Na enige drang van het thuisfront de stap gezet om wat gewicht kwijt te raken. Eigen doel was om 10 kg af te vallen maar tijdens de intake werd duidelijk dat dit niet nodig was. To the point advies ge... See more
Company replied
Het meedoen met NewFysic was voor mij vooral als een stok achter de door. Door het wekelijkse weegmoment bleef ik daardoor gefocust op het afvallen. Echter vond ik de begeleiding tegenvallen. De consu... See more
Het is me weer gelukt om op m’n streefgewicht te komen. Ruim 8 kilo afgevallen. Fijne producten zijn erbij gekomen ter ondersteuning, Mood en energy is daar 1 van. Top gecoacht door Danielle , positie... See more
Ik ben begonnen met New Fysic in augustus 2015, ik moest 30 kg afvallen! Dat is mij ook gelukt, mei 2016 behaalde ik de 30 kg. Ik was toen supertrots op mezelf! Mijn eetpatroon heb ik toen die t... See more
Company replied
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Written by the company
Huizerweg 50A, 1402 AD, Bussum, Noord-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voedingsadvies van NewFysic werkt echt, altijd goed resultaat en aardig personeel.

Reply from NewFysic - Bussum
Goed en prettig contact met begeleider Danielle Nijenhuis. Goede voorzieningen ivmNF maaltijden. Goede hulp van Bianca hoofdkantoor.

Reply from NewFysic - Bussum
Top begeleiding. Nu in Bussum door verhuizing. Maar beide locaties top.
Maar Amstelveen waar ik hiervoor was was zeker top met Tineke.
Dus zowel Tineke als Djoka.
Lekker zo doorgaan.

Reply from NewFysic - Bussum
Duidelijke informatie en je wordt echt goed begeleid en gemotiveerd om door te zetten. Lekkere recepten zodat het goed is vol te houden. Ik ben reuze blij met het eindresultaat.

Reply from NewFysic - Bussum
New Fysic is een hele makkelijke fijne methode met de ondersteuning van supplementen en de leuke gesprekken met de coach. Het zorgde er voor dat ik ca. 12 kilo in 12 weken ben afgevallen.

Reply from NewFysic - Bussum
New Fysic doet wat het belooft!
Altijd vriendelijk geholpen, nuttig advies, fijne begeleiding. De methode werkt, ik ben 13,5 kilo afgevallen.

Reply from NewFysic - Bussum
Super fijn bijgestaan door Danielle.
Ze wist mij goed te motiveren.

Reply from NewFysic - Bussum
Persoonlijk, enthousiaste medewerkers in Bussum. Als het een weekje “tegen zit” motiveren ze je om de volgende week toch weer op jouw schema te krijgen. Goede tips voor aanpak. Kortom ga en probeer het. Je zal niet teleurgesteld worden ( als je je maar aan het plan houdt)

Reply from NewFysic - Bussum
Fijne ervaring met mooi resultaat. Goede opbouwende en stimulerende contactmomenten! Heel prettig

Reply from NewFysic - Bussum
Persoonlijke benadering, duidelijkheid en structuur.
Veel verder gekomen dan verwacht. Ontzettend bedankt!

Reply from NewFysic - Bussum
In 6 maanden 16kg afgevallen zonder honger of rare middeltjes. Gewoon minder en gezonder eten.

Reply from NewFysic - Bussum
Goede manier om mee af te vallen en op gewicht te blijven. Vooral door de weeg momenten heb je een goede stok achter de deur om het afvallen vol te houden. De eerste twee weken vond ik wel pittig en had ik echt honger. Daarna ging het me gemakkelijker af.

Reply from NewFysic - Bussum
Nog geen moment spijt gehad! New Fysic is echt de stok achter de deur die ik nodig had.

Reply from NewFysic - Bussum
Geen seconde spijt van deze keuze. Ik zit heerlijk in mijn vel dankzij de hulp van New Fysic.

Reply from NewFysic - Bussum
Begin januari begonnen met NewFysic en had meteen een klik met mijn coach. Elke week de wegingen en de gesprekken gaven mij de kracht om dit vol te houden. Naast het programma ben ik elke avond 1 uur gaan wandelen. Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht en zelfs daar onder. De recepten gebruiken wij elke dag en het eten smaakt fantastisch, ik geef het ook mijn eigen draai maar blijven het principe volgen. Inmiddels is mijn vriend ook een flink aantal kilo's kwijt en voelen wij ons weer fit. Ik kan het ten zeerste aanraden als je graag je kilo's kwijt wilt. Ik ben 20 kilo afgevallen.

Reply from NewFysic - Bussum
Ik kon snel een afspraak maken en kreeg goede tips mee.

Reply from NewFysic - Bussum
Learn more about other kinds of reviews.