Net1 Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Vi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more

Company details

1. Mobile Network Operator
  2. Internet Provider

Information provided by various external sources

Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

alt kmlappede

de bestilte varer kom som aftalt, dog er der en antenne som jeg ikke har brug for, den købte jeg med for en sikkerheds skyld

April 21, 2014

Hej Poul,

Tak for din tilbagemelding - det er en dejlig bedømmelse.

Med hensyn til din retningsantenne, har du mulighed for at returnere den, hvis du ønsker det. Kontakt vores kundeservice, hvis du ikke mener at du vil få brug for den senere.

Rated 4 out of 5 stars

God dækning - Kompliceret igangsætning.

Fin dækning hvor andre internet-leverandører ikke kan nå, og med helt ok hastighed, så den side af sagen er ok. Jeg finder dog opsætning og igangsætning urimeligt kompliceret, og den med "sæt bare routeren i stikket" holder ikke en meter. I mit tilfælde gik der adskillige timer, og måtte tilsidst lave en kablet forbindelse imellem PC og routeren for at opdatere firmware. Først derefter virkede det.

April 20, 2014

Hej Bent,

Vi er glade for, at du finde vores produkt nyttigt, specielt som du nævner at vi dækker hvor andre leverandører har udfordringer.
Det er en fejl fra vores side af, at din router ikke var opdateret med det nyeste firmware. Det er nemlig meningen, at det skal være "plug-and-play" og du har derfor været yderst uheldig at få tilsendt en router, der ikke var klar fra start. Dog er jeg glad for, at du fik løst det på egen hånd.

Rated 4 out of 5 stars

godt dækning, men ikke vildt hurtigt

Fedt med dækning langt ude, men hastigheden fornemmes lidt langsommere end 3G (hvor der er dækning). Også dejligt med stabil dækning til passagererne i bilen på langtur. Routeren har udgang til telefon, lidt ærgerligt at net-1 ikke understøtter dette i DK.

April 19, 2014

Reply from Net1

Hej Klaus jeg håber du har haft en god påske.

Tak for din tilbagemelding.
Det er rigtigt, at man kan opleve at vores hastighed inde i byerne ikke er som et super hurtigt 3G eller 4G, men at vi derimod leverer bedre end de andre udbydere, når man er på farten eller udenfor byerne, da vores teknologi gør vores signal meget mere stabilt og effektivt udenfor de større byer.

Med hensyn til telefon-løsningen, så ser vi selvfølgelig altid på muligheder og udvikling :)

BEHAGELIG TELEFONSAMTALE OG HURTIG EKSPEDITION

jEG RINGEDE TIL nET 1 OG TALTE MED EN SØD DAME SOM KUNNE SVARE PÅ ALLE MINE SPØRGSMÅL. 2 DAGE EFTER HAVDE VI VARERNE MED POSTEN.
DESVÆRRE KUNNE VI IKKE BRUG, VARERNE, DA VI BOR I ET HUL OG IKKE KUNNE FÅ NOGEN FORBINDELSE. mEN TAK FOR EN GOD OPLEVELSE

April 19, 2014

Hej Annie,

Tak for din flotte anmeldelse, jeg er utrolig glad for at vores salgs og service afdeling har været yderst imødekommende og hjælpsomme.

Hvis du ikke har været i kontakt med vores kundeservice efter du har taget udstyret i brug, vil jeg gerne anbefale dette, da vi har flere forskellige muligheder for at fejlsøge og optimere. Forhåbentlig kan vi løse jeres udfordring og vi kan beholde jer som kunde - det er jo netop i områder som jeres, at vi har en fordel i forhold til de øvrige internet udbydere.

Jeg håber i nyder det skønne forårs vejr og påsken.
Hvis ikke vi hører fra jer, håber jeg det er OK, at vi ringer til Jer og får løst jeres udfordring.

Rated 2 out of 5 stars

Volsomt dyrt for en lille datamænde

Fin behanling men tror der er fiflet med datamænde den slipper hurtigt op

April 17, 2014

Hej Poul,

Tak for din feedback.

Jeg vil bestemt ikke mene, at vi har voldsomt dyre løsninger, men der imod meget attraktive priser i forhold til hvad de fleste har af alternativer.

Det kunne tyde på, at du ikke har fået oprettet den mest optimale løsning til dit behov. Jeg vil derfor meget gerne kontakte dig umiddelbart efter påske og se på om vi kan tilpasse en bedre løsning til dig.

Med hensyn til, at der skulle være "fiflet" med datamængden, så kan jeg på det kraftigste afvise dette. Her kunne det i øvrigt også tyde på, at vi sammen skal undersøge om der er nogle forhold, som der ikke er taget højde for el. lign.

