Nederland Schildert Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Het schilderwerk ziet er na 6 jaar belabberd uit, De huidige schilder is geschrokken van de kwaliteit. Hij kan hier en daar met een plamuurmes de verflaag afsteken. De verf ligt er dik en slordig op.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Onlangs schilderwerk laten verrichten door Marcel l'Ami uit Wassenaar. Net schilderwerk geleverd, echter in de offerte waren 10 arbeidsdagen met twee man berekend. Zij waren anderhalve dag eerder k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Schilders (ingehuurd door Nederland schildert) waren beunhazen en veel te duur. Na 2 jaar duidelijk scheuren, etc., dus gebeld voor garantie. Duurde uiteindelijk 5 maanden voor er iemand langskwam,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb Dove Kwasten van Hans van Hartskamp ingeschakeld voor een schilderklus binnen 1 jaar liet het schilderwerk los volgde reparatie op en weer viel het los. Nu beroept deze schilder zich op zijn al... See more

Company details

1. Hobbies & Crafts

Information provided by various external sources

Bij Nederland Schildert begrijpen wij dat het schilderen van uw huis erg kostbaar en belangrijk is. Nederland Schildert organiseert schilderscollectieven door het hele land, waardoor we efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Binnen dit collectief werken wij nauw samen met lokale schildersbedrijven in heel Nederland. Zo kunt u rekenen op de professionaliteit van een landelijke organisatie, met het oog op detail en vakmanschap van de lokale schilder. Doordat wij van tevoren afspraken maken met deze vakschilders, kunnen wij de woning op zeer korte termijn al schilderen!

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Offerte klopt niet met onze aanvraag

Offerte klopt niet met onze aanvraag.
Communicatie loopt slecht.
Na een maand kregen we een nieuwe offerte die wederom niet aansluit op onze aanvraag. En ook 3 keer zo duur is als de eerste.

May 26, 2019

Reply from Nederland Schildert

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens geholpen hebben. Graag kijken we alsnog goed met u mee. U mag ons altijd bellen of mailen op contact@nederlandschildert.nl.

Rated 4 out of 5 stars

3 werkdagen voor aanvang werkzaamheden…

3 werkdagen voor aanvang werkzaamheden is wel wat kort om mensen te informeren . 1 week van tevoren is prettiger zeker zoals in ons geval de afspraak niet werd nagekomen en verzet moest worden. De schilders verdienen een dikke 10. Alles werd keurig afgeplakt en na het schilderen werd alles ook weer keurig opgeruimd . Het schilderwerk zelf was subliem.

May 24, 2019

Reply from Nederland Schildert

Wat goed om uw lovende woorden over de schilders te lezen! Uw feedback over de planning zullen wij meenemen.

Dank voor uw bericht en we wensen u veel woonplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Scherpe offerte

Scherpe offerte, correcte uitvoering, prima resultaat

May 23, 2019

Reply from Nederland Schildert

Fijn om te lezen, dankuwel!

Duur

Snelle reactie. Echter maar een schilder, dus geen vergelijking. Daarnaast was de offerte zeer hoog (geen kortingen) en bleven veel zaken nog openstaan wat de prijs zou kunnen verhogen.
Jammer, ik zie geen voordeel bij Nederland schildert.

May 20, 2019

Beste Niek,
bedankt voor je reactie. We zouden graag met u meekijken en dingen verder toelichten. Bel of mail ons dan gerust even. We spreken u graag!

Rated 2 out of 5 stars

Onprofessioneel en rommelig

Nadat ik akkoord was gegaan met de offerte heb ik er 3x achteraan moeten bellen voordat ik op de planning terecht kwam. Toen weer 2x moeten bellen voordat de afspraak werd ingepland, en dat was niet in de week die was afgesproken. Toen ik met de schilder een afspraak had gemaakt kreeg ik op m'n vakantieadres opeens een andere datum door dan was afgesproken. Vervolgens gaan ze bellen met de vraag of ik een vrijblijvende offerte wil. Ik heb geantwoord dat de afspraak met de schilder al gemaakt is. Daarna kreeg ik een mail de dat de afspraak geannuleerd is. Komt allemaal erg rommelig en onprofessioneel over. En dat voor veel geld.

