Netlingeri.no Reviews 80

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Varene blei sendt som ein pakke, men leverandør sendte mail og forklarte dette på forhånd. Opplever dette som ei seriøs side, dei har gode prisar og leverer det som blir bestilt. Trygg side å handle f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 2 bikinitopper, etter bestillingen var gjennomført oppdaget jeg at de blir sendt fra Danmark og fikk litt panikk. Sendte mail til kundeservice med min bekymring ift leveringstid. Samme dag bl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er veldig fornøyd med varene jeg kjøpte. Alt var veldig god og fin innpakket. Desverre har pakken blitt levert med UPS som ikke var bra. Jeg skulle signere leveringen men pakken har bare blitt kas... See more

Rated 3 out of 5 stars

Da jeg fikk meldinger om at pakke var på vei kunne jeg ikke forstå hvilken vare det var. Det sto ingenting om avsender og jeg lurte på om meldingene bare var spam. Jeg hadde da ikke bestilt noe fra u... See more

Company replied

1. Lingerie Store
  2. Underwear Store

Written by the company

Siden 2006 har Netlingeri.no tilbudt undertøy online for jenter i alle størrelser. Våre medarbeidere er eksperter innen lingeri og står alltid klare til å svare på spørsmål du måtte ha. Vår misjon er å gi deg friheten til å handle nytt undertøy når det passer deg best. Vi er sikre på at du alltid vil finne akkurat det undertøyssettet du leter etter. Hos Netlingeri.no finner du alltid gode tilbud, inkludert spesialpriser på store kampanjedager som Black Friday. Vi tilbyr et bredt utvalg av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy – så sjansen er stor for at du finner noe som passer perfekt for deg. Vi fører kun kvalitetsmerker i vårt sortiment, inkludert Marie Jo, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Hunkemöller og Triumph – for å nevne noen. I tillegg har vi en BH-guide som hjelper deg med å finne riktig størrelse.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Truverdig, bare å bestille

Varene blei sendt som ein pakke, men leverandør sendte mail og forklarte dette på forhånd. Opplever dette som ei seriøs side, dei har gode prisar og leverer det som blir bestilt. Trygg side å handle fra.

April 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Neonfarge

Jeg bestilte en rosa BH. Det var en overraskelse at den var i neonfarge. Dette mener jeg burde stått i beskrivelsen, da hadde den ikke blitt bestilt.

January 5, 2026

Hei Christine

Vi beklager at fargen ikke oppfylte dine forventninger. Fargen er oppført som "pink" på nettstedet, noe som også fremgår av produktbildene.

Hvis varen ikke oppfyller dine forventninger, kan du selvfølgelig returnere den i henhold til våre returrettigheter.

Ta gjerne kontakt med oss via e-post hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Kundeservice // Netlingeri.no

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke fått varene

Har ikke fått varene. 👎

December 29, 2025

Hei Øystein

Vi sendte pakken din 22. desember. Dessverre har leveransen tatt lengre tid enn vanlig for budfirmaet, noe som i denne perioden kan skyldes helligdager og den generelle travlheten i tiden før og rundt jul. I slike perioder opplever budfirmaer ofte lengre leveringstider, selv etter at pakken er sendt fra vårt lager.

På vegne av transportselskapet beklager vi at leveransen ikke ble levert innen den vanlige leveringstiden. Jeg kan imidlertid se at pakken ble levert 31. desember, og jeg håper du er fornøyd med bestillingen din.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du gjerne kontakte vår kundeservice.

Kundeservice // Netlingeri

Rated 3 out of 5 stars

Irriterende at en BH leveres med UPS

Irriterende at en BH leveres med UPS, pakken kunne vært levert i postkassen.

November 29, 2025

Kære Wenche,

Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Jeg har gennemgået din ordre, og jeg kan se, at vi har sendt pakken til den adresse og med den leveringsmetode (UPS hjemmelevering), som du valgte ved bestillingen. Vi har derfor ikke haft indflydelse på, hvordan UPS efterfølgende har håndteret leveringen.

Det ser ud til, at UPS har foretaget en ændring i deres levering undervejs, og vi hjælper dig meget gerne med at undersøge, hvorfor de har valgt at omdirigere pakken i stedet for at levere den direkte til adressen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på e-mail, så vi kan hjælpe dig videre og sikre, at du får en god oplevelse.

Kundeservice / Netlingeri

Take a closer look