Du ønskes en god påske, vi tales ved om et par dage.

Nemt og godt

Fint produkt og meget flexibelt i forhold til de etablerede internetleverandører.

April 11, 2014

Hej Knud,

Vi takker for den fine anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds med produktet. Du ønskes en god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Fin dækning i sommerhuset!

Har tidligere haft besvær med dækning i sommerhuset med USB stik (angiveligt på grund af nærhed til skov med høje træer) fra andet firma. -Det endte med, at vi måtte opgive dette
Hentede i går Net1 på posthuset , kørte til sommerhuset ved Lillebælt. Stak routeren i stikkontakten - og der var forbindelse til nettet omgående. - Det kører iøvrigt lige så hurtigt, som fiber-net forbindelse vi har derhjemme.

April 10, 2014

Reply from Net1

Hej Tove, sikke en fantastisk start du har fået som kunde hos os. Det er en utrolig god historie du gengiver - det sætter vi virkelig stor pris på.

Hvis det er lige så hurtigt som Jeres fiberforbindelse derhjemme, kan du med fordel teste om i kan bruge vores router derhjemme også, så kan i muligvis slippe for at betale for internet til to udbydere :)

Du ønskes en god påske.

Hurtigt og sikkert

Ingen problemer

Hej Torben,

Det lyder jo lige som det skal være. Vi er glade for at høre, at vores processer og services leverer lige præcis som vi ønsker det.

Du ønskes et godt forår og god påske.

Hurtig levering.

Hurtig levering må man sige. Jeg har dog ikke nået at afprøve nettet endnu, men det kommer rigtigt på prøve når vi her til sommer sejler rundt i Danmark... Et lille men er, at:

Man får at vide at man bare skal pakke op, sætte antenner på, sætte strøm til og så er man på nettet. Det var jeg ikke den første dag hvor jeg gjorde det. Jeg for rundt og flyttede routeren, læste brugsanvisningen igen, surfede på nettet, satte bådantenne på og førte den ud på altanen.. Det var først næste dag da jeg ringede ind, at jeg fik at vide at det skulle aktiveres først... Det kunne I jo bare have sagt... Så havde jeg sparet en masse arbejde og Net 1, havde fået den sidste stjerne. :) 07-06-2014: Og nu sætter jeg 5 stjerner ved Net 1. Vi ligger i øjeblikket for anker i farvandet nord for Fyn, nærmere betegnet, ved Æbelø og vi har fin forbindelse til internet. Fantastisk, må man sige. Hilsen Jan

Hej Jan,

Jeg er overbevist om, at du kommer til at få en god oplevelse med vores internet i løbet af sommeren på havet. Husk, at du også kan bruge det langs de svenske og norske kyster, uden ekstra beregning.

Øv, hvor er det ærgerligt, at vi går glip af den sidste stjerne. Det var en mindre fejl i vores system i sidste uge, der gjorde at dit modem ikke var åbnet fra start af. Heldigvis har vi rettet op på fejlen, så forhåbentlig undgår vi at miste stjerner af den årsag :)

Du må have et godt forår og nogle gode sejlture henover sommeren.

Hurtig levering, god forbindelse

Kære kunde,

Meget enkelt og dejlig tilbagemelding at modtage :)

Vi siger mange tak, fordi du vil dele ud af dine gode oplevelser.

Godt forår.

En meget hyggelig kundebetjening

Det du´r sku´.
Jeg er meget tilfreds med både dækning og hastighed af mit nye modem. Det dækker mit behov fuldt ud og er nemt at installere. Bor i et yderområde hvor dækningen normalt er meget dårlig, men her er der ingen problemer.
Tak.

April 5, 2014

Hej Tone,

Det lyder rigtig godt. Vi vil da helt klart afsøge mulighederne for også at kunne afdække dine naboers behov i området.
Vi siger mange tak for de pæne ord.

Mvh, Steffen

Rated 5 out of 5 stars

Super service og lyn hurtig levering

Dagen efter jeg bestilte landet det hos mig, utroligt let at sætte op, har testet det 20 sømil ude i Østersøen ingen problem med at komme på nettet, hvor der ikke er sende om modtage forhold for en mobil telefon

April 3, 2014

Hej Allan,

Det var da en utrolig dejlig tilbagemelding at få - og så en gratis test af vores tekniske forhold.
Nu ved jeg ikke hvor du sejler, men din oplevelse med god dækning på havet, er noget man oplever langs kysten i hele Skandinavien. Så tag du bare en lang sejltur, hvis du skulle få lyst til det :)

