Nevcare Reviews 85

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wat er mis ging? Zowat alles, bestelling gedaan en nooit aangekomen, eindstand is het bijna een jaar later en is er nogsteeds geen pakket en ook geen geld terug gestort, niet alleen je haarlijn maar o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Toen ik mijn eerste bestelling had geplaatst helaas wat verzend problemen ervaren, na contact op te hebben genomen via social media ben ik erg netjes geholpen en heb ik zelfs wat extra’s toegestuurd g... See more

Rated 3 out of 5 stars

het duurde best lang voordat ik mijn pakket kreeg en de communicatie liep in het begin moeizaam. Ik had hierover een klacht ingediend en heb toen een haarmasker extra erbij gekregen twv 35€ van hun s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super tevreden met Nevcare! Hun haarserum werkt echt mijn haar voelt voller, sterker en gezonder aan na een paar weken gebruik. Ik merk ook dat mijn haar sneller groeit. De producten ruiken l... See more

Contact info

1-star

Replied to 42% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Top merk

Top merk!
Ik gebruik de lashserum nu al een aantal maanden elke dag en merkte na 2 weken al echt verschil😍 love it!

November 25, 2024

Reply from Nevcare

Hartstikke bedankt voor uw review!

Slechte klantenservice

Mijn vriend had 7 oktober een bestelling geplaatst. Na 2 weken was er nog niks verstuurd. Hij had contact opgenomen met ze en hij zou zijn geld terug krijgen. Een paar dagen later kreeg hij een mail dat zijn bestelling onderweg was met PostNL.
Tot nu toe is zijn bestelling nogsteeds niet binnen. PostNL is hoogst waarschijnlijk het pakketje kwijt. Alleen de verzender kan een onderzoek starten. Hij heeft meerdere pogingen gedaan om contact met het bedrijf op te nemen, maar tevergeefs.

November 11, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Uiteindelijk alsnog het product…

Uiteindelijk alsnog het product ontvangen, 8 oktober besteld

October 31, 2024

Reply from Nevcare

Hartstikke bedankt voor uw terugkoppeling! We hopen dat de rest dit ook doen nadat we het hebben opgelost met ze

Rated 1 out of 5 stars

Week geleden besteld maar niks gekregen

Ik heb besteld week geleden tot nu niks gekregen jullie mailden mij als het product voor vrijdag niet binnen is krijg ik mijn geld terug maar tot nu geen email gekregen over tracktrace of geld terug

Ik hoop dat jullie serieus iets meedoen!!

Order nummer: #5460

October 19, 2024

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, bevestiging gehad. Hierna niks meer gehoord, contact gehad via Instagram & gemaild maar geen reactie. Je kan hier beter niet bestellen, want je zult ze binnenkort waarschijnlijk zien BOOS >.<

October 1, 2024

Reply from Nevcare

Goedendag, wij hadden al op uw gereageerd met als u vrijdag niks zou ontvangen dat het bedrag terug gestort zou worden. Jammer dat u als nog een negatieve review achterlaat nadat wij deze belofte met u hebben gemaakt.

Rated 2 out of 5 stars

Na mijn eerste review heb ik toch een…

Na mijn eerste review heb ik toch een reactie gekregen en daarin hebben we afgesproken dat het alsnog wordt opgestuurd maar tot nu toe nog geen reactie gekregen van hun geen bevestiging.

October 14, 2024

Goedendag!

Wij hadden contact met u gehad via de mail u zou uw producten inmiddels allang binnen moeten hebben..

Rated 2 out of 5 stars

2 maanden later nog steeds niks binnen

Ik heb iets besteld en maand later binnen gekregen, en wat blijkt ik heb niet alles maar 1 product van de 2 orders die ik heb besteld. Heb zelf hierna contact op moeten zoeken wat alleen via de mail kan, met als antwoord dat ik de product vooralsnog opgestuurd krijg we zijn alweer 2 maanden en 2 weken verder. NOG STEEDS NIKS mogen ontvangen. Heb ze weer 2x benaderd via de mail maar geen reactie meer niks.

Geld weg gratis en voor niks.

