oor 4K dus besloot ik te upgraden naar een 4K abonnement. Voordeel was dat mijn kinderen gelijk een eigen “account” hadden die ik af kon schermen voor gevoelige inhoud. Jullie hebben al een aantal kee... See more
Netflix
See what reviewers are saying
Laatste tijd veel Britse B films, die het kijken naar mijn mening niet waard zijn. Veel Spaanstalige films en series doen de overhand nemen maar voor mij geen prettige taal is naar te luisteren. Weini... See more
Na een aardig begin (beetje rommelig) werd het beter. totdat je aan serie 2 begint. De problemen worden door de schrijver gezocht. Normale leiders nemen beslissingen wanneer ze alle feiten krijgen. z... See more
geachte netflix, als ik een abbo heb en vier mensen kunne tegelijk kijken, en iedere keer als ik in log vanaf een andere locatie gaan jullie zeggen dat er meerde gezinnen gebruik maken van dit account... See more
Company details
Information provided by various external sources
Netflix, Inc. is an American over-the-top media services provider, headquartered in Los Gatos, California.
Contact info
Winchester Circle 100, 95032, Los Gatos, United States
- netflix.nl
Klantenservice top!
Ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar de klantenservice is top! Mijn Netflix account was gehackt, overgenomen en omgezet naar een ander e-mailadres waardoor de mijne niet meer "bestond". Via de livechat contact gezocht en d.m.v. wat gegevens invullen en doorgeven werd het weer hersteld en kon ik binnen 10 minuten weer genieten van Netflix. Heel fijn dat er op dit tijdstip nog mensen zijn om te helpen, 24/7 diensten zijn er niet vaak in deze tak voor lokale verdelingen.
Super de beste streamingdienst ter…
Super de beste streamingdienst ter wereld.
Goede service en fijne betaalmogelijkheden.
Overal kan je streamen op al je apparaten.
Maandelijks opzegbaar ben jaren tevreden!
Zeer matig aanbod tegenover andere landen
Zeer matig aanbod tegenover andere landen in Europa. Veel netflix producties zijn echt het geld niet waard, films zijn over het algemeen minimaal 3-4 jaar oud. Voor serie freaks zal er veel aanbod zijn maar ik ben geen serie kijker. Ook is het aanbod in andere landen nog altijd anders. In mijn vakantiehuis kan ik niet het Nederlandse aanbod krijgen, ondanks dat dit bij wet wel verplicht is. Netflix maakt het niets uit en komt altijd wel weer met een smoes ervoor.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.