Na enige drang van het thuisfront de stap gezet om wat gewicht kwijt te raken. Eigen doel was om 10 kg af te vallen maar tijdens de intake werd duidelijk dat dit niet nodig was. To the point advies ge... See more
Company replied
Het meedoen met NewFysic was voor mij vooral als een stok achter de door. Door het wekelijkse weegmoment bleef ik daardoor gefocust op het afvallen. Echter vond ik de begeleiding tegenvallen. De consu... See more
Ik ben begonnen met New Fysic in augustus 2015, ik moest 30 kg afvallen! Dat is mij ook gelukt, mei 2016 behaalde ik de 30 kg. Ik was toen supertrots op mezelf! Mijn eetpatroon heb ik toen die t... See more
Company replied
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Written by the company
Huizerweg 50A, 1402 AD, Bussum, Noord-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super begeleid door Danielle in Bussum! Voedingsplan goed te volgen, duidelijk en gevarieerd! Top ervaring

Reply from NewFysic - Bussum
8,5 kg in 14 weken en het is ook leuk om te doen en je mag veel .
Je voelt je ook beter en gezond .
Beter afvallen op deze manier bestaat niet .
Groetjes John
Voor mij werkte het fantastisch. Ik zag enorm tegen de appeldag op. En dat bleek mee te vallen. Prima te doen. De havermout was nooit favoriet bij mij, maar inmiddels wel. Heel tevreden. Elke week op de weegschaal en een gesprekje hield me gemotiveerd. Het werkt heel goed voor mij!
Ik heb m'n gewenste gewicht en ik eet heerlijk!
Het afvallen neemt tijd, maar gaat goed als je je aan de regels houdt . En gelukkig begrip als je t moeilijk hebt omdat je n week niet afgevallen bent.
Het werkt! Prettige en vriendelijke begeleiding, luisteren goed en de weegmomenten zijn best wel een stok achter de deur.
Prettig contact, adequaat en goede kennis van inhoud programma en supplementen. Sluit aan op de behoefte van de cliënt en benaderd je altijd positief
Een makkelijk contact gehad met fijne medewerkers. De coaching is oppervlakkig en er had wel iets meer verteld kunnen worden, wat je wel of niet kan doen. De stok achter de deur was het wegen. Het was een goede ervaring. TOP
Het is me weer gelukt om op m’n streefgewicht te komen. Ruim 8 kilo afgevallen. Fijne producten zijn erbij gekomen ter ondersteuning, Mood en energy is daar 1 van. Top gecoacht door Danielle , positief en stimulerend. Ben benieuwd naar de producten om op streef gewicht te blijven.
NF, heeft mij geholpen om -7 kilo eraf te krijgen op een prettige manier en een omslag te maken met koken en anders te eten. En ook te genieten van een wijntje als zich dat een keer voor doet, geen straffend vingertje! Ilona was mijn mentor, wat een ontzettend fijn mens, echt een kanjer!👏Een zeer tevreden klant Ans Mimiasie 😎
Ik ben al klant bij New Fysic sinds 2009 en ben in die jaren zo’n 5 keer opnieuw gestart omdat het teveel aan kilo’s me in de weg ging zitten.
Alle keren is het mij gelukt om binnen ongeveer 3 à 4 maanden weer netjes op gewicht te komen. Zonder honger of hoofdpijn.
De coaches bij NF zijn daarbij onmisbaar geweest. Ooit ben ik online gestart maar dat werkte niet voor mij. Het wekelijkse weeg moment en het gesprekje met de coach gaf mij altijd net dat zetje meer om mijn doel te bereiken.
De recepten gebruiken wij thuis ook als ik niet deelneem aan het programma. Makkelijk en bovenal erg lekker. Voor mij nooit geen andere methode meer om de overtollige kilo’s kwijt te raken.
Ben blij dat ik me opnieuw bij New Fysic heb gemeld. Het is voor mij een geweldige manier om goed, lekker en gezond te eten en daardoor af te vallen. Nadat ik 4 jaar geleden 15 kilo afviel met New Fysic, was ik het afgelopen jaar toch weer steeds een beetje aangekomen. Fijn om weer “back on track” en 8 kilo lichter te zijn. Dank voor de goede begeleiding!