July 10, 2024

Goedendag,

Uw naam komt niet terug in ons systeem mocht u wel contact met ons hebben gezocht maar nog geen antwoord kunt u ons ook even benaderen via onze instagram nevcare.nl wij helpen u graag verder zodat we meteen kunnen komen met een oplossing

Rated 1 out of 5 stars

Drie dagen al geen reactie

Ik heb al sinds 16 augustus mijn bestelling gedaan eerst had ik een kleine fout gemaakt door mijn huisnummer niet erbij te zetten, maar letterlijk 4 minuten nadat ik me bestelling heb gedaan heb ik ze meteen geïnformeerd met me huisnummer etc waarop ze hebben gereageerd dat ze het hebben aangepast. dagen later vraag ik ze een track and trace, krijg ik een e-mail waarbij ze zeggen dat het verstuurd is en dat ik de track and trace snel van ze zal krijgen. vervolgens wacht ik weer aantal dagen en stuur ik ze weer een e-mail omdat ik geen track and trace of dergelijke heb gekregen. daar op krijg ik geen antwoord heb daarna al twee dagen moeten wachten en nog steeds niks binnen duurt wel akelig lang voor een bestelling die al opgestuurd is

Als jullie me bericht lezen zien jullie staan dat ik nog zeg dat ik het heb verbeterd en ik heb alle bewijsstukken ook

August 16, 2024

Goedendag!

Als aller eerst bent u uw huis nummer vergeten in te vullen. Wij kunnen dit niet meteen zien als u die niet doorgeeft, wij hebben u ook een mailtje gestuurd hiervoor. U kunt het zelf controleren en nachecken dan ziet u zelf dat u uw huis nummer bent vergeten. Natuurlijk is het aan ons om dit zo snel mogelijk op te lossen. Kunt u ook bevestigen dat u geen huisnummer heeft doorgegeven? Dit zou namelijk het lever proces doen versnellen, jammer want dit is iets wat u kunt voorkomen. Daar naast is het meteen aangepast en moet u ook begrip hebben dat daardoor uw pakketje niet meteen is verstuurd. Het is nu 1 dag later verstuurd mocht u geen mail hebben ontvangen van uw track and trace code kunt u even reageren op de nieuwe mail die we u zojuist hebben gestuurd. Erg jammer Jason, want wij contact gehad via de mail

Rated 1 out of 5 stars

Product nooit ontvangen en geen geld…

Product nooit ontvangen en geen geld terug gekregen. Heb contact opgenomen via dm's en ze beloven elke keer: je krijgt je geld teruggestort en elke keer gebeurd er niks. En reviews onder hun postst verwijderen ze elke keer. Nooit bestellen hier!

Nevcare reageert onder mijn post dat ik het geld zou krijgen en het pakketje ook heb ontvangen. Beide claims niet waar. Jullie hadden beter niet kunnen reageren

May 15, 2024

Goedendag!
Wij hebben uw via instagram dm gesproken en wij hadden aangegeven dat uw het bedrag terug zou krijgen en als nog het pakketje zou ontvangen. U heeft ook het pakketje al ontvangen.. het zou fijn zijn als u dat ook even laat weten en dat we het inmiddels met u hadden opgelost, mocht er nog wat onduidelijkheden zijn kunt u opnieuw contact met ons opnemen maar zo nu er we weten is het allemaal opgelost

Rated 1 out of 5 stars

Nevcare.nl komt afspraken niet na!!!

Ik heb een bestelling gedaan op 24-06-2024 en heb nogsteeds mijn bestelling niet ontvangen. Bij Postnl staat dat de bestelling is aangemeld maar nooit is ontvangen door Postnl. Ik heb met Postnl gebeld die geven aan dat ik bij de opdrachtgever moet wezen (in dit geval Nevcare dus) omdat zij het pakketje wel hebben aangemeld maar nooit hebben verstuurd. Ik heb vaker bestellingen gedaan en toen was dit ook een probleem. Uiteindelijk na een recentie te hebben geplaatst kreeg ik mijn bestellingen wel binnen. Nu een tijdje later wilde ik het weer een kans geven, maar helaas weer teleurgesteld. Ik heb een bestelling gedaan van €160,- als vaste klant. Ook via de algemene mail hierover gemaild maar krijg geen reactie terug. Dus nogmaals, wederom teleurgesteld. Dit is een voorgaande bericht van mij, geplaatst op 31-07-2024

Naar aanleiding van dit bericht hierboven die ik op 31-07-2024 heb geplaatst kreeg ik een reactie van Nevcare. Reactie ging als volgt:

Goedendag!

