Het schilderwerk ziet er na 6 jaar belabberd uit, De huidige schilder is geschrokken van de kwaliteit. Hij kan hier en daar met een plamuurmes de verflaag afsteken. De verf ligt er dik en slordig op.... See more
See what reviewers are saying
Onlangs schilderwerk laten verrichten door Marcel l'Ami uit Wassenaar. Net schilderwerk geleverd, echter in de offerte waren 10 arbeidsdagen met twee man berekend. Zij waren anderhalve dag eerder k... See more
Schilders (ingehuurd door Nederland schildert) waren beunhazen en veel te duur. Na 2 jaar duidelijk scheuren, etc., dus gebeld voor garantie. Duurde uiteindelijk 5 maanden voor er iemand langskwam,... See more
Ik heb Dove Kwasten van Hans van Hartskamp ingeschakeld voor een schilderklus binnen 1 jaar liet het schilderwerk los volgde reparatie op en weer viel het los. Nu beroept deze schilder zich op zijn al... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bij Nederland Schildert begrijpen wij dat het schilderen van uw huis erg kostbaar en belangrijk is. Nederland Schildert organiseert schilderscollectieven door het hele land, waardoor we efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Binnen dit collectief werken wij nauw samen met lokale schildersbedrijven in heel Nederland. Zo kunt u rekenen op de professionaliteit van een landelijke organisatie, met het oog op detail en vakmanschap van de lokale schilder. Doordat wij van tevoren afspraken maken met deze vakschilders, kunnen wij de woning op zeer korte termijn al schilderen!
Contact info
Siliciumweg 32, 3812SX, Amersfoort, Netherlands
- 0900-11 00 007 (gratis)
- contact@nederlandschildert.nl
- nederlandschildert.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Zeer negatieve ervaring
Arrogante man, sprak mij als vrouw denigrerend aan. Offerte miste details en was meer dan dubbel zo hoog vergeleken met andere offertes die ik heb ontvangen. Probeerde ook nog druk uit te voeren om snel te beslissen. Lijkt alsof de offerte was bedoeld om niet geaccepteerd te worden, of om mij een poot uit te draaien.
De contactpersoon was zeer correct en deskundig.
De contactpersoon was zeer correct en erg deskundig. Ook dat er op zeer korte termijn al geschilderd kan worden tegen een heel redelijk tarief, heeft mij blij verrast. Erg positieve ervaring!
Het adviseren ging prima
Het adviseren ging prima, nu nog schilderwerk van eenzelfde niveau.
Onlogisch proces
De advertentie sprak over 'De lokale schilder komt uw huis schilderen'. Niet verteld wordt dat vooraf iemand een offerte komt opstellen. Wij kregen iemand uit Den Bosch (2.5 uur reistijd) die vervolgens voor een volgende offerte door moet naar Den Helder (nog eens 2 uur, en dan dat eind weer terug naar huis??).
Kon dat -milieu-technisch gezien- niet beter door een meer lokaal iemand gedaan worden?
De offerte was (te) duur om er op in te gaan.
Prima gesprek
Prima gesprek, vriendelijk, transparant en duidelijk. Helaas viel de uiteindelijke prijs ons tegen.
Zeer matig allemaal!!
Zeer matig allemaal. Eerst werd er gebeld om afspraak iets later te zetten. Vorige afspraak liep uit.
Opname en berekenen van een prijs duurde erg lang. Komt niet professioneel over. Hoewel we hadden gezegd meerdere offertes af te wachten werden we wel al gepusht om even te tekenen. We hadden immers nog 14 dagen bedenktijd om er op terug te komen? Erg gladjes allemaal. En dan te moeten tekenen voor iets waar met dubbele pen is geoffreerd.
Prijs schrok ik van. Duurste van alle ontvangen offertes.
Er zou afgelopen vrijdag worden na gebeld of we akkoord gingen. Er is niet gebeld. Tot op heden nog niet.
Wilt u nog meer weten? Ik vond het terugkijkend een wanvertoning en ga zeker NIET met jullie in zee!
Heel vriendelijk en vakkundig is Dhr
Heel vriendelijk en vakkundig is Dhr. Rob Bosch.
Zeer zuinig op zijn!!
Gr.Jannie Vonk
Er werd heel erg op gedramd om maar…
Er werd heel erg op gedramd om maar gelijk een handtekening te zetten. Ook toen ik zei dat ik niet gelijk mijn handtekening ga zetten. Voelde mij erg onder druk gezet. Dus weg ermee. Ga niet in zee met zo n negatief gedrag.
Mijn ervaring is op zich positief, maar waardering niet.
Mijn ervaring is op zich positief, echter de prijs slaat nergens op. En daar is mijn waardering op gebaseerd. Men rekent met een meterprijs en een meerprijs als je een andere kleur wilt? Als ik dit afzet tegen de uren die een andere schilder hanteert, dan kom ik uit op een uurprijs wat totaal onacceptabel is. In ieder geval voor mij.
Ongevraagd en voor mij onbekend hoe ze…
Ongevraagd en voor mij onbekend hoe ze aan mijn gegevens zijn komen. Vind het bij voorbaat al niet ok. Reviews lezend haak ik al snel af. Lijkt leuk, maar is niks om aan te beginnen.
prima werk geen gezeur doen het beter…
prima werk geen gezeur doen het beter als dat ik verwacht hadaan te bevelen
Belachelijk duur.
Belachelijk duur.
Ik ga wel verder zoeken naar iemand die het voor een geloofwaardig bedrag wil schilderen.
Ze houden zich niet aan hun woord
Ze houden zich niet aan hun woord. Ze zeggen dat je binnen 2 weken je offerte kunt annuleren maar inplaats daarvan plannen hun zelf in dat zij komen. Dit noem ik geen goed zken doen.

Reply from Nederland Schildert
Nu ik vond jullie erg duur voor wat er…
Nu ik vond jullie erg duur voor wat er gedaan moest worden de meneer was aardig hoor maar sorry ga even verder kijken .mvg mevr Homma Gort
Duidelijke uitleg en vlotte behandeling
Prettig ervaring en professioneel…
Prettig ervaring en professioneel behandeld tijdens het verkoop gesprek.
Er is nog geen kwast op het huis…
Er is nog geen kwast op het huis geweest, maar de offerte was zeer gedetailleerd en correct. Als de klus is geklaard, zoals we op grond van de offerte kunnen verwachten, zijn we dik tevreden.
Aanpak in het offerte stadium…
Goede en serieuze aanpak in het offerte stadium. Geeft vertrouwen.
Plezierig en korrekt
Ervaren als plezierig en zorgvuldig.
Was wat later maar belde daarover. Dat zal een aannemer niet zo snel gebeuren . . .
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.