Dank Daniëlle voor je inzet en enthousiasme, je hebt mij enorm geholpen met het bereiken van mijn streefgewicht
Nadat ik met marathonpensioen was gegaan, waren er toch wel wat kilootjes bij gekomen. Ik werkte veel, at daardoor niet altijd gezond en corona hielp ook niet mee en toen zat er zo ineens een kilo of 12 aan. Ik deed meerdere verwoede pogingen al die kilo's er zelf af te krijgen, maar het lukte niet meer zoals voorheen (boven de 40 he). Ik werd door een vriendin getipt om naar NewFysic te gaan, want dat had haar enorm geholpen met blijvend resultaat.
En wat ben ik dankbaar voor deze tip! Ilona, en bij afwezigheid Danielle, van Newfysic heeft mij geweldig begeleid in het proces en wat ging ik er elke week met veel plezier naartoe. Dat is denk ik ook de beste stok achter de deur, want vals spelen is er niet bij.
Het heeft mijn hele mindset rondom wat ik wel en niet moet eten verandert. Je kunt genoeg eten en lekker eten. En ik heb heus weleens gecheat en dat zal ik vast ook af en toe blijven doen.
Het resultaat was weleens minder en Ilona doorzag mij direct wat ik weer op eigen houtje had aangepast. Je moet niet stoppen met koolhydraten eten, je moet de juiste eten. Je moet niet te eentonig eten, je moet husselen en kruisbestuiven. Je moet niet doorslaan in te heftig sporten, je moet lekker bewegen.
Het liefst blijf ik de rest van mijn leven elke week langskomen, maar ik ben denk ik weer sterk genoeg om deze lifestyle zelfstandig voort te zetten. Ik ben met NewFysic ruim 13kg afgevallen, in totaal is er 18kg af en zit ik voor het eerst in 20 jaar weer op dit gewicht. Ik ben superblij en enorm dankbaar. Dank voor de deskundigheid, tips, motivatie en vooral ook de gezelligheid! Ik ga een nieuwe garderobe kopen!
Het is relatief eenvoudig om op een verantwoorde manier substantieel af te vallen. Dat komt vooral door de geweldige lijstjes met producten die het heel eenvoudig maken om je menu samen te stellen. Door de wekelijkse wegingen die echt een zeer effectieve stok achter de deur zijn. En zeker niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme van de medewerkers! Ik ben 13 kg afgevallen en voel me uitstekend!
Ik ben al een aantal jaren bij new fysic in Bussum Heb geweldige ervaring ondanks dat ik maar weinig kilootjes kwijt hoef is het toch fijn om een stok achter de deur te hebben en te kunnen sparren met je coach in mijn geval met Daniëlle. Uiteindelijk moet je het zelf zien vol te houden, maar ga wel eens in de 2/3
mnd voor weeg controle. Dat houd de moed erin. Dank coaches voor de goede begeleiding. Groetjes Brigitte
Er hoefde maar een paar kilo af. Binnen een maand 3.5 kilo en het kostte niet veel moeite. Het is een eye opener om te zien waar die extra kilo's door kwamen waardoor het nu makkelijker is om op gewicht te blijven.
Top begeleiding in Bussum bij Daniëlle. Ben echt fijn geholpen met afvallen. Een een aanrader voor iedere die een paar( of meer) kilo’s kwijt wil!!
Mijn start was was rommelig en verschillende gezichten. Gelukkig daarna een fijne klik met mn coach.
Jammer dat de recepten opslaan in de agenda niet werkt en de informatie die op locatie te zien is niet klopt met zelf inloggen. Dat werkt wat demotiverend dat verschil.
Heel fijn dat je zelf aangeeft hoeveel je wil afvallenen daarna geen pushen is om te blijven om nog verder te gaan. Ik zou dit iedereen aanraden en dat doe ik dus ook al.
Kookboek inmiddels aangeschaft en een goed teken is dat ik het niet op Marktplaats of iets kon vinden . Dus men maakt er echt gebruik van.
Blij met jullie!

Reply from NewFysic - Bussum