Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more
Company replied
Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Vi... See more
Company replied
Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more
Company replied
Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.
Torveporten 2, 3 sal, 2500, Valby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Lidt svært at finde ud af tilkoblingen af den ekstra antenne

Reply from Net1
...tænkt så det bragede for at finde en internetløsning til sommerhuset.
Pludselig åbenbarede løsningen sig: net-1
Og hold da op, hvor det bare kører. Nemt at bestille, hurtig levering, nemt at tilslutte, nemt at overvåge forbruget, rimelige priser og en dækning så selv TDC må blive grøn af misundelse!
Herfra er der kun STORE rosende ord at sige om firmaet - vil klart anbefale det til vores naboer i sommerhusområdet, der sandsynligvis også tænker så det brager ... Det er i hvert fald lige før jeg kan høre det

Reply from Net1
God vejledning på CPH messen samt et fornuftig tilbud

Reply from Net1
Tak for en behagelig betjening, jeg glæder mig til at prøve Net 1 i den svenske skærgård.

Reply from Net1
Det var nemt og sikkert at handle med Net 1, og de sendte mail med status for forsendelsen.
Opsætningen er utrolig enkel: plug and play. Det fungerer perfekt her i Kbh. området. Vi er spændte på også at prøve routeren i sommerhuset.... og i bilen undervejs dertil !

Reply from Net1
Det var utroligt nemt at installere, og dækningen er helt i orden. Jeg er glad for at vi valgte den løsning til sommerhuset, fremfor den meget dyrere med en parabol.

Reply from Net1
Jeg blev meget tilfreds med at handle med Net 1. Hjemmesiden var nem, og kun et par dage senere havde jeg varen. Sådan skal det være!

Reply from Net1
Flyttede langt ud på heden, hvor INGEN selskaber tør love et signal, der duer. Men Net1 - det duer :-)

Reply from Net1
De var dem der kunne levere net til mig, så jeg valgte at prøve dem, men da jeg efter 3 dage stadig havde dårligt signal, ringede jeg ind og ville afbestille, snakkede med en derinde og må sige deres kundeservice er god uanset hvad man ringer om. Det tog dog lidt tid at overbevise ham om at jeg læste mit modem nr op rigtigt, nok fordi at på hans system så fandtes det ikke.
Så de havde glemt at aktivere mit modem... så... tja det kunne være bedre.
ps: har jer stadigvæk, og tester det på online spil, det går ikke helt godt, skal så siges.

Reply from Net1
Bestilte det en lørdag via nettet, så tirsdag var det allerede fremme.
Det er let at komme igang med, ingen opsætning på pc, hvis man kører Wi Fi.

jeg er meget glad for mit net 1 det virker hver gang hilsen sonja olsen

Reply from Net1
Hj min ven... Har du det godt

Alt OK so far - vi mangler at installere Net1

Reply from Net1
Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykte vejledning (bl.a. ingen oplysninger om hvordan man tilgår routeren) og først den telefoniske support løste problemet. Jeg må protestere over at opsætningsvejldningen er så mangelfuld som tilfældet er. Der er virkelig behov for en mere seriøs attitude fra Net 1´s side!!

Reply from Net1
Meget bedre end de store mastodonter. Man får hurtig levering, hurtigt svar, billige produkter, og nemme løsninger, der virker.

Reply from Net1
Fleksibelt net, der kan anvendes over alt. Du er kørende på under et minut fra du modtaget "pakken". Genialt koncept.

Reply from Net1
Jeg har valgt net-1 som internet provider til min båd. Jeg valgte firmaet pga deres dækning af udkantsdanmark. Net1 har ikke den samme hastighed som feks 3G / 4G men dækningen er større. Skal du sejle eller ligge i sommerhus langt fra en mobilmast er Net-1 den rigtige løsning. Pris ok. Service super og venlig