God service - godt produkt

Jeg har haft NET1's mobil internet i ca. 3/4 år og som campist må jeg sige at deres produkt har virket fint. Fin dækning i den svenske natur i meget tyndt befolket områder.
Det er dog en god idé at huske den externe mobil antenne når man befinder sig i områder med høje fjelde. Det er også en fin service at selskabet tilbyder at man kan sætte sit abonnement på pause i en tid hvor man ikke er så meget på farten. Man kan så spare på abonnementet og kun betale for leje af routeren i denne periode. Man skal blot huske NET1 skal bruge en måned til at forberede en planlagt abonnements pause. Genåbning af abonnementet kan aftales indenfor kort tid.
Og deres service medarbejdere er meget hjælpsomme.
/ivan

April 3, 2014

Hej Ivan,

Det lyder som, at vi i høj grad har dækket dine behov. Det er vi super tilfredse med.
Husk, at vi netop har lanceret et nyt tillægsprodukt, Flex Service, som giver automatisk omtankning af 1GB for 25kr. per døgn. Denne service er specielt god i de måneder/uger hvor man bruger internettet mere end resten af året. Du kan læse mere om det her:

Rigtig god camping sæson.

Kanon, Net-1 det dur.

Vi har pt. modtaget Net-1's Nanopakke og testet det herhjemme i Danmark. Det var ren "Plug & Play". Det spiller. Om 2 uger skal det stortestes i Sverige, og tro mig, I hører hvis ikke det spiller. Men hvorfor skulle det ikke det :-)

March 31, 2014

Hej Ivan,

Tak for de 5 stjerner :)

Husk at du kan holde øje med dit forbrug via vores hjemmeside, så du kan se hvornår Flex-servicen eventuelt påbegyndes.

Vi vil egentlig også gerne høre fra dig, når du finder ud af at det "spiller" :)

God påske i Sverige.

Rated 4 out of 5 stars

Bestilling den ene dag - varen den næste.
Fik ikke som lovet en mail om at varen var afsendt.

March 31, 2014

Hej A.J.

Tak for din tilbagemelding.
Det undrer os, at du ikke har modtaget en mail med detaljer omkring forsendelsen. Vi har derfor undersøgt det og kan se at mailen er sendt tirsdag den 25. marts kl. 13:46 til den mail du har oplyst.
Så måske er mailen endt i dit spamfilter, eller vi har fået registreret en forkert mailadresse på dig? Du må meget gerne ringe til os, så vi kan kontrollere, at dine oplysninger er korrekte.
Det kan jo være, at vi er heldige at få en ekstra stjerne fra dig :)

Du ønskes en god dag og godt forår.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv levering og opsætning.

Det virker herhjemme. Glæder mig til at afprøve routeren i Norge og Sverige.

March 27, 2014

Hej Hans,

Vi er da meget glade for, at du allerede har nogle gode oplevelser nu. Vi er sikker på, at du også vil få stor glæde af det i resten af Skandinavien.

Velkommen til og god rejselyst.

Kortbetaling !

Udmærket salgsarbejde.
Betaling med kort, hvor man skal have tillid til et ukendt firma er ikke tilfredsstillende. Det er ikke i orden, at man skal oplyse ens sikkerhedekode mundtligt til en for en fremmed person.
Herudover bruger branchen ordet betalingsservice forkert i forhold til det, der er normalt.

March 27, 2014

Hej Tom,

Tak for tilbagemeldingen. Jeg kan forstå på sælgeren, at I fandt frem til en fornuftig løsning.
Jeg forstår din bekymring, og må understrege at vi er meget varsom med personlige oplysninger.

Vi håber du bliver tilfreds med dit nye abonnement, velkommen som kunde i hvert fald :)

Rated 5 out of 5 stars

Flot, hurtig og effektiv levering af varen

Overskriften dækker vores mening om firmaets effektivitet. Vi fik varen dagen efter bestilling.

March 26, 2014

Reply from Net1

Det er godt at høre, Knud.

Dejligt med en god tilbagemelding, der bekræfter at vores processer virker efter hensigten.

Vi håber du bliver glad for din nye forbindelse.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fik en god og fin behand

Jeg bestilte trådløs opkobling en torsdag middag, og allerede fredag modtog jeg antennen med posten og var dermed på nettet inden for et døgn efter bestilling. Fin service.

March 20, 2014

Hej Vagn,

Det er super dejligt at vide, at alt fungerer som det skal. Vi håber du vil få stor gavn og glæde af dit nye abonnement.

Du ønskes et godt forår.

Det virker bare

Det er nemt at opsætte og forbindelsen er rigtig god.
Prøv det!

March 19, 2014

Hej Tommy,

Det er utrolig godt at høre, mange tak for en super fin anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Rigtig godt forår.

Steffen