvangen. Telefoonnummer Amsterdam is buiten gebruik. Emailadres klantenservice wordt niet op gereageerd. Uiteindelijk via een ander nummer iemand aan de lijn gekregen. Verontschuldigingen en wordt zo snel mogelijk opgestuurd. Mailtje gekregen via een ander emailadres,maar tot op heden nog niets ontvangen. Mensen pas op!!!!

May 24, 2025

Niets ontvangen

Wacht sinds 9 april op mijn bestelling (25 jaar euro).
Reeds 3 x gebeld, maar tevergeefs.
Ze zouden telkens nieuwe order aanmaken, maar zelfs die komen niet aan.
Ik had ook nog een andere munt besteld ( bevrijdingsmunt) deze is volgens hun op 13 mei verstuurd, maar heb ik ook nog steeds niet binnen.
Ook in de PostNL app, waar ik al.mijn post kan volgen, komt niets van het Muntenhuis voorbij.
Ik wacht nog tot zaterdag en dan ga ik ze vriendelijk verzoeken mijn geld terug te storten.

May 21, 2025

Oplichters

Buiten allerlei trucjes om je geld uit je zak te kloppen op slinkse wijze wordt een keer geleverd als ze zin hebben en je wordt niet op de hoogte gehouden. Reageren op mails gebeurt niet, zeker niet als je vragen hebt, bellen heeft ook weinig zin, behalve de optie meer bestellen, dat werkt toevallig genoeg wel goed. En als je ze te pakken krijgt wordt duidelijk dat ze getraind zijn in het verdedigen van hun trucjes en leggen je haarfijn alle kleine lettertjes uit die her en der staan. Absurd dat dit soort bedrijven de kans krijgen bepaalde herdenkingsmunten aan te bieden, aan alles merk je dat het een zwendel is.

May 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hoe wordt ik aan het lijntje gehoudenVandaag 21-2-2025 weer gebeld met het…

Vandaag 21-2-2025 weer gebeld met het Amsterdams munten huis en gevraagd waar mijn geld blijft. Dit is een moeilijk onderwerp over iets wat ik niet heb ontvangen. Eerst moet ik mijn zendingen retour zenden en dan krijg ik mijn geld terug. Het probleem is, ik heb niets ontvangen en kan dus niets retour zenden. Er wordt mij vanmorgen verteld dat het misschien nog 14 dagen kan duren voor ik mijn geld terug krijg. Iets klopt er niet want men heeft mij 17-2-2025 toegezegd dat uiterlijk 21-2-2025 de betaling zou plaats vinden. Wordt vervolgt en ik hou u op de hoogte. Geef 1 ster maar liever 0 sterren.

February 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters munt blijkt geen zilver

Ik heb een zwaar verzilverde munt besteld( een jubileumuitgave 25 jaar euro) kom ik bij goud wissel kantoor zeggen ze me daar dood leuk dat het niet eens echt zwaar verzilverd is de munt was nog minder waar dan de €11,85 die ik heb uitgegeven aan certificaat en dergelijke

June 24, 2024

Normaal gesproken doe ik dit nooit

Normaal gesproken doe ik dit nooit
Op 21 -10 hebt ik besteld de munt 5 euro vijf tegen 5
Tevens hebt ik de Officiële Certificaten: en de Hoogwaardige presentatiecassette: er bij genomen maar tot heden toe nog niks te hebben ontvangen
Na contact te hebben gehad is mij verteld dat ik nog even geduld moest hebben dat was op 11 november jl hebt heden ook nog weer contact gehad (18 november ) maar werd het zelfde verteld als een week daar voor ik zet tevens ??? om mijn volgende bestelling hier te plaatsen.

November 18, 2024

Onbeleefde klantenservice

Mijn demente vader van 84 was hier op
een of andere manier ingetrapt en de klantenservice (Simone), vond de email die hij stuurde (wat al knap was) met alleen een foto van de rekening omdat de rest was fout gegaan, erg onbeleefd en ze wilde de e-mail ondanks dat nog wel beantwoorden. Hoe durf je zo een klantenservice te runnen. Zwaar pissig op dit bedrijf met je 1/2 franklin munt van 60 euro!!!

February 20, 2024

Oplichters

Oplichters. Mensen aan een serie laten beginnen (wat al duur is) om daarna nog een munt aan de serie toe te voegen en daar een extreem hoog bedrag voor te vragen... zielig

January 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look