Wij begrijpen u teleurstelling, misschien is onze mail niet goed bij u terecht gekomen maar wij hadden besloten om uw het volledige bedrag terug te storten en dat uw het pakketje gratis van ons zou krijgen zorgen kosten. Wij hoopte het hiermee goed te maken en ook moesten even kijken waar het precies mis ging. Wij zullen weer contact met u opnemen en komen met een gepaste oplossing onze excuses hiervoor en wij willen dit zo spoedig mogelijk oplossen.

Ik ging er vanuit dat ik benaderd zou worden na dit bericht. Echter is deze reactie pure onzin geweest want tot op heden, bijna 2 weken later, heb ik nog geen enkel bericht of tegemoetkoming ontvangen die zij beloven in hun reactie. Dit is zeer onprofessioneel en voor mij is hier bevestigd dat ik mijn vertrouwen voor dit bedrijf volledig ben verloren wat betekent dat ik hier nooit meer zal bestellen! Laat dit ook een waarschuwing zijn voor de toekomstige bestellers! Lees eerst altijd reviews op Trustpilot en bestel aan de hand daarvan pas je artikel bij welke webwinkel dan ook!

August 12, 2024

Reply from Nevcare

Goedendag, u bent een vaste klant van ons u heeft vaker bij ons bestelt en wij zijn altijd onze afspraken nagekomen. Misschien dat er was mis is gegaan maar wij hebben tot de dag van vandaag nooit meer een mail van u ontvangen. U kunt ook even een mail hier achterlaten of een order nummer of zou u ons nu opnieuw een mail kunnen sturen zodat wij het kunnen oplossen. U heeft vaker bij ons bestelt en ook altijd netjes uw pakketjes ontvangen..dus het zou niet logisch zijn dat u nu helemaal niks zou ontvangen en dat nu ineens de communicatie niet goed verloopt. We staan nog steeds achter onze woorden en wij willen het nog steeds oplossen. Als u nu direct een mailtje naar ons kunt sturen of uw order nummer achterlaten kunnen wij het meteen oplossen..

Niks verzonden. Alleen aangemeld

Heb nu een maand geleden op 11 juli een bestelling gedaan voor de eerste keer na het zien van meerdere advertenties van hun. Maar wat heb ik spijt dat ik besteld heb want nu een maand later nogsteeds niks binnen en niks verzonden. Zoals vele andere reviews is mijn bestelling ook aangemeld bij PostNL maar is hier verder niks mee gedaan.

Update 1. 26/8/24

Ze geven een reactie op mijn review dat ik op mijn mail moet reageren of een mailtje hun kant op moet sturen maar hier reageren ze ook niet op. Twee weken geleden heb ik een mail gestuurd maar nogsteeds is het product niet verstuurd. Inmiddels 1,5 maand tijd verder. Weet niet wat ze doen maar is wel heel duidelijk geworden wat voor super slecht bedrijf dit is en dat er geshowboat word alsof er communicatie is maar er eigenlijk helemaal 0 communicatie is.

August 12, 2024

Reply from Nevcare

Goedendag! Zou u even op uw mail kunnen reageren. Of anders even opnieuw een mailtje sturen zodat wij dit meteen kunnen oplossen.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf . 10 dagen terug product besteld .zou geleverd moeten zijn maar niks . Contact opnemen is heel moeilijk word bijna niet gereageerd. Als er word gereageerd dan beloven ze dingen die ze niet nakomen . Zoals dat ik vandaag e-mail zou krijgen wat natuurlijk niet is gebeurd.

