Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more
Company replied
Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykt... See more
Company replied
Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more
Company replied
Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.
Torveporten 2, 3 sal, 2500, Valby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Net 1 webservice ville på 5 stjerner, hvis man selv kunne skrue op og ned via WEB'en.
Det er utroligt træls at skal ringe, sandsynligvis både for Net1 og os kunder.

Reply from Net1
Det hele var nemt at finde rundt i og vi fik god support i kundeservice. Levering tog kun et par dag så der var ikke noget at komme efter.

Reply from Net1
Der var først problemer med sig

Reply from Net1
Vi har oplevet at der ikke er god forbindelse, og er vi 2 på samme linie går det meget langsomt, så derfor regner jeg med at finde en anden løsning, når min bindings perode er ovre.

Reply from Net1
jeg har kun prøvet det hjemme men glæder mig til at skal prøve det når jeg står på kræmmermarked for det er der der altid er problemer med nettet

Reply from Net1
Fremragende kundeservice og kvik ekspedition. Og ikke mindst: et glimrende produkt. Kan varmt anbefales !
Claus W. Holm, Helsingør

Reply from Net1
jeg er pensionist , ikke en ørn til PC bruger. Da vi kom tilSverige med NET1 kunne jeg ikke anvende den. Ringede til suport, NET1, som først var afvisende. Efter at jeg truede med at opsige mit abonnement, kom der en god dialig igang og jeg blev hjulpet på bedste vis, Tak for det!

Reply from Net1
Jeg bestilte søndag og modtog varen onsdag.
Da jeg ikke er en ørn til praktisk edb, er jeg imponeret over at der var forbindelse via det trådløse netværk på 5 minutter.

Reply from Net1
Nå der nu tales så meget om dårlig service i butikker mv., så skal I have ros. Jeg fik en betjening i verdensklasse, og fik ikke kun svar på mine sprøgsmål, men også det jeg glemte at spørge om. Det var en fornøjelse

Reply from Net1
Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Virkelig dejligt, befriende. Også tak for meget venlig betjening. Specielt da forsendelsen så ud til at blive forsinket så meget at den ikke kunne nå frem før vi rejste til vores sommer resident . Det gjorde den takket være Jeres Express reaktion på min 'klage mail'. Tak for det.
Venlig hilsen Jorun Dam Nielsen

Reply from Net1
Jeg har oprettet Net 1 i sommerhuset, hvor alt andet ikke virker grundet dårligt signal. Faktisk er det muligt for mig at få internet med Net 1, selvom jeg ikke anvender ekstra antenne, der følger med.
Man skal dog være opmærksom på begrænset datatrafik. Det betyder f.eks, at lejer vil kunne opbruge datamængden, hvis de downloader meget (bemærk at man til enhver tid kan fjerne nettet, hvis ikke man ønsker at stille det til rådighed til lejere). Jeg holdt på et tidspunkt fest og var nervøs for, om der var nok data til at kunne anvende spotyfire hele aftenen. Jeg ringede til Net 1 og købte en midlertidig opgradering, som blev effektueret med det samme. Der var ingen problemer på noget tidspunkt med internet under festen :)
Jeg vil gerne have mulighed for selv at holde øje med, hvor meget datatrafik der er tilbage, men det har jeg ikke fundet ud af, om man kan eller hvordan.
Kan rolig anbefale Net-1, det virker staks både hjemme og i sommerhus

Reply from Net1
mere enkelt bliver det ikke. Har tit prøvet nyt netværk med diverse koder og installationer. Her var det klaret på 2 minutter !
Havde købt husantenne også - men det blev ikke pakket ud da der var fuld dækning alene med modemmet (hus nær Mörrum).
Nu bliver det blot spændende at se regningen efter den første periode.

Reply from Net1
så nemt så man tror det er løgn. Det vil nu blive afprøvet og se om det virker, også når vi tager til Norge.

Reply from Net1
Jeg har haft systemet i 15 dage i mit sommerhus, og er helt tilfreds.
Det eneste kritikpunkt vil være: En bedre beskrivelse af hvordan tværribberne skal vende på retningsantennen (OP/NED eller HØJRE/VENSTRE).
Det er muligt det giver sig selv, når man bruger beslagene, men hvis man ikke bruger dem, kan man kun ane det på den medfølgende seddel, på et lille billede nederst til højre.
Det er heller ikke beskrevet at man skal bruge den lille kobling, for at sætte antennen til boksen.
Venlig hilsen Preben

Reply from Net1
Det var rigtig dejligt at komme ind i det etablerede samfund igen...altså få adgang til internettet og alle daglige gøremål som findes på nettet :.
Super med net 1, kan kun anbefales til ALLE i udkantsdanmark og super service ved opsætning :-)
Hurtig levering og TDC kan godt lære meget af service og kundekontakt....de skulle i praktik hos NET1....Det handler om MENNESKER og teknik.

Reply from Net1
Leveringen kom meget hurtigt og det hele kørte som smurt og jeg var meget tilfreds

Reply from Net1
Hurtig levering - ingen bøvl og rigtig god service på opsætning af udstyret - til en fornuftig pris