Net1 Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Vi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more

Company details

1. Mobile Network Operator
  2. Internet Provider

Information provided by various external sources

Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

hurtig levering og nem opsætning så det virker

fik det leveret 2 dage efter bestilling.
det er nemt at instalere og det virker ,vi har sommerhus på helnæs hvor der ellers ikke er til at få noget der virker.

May 29, 2014

Hej Holger,

Mange tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner.
Har du afprøvet forbindelsen på hjemmeadressen eller i bilen på vej til sommerhuset? Det er nemlig ikke kun i sommerhusområder, at vi leverer en god service.

Rigtig god sommer - husk solcremen :)

Da andre ikke kunne ikke levere, kunne Net 1

Jeg har spurgt andre net udbydere om at levere internet til min adresse i udkants Danmark, ingen ville påtage sig dette.
Så Net 1 i Ide Nyt, bestilte varerne, jeg kunne jo levere tilbage hvis ikke det virker.
Det virker perfekt, vi fik mobiltelefoner til at kunne gå på net samt bærbar computer kunne streame film.
God oplevelse.

May 22, 2014

Hej Jack,

Det lyder jo nærmest som en eventyrs fortælling :)

Det er en anmeldelse, der virkelig varmer. Du må endelig kontakte os, hvis du kender andre i området, der kunne få glæde af vores produkt.

Rigtig god weekend.

virker perfekt

Det var nemt det er som i lovede god dækning kan anbefales til andre

May 21, 2014

Hej Ernst,

Mange tak for denne utrolig flotte anmeldelse. Jeg er lidt ked af, at vi ikke får fuldt hus med stjerner - men man kan jo ikke vinde hver gang ;)

Jeg håber du får en rigtig god sommer.

Forbindelse ikke OK

Jeg købte Net 1 for for at bruge det i vores svenske hus, som ligger noget afsides. Ifølge dækningskortet skulle der være meget god dækning. Jeg har dog ikke været i stand til at opnå downloadhastighed højere end 0,7 MB og endnu lavere oploadhastighed. Jeg vil selvfølgelig fortsætte med at placere antennen nye steder og håbe på forbedring.

May 19, 2014

Hej Robert,

Vi har forgæves forsøgt at ringe til dig, da umiddelbart ikke kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice i forbindelse med din udfordring.
Jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning - så du må meget gerne give os en opringning på 38414141.

Rigtig god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtig service, og det funker!

Som jeg har skrevet på Facebook, kan jeg mere end varmt anbefale Net1

May 19, 2014

Hej Poulsen,

Det er virkelig dejligt, at du både bruger tid på at skrive om os her og på Facebook. Det sætter vi virkelig pris på.

Du må endelig kontakte os, hvis du mener at du kan skaffe os flere kunder ;)

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Stabilt internet

Fungerer som det skal. Ville dog ønske at der var ubegrænset brug på det.

May 18, 2014

Hej Dorthe,

Tak for den fine anmeldelse. Med hensyn til ubegrænset forbrug, så vil jeg gøre opmærksom på vores nye tillægsprodukt "Flex Service", det koster ikke noget at have det aktiveret på sit abonnement - det koster kun hvis man får brug for at gøre nytte af det. Læs evt. mere her https://www.net-1.dk/privat/produkter/flex-service/ eller kontakt os på 38 41 41 41.

Du ønskes en rigtig god sommer.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering....og nem opsætning, som virker

Yderst tilfreds med det leveret udstyr. Nemt at opsætte, god signalmodtagelse, hurtigt leveret. Hjemmesiden krævede dog lidt ekstra opmærksomhed, før jeg turde bestille produktet. Men kan kun anbefales.

May 12, 2014

Hej June,

Mange tak for den gode anmeldelse.
Vi har forgæves forsøgt at få fat på dig på telefonen, da vi undrer os over hvad du mener med, at hjemmesiden krævede ekstra opmærksomhed - det er vi utrolig nysgerrige efter at få uddybet. Du må meget gerne ringe til os på 38 41 41 41 og spørge efter Steffen eller Peter, hvis vi kan lokke dig til det :)

Udover det er det en kanon dejlig feedback at få, når du roser vores produkt på alle de parametre, det sætter vi utrolig meget pris på og især, at du med glæde vil anbefale os til andre.

Jeg håber vi hører fra dig,

internet i sommerhus

har prøvet internet forbindelse i næstved virker : og taget det med til sommehuset
i humminge virker med det samme flot

May 11, 2014

Hej Palle,

Selvom vejret i sig selv er meget varmt, så varmer det alligevel lidt ekstra, at du giver os sådan en flot anmeldelse.

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds.

God sommer,

God oplevelse

Fin betjening

May 6, 2014

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse - det er også en rigtig god oplevelse for os, at få 5 stjerner :)

Du ønskes en god sommer (lad os håbe, at vejret bliver bedre snart).

Ukompliceret

Hurtig bestilling og ekspedition. Produkt svarer til forventningerne.