July 22, 2024

Reply from Nevcare

Goedendag wij hebben ook via instagram contact gehad en wij hadden ook aangegeven dat uw pakket bij een afhaalpunt lag. Daar naast hadden we u ook een bewijsje gestuurd van levering. Heel jammer dat u als nog een negatieve review achterlaat

Oplichters

Pas op, oplichters. Doen eerst een hele week om je bestelling te verzenden. Vervolgens als je het terug wilt sturen kan dat niet direct, contact opnemen en dan duurt het 2 weken om een retourlab te krijgen. Als je het artikel eenmaal retour hebt gestuurd, heb je na 3 maanden je geld nogsteeds niet terug en er wordt niet meer gereageerd op je. Tot heden nog geen terugbetaling ontvangen.

May 3, 2024

Fking slechte communicatie

fking slechte communicatie, of laat me beter zeggen, GEEN communicatie. Heb 11 dagen geleden wat besteld en nog steeds niks. Geen verzendbevestiging niks. Meerdere malen een bericht gestuurd zowel op de app als via de site, geen reactie. Wat voor scam is dit nou weer. Wil me geld terug.

July 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb enkele keren besteld en ontving…

Ik heb enkele keren besteld en ontving mijn producten meestal na 2 a 3 weken. Nu een maand geleden flinke bestelling gedaan van 200,- 3x baard serum 3x haar serum. Voor om mee te nemen op vakantie. Ga over 3 dagen weg en helaas zonder me bestelling want via de trackingnummer gekeken en pakket is nooit aangemeld. 2x gemaild hierover en ook heen reactie gekregen. Ik vind het erg jammer want ben wel tevreden over de producten. Ik schrijf deze recensie omdat ik geen reactie krijg via de mail.

July 15, 2024

Goedendag!
Wij hebben u een mail terug gestuurd en ook wij weten dat u een vaste klant van ons bent! Er is misschien wat fout gegaan want normaal gesproken hadden wij een reactie terug verwacht maar ook dat hebben wij helaas niet tegemoet gezien. Op basis van deze review zullen wij even via hier op u reageren ook kunt u onze whatsap nummer vinden op onze website waar we ook even op u kunnen antwoorden. Excuses voor het ongemak en we zullen meteen met een gepaste oplossing komen!

Ze leveren precies niks

Ze leveren precies niks. Meerdere malen contact proberen op te nemen via mail en website maar ze negeren je volledig.

June 1, 2024

Goedendag!
Wij hebben nooit een mail van u ontvangen we weten niet waar het aan ligt. Wij hebben uw even opgezocht en we zien dat u als aller eerste uw huis nummer bent vergeten in te voeren tijdens uw bestelling.. wij hebben dit helaas niet kunnen zien wij zullen even contact met u opzoeken mocht dit opgelost zijn zouden we het fijn vinden als u ook daarover een review plaats. Onze excuses Mvg team nevcare

Rated 1 out of 5 stars

Nooit bestellen van de Snapchat piraten

Deze dropship gangsters van Altijdvuur/altijdissam weten niet waar ze mee bezig zijn:

1. Producten werken niet en zijn niet geschikt voor onze Nederlandse markt (product is letterlijk troep).
2. Levering en bezorging vindt niet plaats (oplichting).
3. Bedrijf heeft alle kenmerken van een oplichting (geen adres, verkopen via hun SC accounts, weinig contactmogelijkheden. Contact wordt verbroken bij problemen).

Al met al NOOIT bestellen bij deze snapchat drerries en gewoon gerenomeerde producten kopen bij een speciaalzaak, drogist of apotheek.

May 24, 2024

Goedendag,

Heel jammer dat u op deze manier reageert want onze gegevens staan letterlijk op onze website vermeld. U geeft aan dat wij producten niet leveren, dat betekent dus dat u onze producten nooit heeft gebruikt dus hoe bent u er zo van overtuigd dat de producten niet werken? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt wij hebben helaas nog nooit een rechtstreekse mail of whatsap bericht van u ontvangen mocht dat wel het geval zijn kunt u ons opnieuw een berichtje sturen via +31 6 84722240 zodat wij kunnen komen met een geschikte oplossing. Wij vinden het oprecht jammer, want ook hair growth serums worden in Nederlandse winkels verkocht en dat weet u zelf ook. Als wij geen reactie tegemoet zien dan weten wij voldoende.

Mvg team nevcare

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look