May 14, 2019

Beste heer / mevrouw,

bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat het voortraject voor u rommelig is verlopen. We hebben begrepen dat de uitvoering inmiddels wel naar tevredenheid heeft plaatsgevonden, dat vinden we prettig om te weten. We wensen u veel plezier van het schilderwerk en nemen uw feedback mee in onze evaluaties.

Volgens de afspraak,

Volgens de afspraak,
NederlandSchildert belt voor/tijdens en na de uitvoering --> is prettig
Duidelijk en strak
De prijs van NS is veel te hoog tov rechtstreeks een schilder benaderen.

May 13, 2019

Reply from Nederland Schildert

Bedankt voor uw feedback en fijn om te lezen dat de uitvoering en communicatie naar wens is verlopen!

Rated 5 out of 5 stars

Absoluut een aanrader

Absoluut een aanrader. Goede kwaliteit, aardige en betrouwbare mensen.

May 12, 2019

Reply from Nederland Schildert

Dank voor uw mooie worden, fijn om te lezen!

Prima geverfd maar......

Prima geverfd maar een dag voor einde week 18 krijg ik een mail dat er week 19 geverfd wordt.....niet handig ivm snipperdagen inplannen

May 10, 2019

Reply from Nederland Schildert

Fijn dat we toch zo last minute bij u aan de slag konden en goed om te lezen dat u tevreden bent met het resultaat!

Rated 4 out of 5 stars

het schilderwerk ziet er goed en…

het schilderwerk ziet er goed en professioneel uit. Ben tevreden over het resultaat. Had wat meer inzicht in de offerte willen hebben dus vraag er naar!

May 9, 2019

Reply from Nederland Schildert

Bedankt voor uw feedback. We zullen dit meenemen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het resultaat; veel plezier ervan!

Rated 3 out of 5 stars

slechte beoordeling van het werk wat…

slechte beoordeling van het werk wat gedaan moest worden , dus toen de schilders kwamen viel het ze een beetje tegen. gezamenlijk er toch wel redelijk uit gekomen.

May 7, 2019

Reply from Nederland Schildert

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat jullie er samen uit zijn gekomen. We zullen uw feedback meenemen en beoordelen hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

We wensen u veel plezier van uw geschilderde woning!

Rated 1 out of 5 stars

Kreeg een brief voor een collectief in…

Kreeg een brief voor een collectief in de buurt met de belofte 20 % lager te zitten dan de rest. Ingeschreven, netjes een afspraak gemaakt op 1 mei tussen 11:12 en 12:12 uur. Dan zou iemand langs komen, bevestiging per mail gekregen. Het is nu 5 mei en er is nog niemand langs gekomen. Geen belletje geen mail met excuses, erg slecht.

May 5, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Mooi systeem maar de offerte was wat…

Mooi systeem maar de offerte was wat vaag. Verantwoordelijkheid voor oplossing werd bij mij en schilder neergelegd wat discussie opleverde. Uiteindelijke resultaat is echter prima en daar gaat het om.
Frank

May 3, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Duurt even maar dan heb je wat

Traject tussen eerste offerte en schilderen duurde erg lang. September tot april
In januari nog een tweede offerte en schouwing gehad.
Communicatie was niet je van het.

De schilders krikken de sterren op. Goede communicatie en duidelijk. Eindresultaat is top

May 3, 2019

Belachelijk hoog uurloon

N.a.v. het bezoek van de expert is een offerte gemaakt. Hierbij gingen wij er van uit dat deze expert een juiste inschatting zou kunnen maken van de besteden uren.
Dit blijkt achteraf een duidelijk verkeerde aanname te zijn geweest.
Bij het omslaan van het aantal uren t.o.v. het te betalen bedrag komen we op een uurloon van €150 per besteedbaar uur.
De reclameslogan is 20% goedkoper, wij waren 40% duurder uit dan gemiddeld.
Wij voelen ons daarom belazerd!
Advies; vraag offertes aan van schilders uit uw omgeving.
Jan Breunissen
Josie Zeevat

May 2, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Onduidelijke afspraak over wanneer de…

Onduidelijke afspraak over wanneer de schilder zou langs komen. Heb onnodig een dag thuis zitten wachten.
De schilder kwam een week later, en heeft goed werk geleverd. Tevreden met de schilder die langs kwam, minder tevreden met de communicatie van tussenpersoon Nederland Schildert.

May 1, 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look