May 5, 2014

Hej Ellen,

Vi takker for den fine anmeldelse. Vi er tæt på at være tomme for ord, med alle de mange flotte anmeldelser vi har fået de sidste par dage.

Et stort tak, skal der lyde her fra os.

Alt har fungeret tilfredsstillende

May 5, 2014

Hej Torben,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for, at du er tilfreds.

Rigtig god service.

Kunne godt tænke mig lidt flere muligheder for at vælg af dataforbrug til en rimlig pris.
Håber det virker på Bornholm hvor vi også skal bruge det. (Arnager)

May 4, 2014

Hej Lars,

Vi arbejder løbende på, at forbedre vores produkt og løsninger. Følg os eventuelt på facebook, hvor vi blandt andet melder ud, når der sker større ændringer.

På Bornholm har vi særdeles god dækning, så du kan godt forvente at det vil virke helt som det skal.

I ønskes en god tur til Arnager.

Bredbånd overalt i Skandinavien

Efter opstarts problemer specielt på ipad air har jeg nu et mobilt brebåd som virker fint herhjemme og i mit sommerhus. I første omgang virkede det ikke fra bilens bagagerum eller kabine men det arbejder jeg videre med. Der mangler telefon service som kan guide en gennem problemer og bedre skriftlig vejledning hvad angår apple produkter.

May 4, 2014

Hej Jesper,

Det var godt, at du fik løst udfordringen i starten. Det er netop også vores hensigt, at man kan benytte sig at vores produkt både derhjemme og når man f.eks. er i sommerhus. Med hensyn til bilen, har du så taget den gratis magnetantenne i brug? Den kan du placere på bilens tag, efter at du har koblet den til routeren.
Ellers kontakt vores kundeservice på 38414141, så vi kan lave en hurtig fejlsøgning sammen.

Dejligt, overskueligt og nemt

Bestil på nettet, hurtig forsendelse og adgang til nettet langt de fleste steder specielt der hvor det alm net ikke fungerer. Meget velegnet til chauffører/vognmænd som kører i Skandinavien. Meget nem opsætning.

May 3, 2014

Hej Polar Transport,

Det lyder som, at du har stor fornøjelse af vores produkt. Vi er rigtig glade for, at du giver dig tid til at dele dine oplevelser her på Trustpilot.

Flot service

Flot, fin og hurtig service

April 29, 2014

Hej Petter,

Tak for den gode anmeldelse.

Godt produkt

De leverer et godt produkt til aftalte tid og pris.

Det eneste minus de har, er den lange ventetid i telefonen..

April 23, 2014

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkt.

Beklager, at du blev fanget en af de få dage, hvor vi havde usædvanlig travlt. Det er heldigvis en sjældenhed, at vi har så travlt.

Rated 3 out of 5 stars

Mobilt Bredbånd til sommerhuset. Jeg har ikke mere abonement igennem Net 1, da der blev lagt bredbånd ind og jeg blev nødt til at skifte. Så slet mig venligst. Hilsen Ida Aabenhus

Jeg har bestilt Net 1 Mobilt Bredbånd til sommerhuset til udlejning, håber det virker, da jeg ikke selv kan afprøve det. Har allerede efter 1 uge fået regning nr. 2, som også er svær at forstå.

April 22, 2014

Hej Ida,

Tak for en behagelig samtale.

Jeg er sikker på, at du bliver glad for at kunne tilbyde internet i sommerhuset og at det nok skal fungere helt fint.

Med hensyn til din faktura, så er den ene blot en bekræftelse på dit køb og den anden faktura er ganske enkelt din første faktura fra os, hvor der kun bliver opkrævet for leje af modem fra perioden hvor du har startet og til slutningen af maj :)

Som overskriften siger,

April 22, 2014

Hej Poul,

Selvom din feedback er kortfattet, betyder den alligevel utrolig meget for os, så mange tak for det.

Du ønskes et godt forår (og snart sommer).

Manglende hastighed

Jeg har tilmeldt mig Net1 grundet en planlagt campingferie i Norge og Sverrige. Men ak efter en tur i sommerhus, som ligger ved Fjerritslev i Jammerbugten har jeg min endda meget store tvivl om hvilken gavn jeg får af jeres produkt på min ferie. Jeg overvejer at returnere det hele, min hastighed på nettet var mindre ned 0,1 MB, og hvad bliver det så ikke i det øvrige Norden, når jeg sidder langt fra Dk.

Omkring service generelt, så har jeg ingen bemærkninger, men jeg er ikke tilfreds med jeres produkt!

Mvh Jens Nielsen

April 21, 2014

Hej Jens,

Tak for en god samtale netop nu.

Som vi talte om, er det en god idé at medbringe den magnetantenne, som vi gratis har sendt med. Den kan netop i disse områder gøre den afgørende forskel. Ellers kan du kontakte os igen, for at bestille vores retningsantenne.

Jeg har en stærk tro på, at du får en god oplevelse, når du kører nordpå gennem Sverige og Norge - især hvis du har din magnet antenne med :)

Jeg håber i får en dejlig sommertur nordpå og vi snakkes vi ved på den anden side.

Take a closer look