Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more
Company replied
Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Vi... See more
Company replied
Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykt... See more
Company replied
Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more
Company replied
Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.
Torveporten 2, 3 sal, 2500, Valby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hej!
I sidste uge (søndag)bestilte jeg modem mv. hos Net-1, og modtog allerede varerne tirsdag, så det var en meget hurtig leverance!
Jeg skulle bruge netværket i mit sommerhus i Sverige, hvor jeg i dag har en anden trådløs udbyder. Det var let at finde ud af og få i luften", så langt så godt, jeg havde desværre ikke noget signal, og prøvede alt, det endte med at jeg ringede til Net-1 support, han kunne heller ikke "se" mig, så der var ingen forbindelse eller også var der en fejl på udstyret. Jeg købte udstyret, fordi jeg ikke var tilfreds med det jeg havde og jeg var blevet anbefalet Net-1 af en nabo. Denne nabo bor ca. 200m fra mig, så jeg tog udstyret og kørte over til ham for at afprøve om der var noget galt med udstyret, det var der ikke, her havde jeg fint signal.
Det er ikke så heldigt, da dækningskortet på min adr. siger god til meget god dækning, så øv det var dårligere end det jeg har!!
Flemming

Reply from Net1
Vores ønske var at kombinere brug af nettet både i bolig i Danmark og i vores fritidsbolig i Norge. Desværre var der ikke dækning i Vores bolig i DK men så har vi fået forlængelse af fristen for at afprøve Net1 i Norge.
Det var lige det vi havde brug for da der går nogle uger inden vi taget til Norge.
Så nemt skal det være for kunden.

Dårlig service
Dårlig dækning
Langsom dækning
Tja , hvad kan jeg sige ? Det dårligste selvskab jeg har stiftet bekendtskab med !

Hej.
Jeg bestilte torsdag formiddag, og fredag formiddag fik jeg leveret det bestilte - det var godt nok hurtigt.
Skide godt, så kunne jeg få skidtet afprøvet inden vi skulle i sommerhus.
Læste vejledningen, og fulgte den, og vupti så var der forbindelse.
Det var godt nok nemt, mon det også bliver det i sommerhuset tænkte jeg.
Vi kom i sommerhus sidst på dagen, og satte strøm til og så var der god dækning.
Nemt og hurtigt for os der ikke er "nørder".
Kan kun anbefale produktet.
Kaj Johansen

Reply from Net1
Super nemt og gennemskueligt at bestille på nettet - god information undervejs - god service

Reply from Net1
Suveræn nethandel. Hurtig levering. Prof. indpakning.
Kort sagt: Helt i top!

Reply from Net1
Har endnu ikke prøvet mit eget produkt, men tidligere lånt en tilsvarende den jeg har købt. Der hvor jeg tidligere ikke kunne trække dækning med min alm. mobile bredbånd, havde jeg rigtig god kraft på dette her udstyr.

Reply from Net1
NET-1 fandt jeg ved et tilfælde.
Men det virker. Jeg havde min skepsis, da jeg ikke kunne få forskellige mobilbredbåndsudbydere til at virke. Men efter en kompetent forklaring fra NET-1s personale valgte jeg at tage chancen.
Levering 2-3 dage.
Opsætning, 10 minutter. Så havde vores nye hus internet.
Ikke hurtigt, men der er hul igennem.
Perfekt til mail, avis læsning og FB.
At se youtube på apple TV ikke alt for godt, men det er muligt. Dårlig opløste film/klip er hurtige at afspille, god opløsning medføre lang download tid.

Reply from Net1
Nettet virker fint bla. i Sverige, hvor det blev prøvet med godt signal (Grøn) og med halv godt signal (Orange). Det eneste man kan sige er, at den Externe antenne ikke gav meget bedre signal end de alm. antenner på selve modemmet, selvom om den stod på taget af en campingvogn.

Reply from Net1
Det var let at installere router og komme igang, men jeg vidste ikke, hvordan man slettede det gamle password, så jeg matte have hjælp. Mit problem er nu, at jeg ikke ved, hvordan man samler den magnetiske fjernantenne. Der er ingen billeder nogen steder, der viser, hvilke elementer, der skal sættes sammen. Jeg er med på, at den skal ind I stedet for en af de store antenner på routeren, men hvordan skal den se ud?
Ellers fin service og god kundebehandling.

Reply from Net1
Hej net1.Vi har brugt jeres servic to gange,og jeg må sige det er hele helt top.Jeg er h øreskadet så det er min kone der har talt med jer og det er så godt og så forstålig så det kan ikke være bedre.Vi har valgt net1 fordi vi sejler meget om sommeren og da de andre selskaber har nogle elendige sendere og derud af en dårlig dækning så valgte vi net 1.der er nogle udfald men det er til at leve med,Jeg skal nok anbefale det til mine sejlevenner..Hvh.Poul og Gina

Reply from Net1
Jeg tegnede et abonnement på Net1 i håb om at få en netforbindelse i sommerhuset. Fra dag 1 har det været ren chikane. 5 forkerte faktureringer. Der er ikke styr på deres administration. Fra første fakturering har jeg oprettet en PBS aftale. Alligevel fremsender de en faktura hver måned. 2 gange har jeg fået sendt en "Rykker" selvom regningen har været betalt. Hver eneste faktura har været forkert. Af deres faktura fremgår det, at man skal betale fakturagebyr (39 kr.) hver gang! Dette er en fejl men alligevel bliver der ikke rettet op. Eneste besked man får fra deres serviceteam er at man blot skal betale regningen og beløbet på de 39 kr. vil blive godtgjort. Det er ikke sket endnu. Tværtimod fortsætter Net1 med at sende faktura og rykker. Få styr på jeres administration ellers smutter jeg som kunde.

Reply from Net1
Modtager pakken 2 dage efter bestilling, pakker ud og læser kort vejledningen samtidig med den er sat til strøm. Den virker, Perfekt
Kan anbefales til alle, når jeg kan finde ud af det kan alle.

Reply from Net1
modtog det bestilte fra dag til dag og det hele var installeret på ca 10 min. Når man, som jeg, ikke er nørd er dette både nemt og enkelt. Skulle man blive i tvivl, er der en nem og enkelt manual med. Der er også en opsætningsvideo på nettet, som man jo så kan se.... når nettet virker.... det er jo lidt humor.

Reply from Net1
Det var utrolig enkelt at bestille på hjemmesiden, og routeren blev leveret meget hurtigere end forventet.
Efterfølgende har jeg dog forsøgt at ringe til kundeservice et par gange, uden overhovedet at komme igennem, det var lidt irriterende.

Reply from Net1
Nem bestilling, levering efter 2 dage. Pakke ud og sætte antenner på routeren. Efter 2 minutter var vi online. Selvfølgelig ikke så hurtigt som en 40 Mbit fiber, men flot når vi bor i en betonbygning. Vi mangler at teste det i bilen og den svenske hytte, som ligger rigtig langt fra alting. Eneste problem er fruen, som troede at vores ferie også var en ferie for Internettet.