Vi havde i dag besøg af 2 biler og 4 personer fra firmaet. De har impræneret vores hus og terrasser/indkørsel og det kørte bare. 1½ time og de være færdige og havde ryddet pænt op efter sig.
Company replied
Vi havde Claus ude på besøg i forbindelse med smuldrende fuger, da vi stod og skulle sælge vores hus. Han vejledte os og forklarede vigtigheden omkring murstenstype, mørtel, vind og vejr mm. E... See more
Company replied
MV Group er et virkeligt fint firma. Vi har brugt dem til imprægnering af mursten og fliseterrasser. Vi har nu 10 års garanti på murværk og ringer helt sikkert til dem når behandlingen skal gentages... See more
Company replied
MV Group har hjulpet os med indfarvning af flere mørke mursten i vores hus med den lyse Merkur sten. Vi havde mange områder og en hel facade som var sat til med mørkere udgaver af vores sten, som ga... See more
Company replied
MV Group er førende specialister i murværk. Afrensning · Indfarvning · Fugtkontrollering · Imprægnering · Fugtmåling · Besigtigelser
Industrivej 8, 6690, Gørding, Denmark
Har nu haft MV produkter forbi nye hus flere gange for at fjerne rust og andet fra mine mursten.. De har bare leveret høj kvalitet igen og igen.. I dag var de forbi igen og gav verdens bedste kundeservice. Imødekommende, venlig og service mindet unge håndværker !
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed.
Havde besøg af en fra Mvprodukter som skulle vise hvordan deres produkter virkede på murværk.
Først ringede jeg til dem, de lovede at komme ugen efter, men kom aldrig
Så ringede jeg igen, der bliver så sagt, hvad var det nu det drejede sig om,
Og jeg sagde sådan og sådan, nå ja det her jeg da glemt,nkan vi lave en aftale ja det kan vi siger jeg så,
Manden kommer som aftalt, og laver en prøve, jeg skal så ringe til ham en fire dages tid efter, med oplysninger om resultatet,
Hvilket jeg gør, det viser sig så at det ikke virkede helt som han havde lovet, ingen probem jeg kommer lige i næste uge siger han og giver det en tur mere, det er 3 uger siden nu og har ikke hørt det mindste.
Så stol ikke på det firma
Find en anden det har jeg gjort, med bedre held