Next Level China Reviews 9

2. Cultural Tours Provider
  3. Tour Agency
  4. Tour Operator

Written by the company

Next Level China tilbyder nøje sammensatte rundrejser i Kina, skabt af en dansker og en kineser, baseret på vores egne rejseoplevelser og personlige favoritter. Vi kombinerer lokalkendskab og dansk tryghed. Vi samarbejder udelukkende med lokale, engelsktalende guider, håndplukkede hoteller og pålidelige transportpartnere. Samtidig har man dansk support hele vejen - fra første henvendelse til man står i Kina. Hos os får du ikke masseproduktion, men personligt udvalgte oplevelser, gennemtænkt logistik og gennemsigtig service uden skjulte gebyrer. Vores mål er at vise rejsende et ægte og afbalanceret billede af Kina - med pakkerejser der inkluderer både historie, kultur, natur og moderne storbyliv.

4.3

3-star
2-star
1-star

En stor tak til Next Level China

Vi havde en helt fantastisk 14-dages rejse til Kina, arrangeret af Next Level China, og vi kan varmt anbefale bureauet til andre rejselystne 👌
Vi er en familie på fire – to forældre og to voksne børn – og Mathias og Era sammensatte et program ud fra vores ønsker kombineret med bureauets erfaring og anbefalinger. Resultatet var en veltilrettelagt rejse med besøg i Beijing, Zhangjiajie og Chongqing, hvor hver destination bød på unikke oplevelser, herunder spektakulære naturoplevelser, samt spændende indblik i Kinas kultur, historie og hverdag.

En særlig ros skal gives til de lokale guider. De var professionelle, engagerede og meget vidende, og de gjorde en stor forskel for vores oplevelse. De formidlede levende, svarede gerne på spørgsmål og skabte en tryg og behagelig atmosfære under hele turen. Sammen med de faste chauffører på hver destination, som sørgede for komfortabel og problemfri transport, fungerede logistikken helt perfekt og gjorde det muligt at fokusere fuldt ud på oplevelserne.

Vi kommunikerede løbende med Era fra Next Level China, som holdt os opdateret om næste dags program og hurtigt hjalp med alle vores forespørgsler – blandt andet med at hjælpe med at bestille og få leveret gaver (vin og Lego) direkte til hotellet 💫

Bureauet udviste stor fleksibilitet og et højt serviceniveau, hvilket gjorde det nemt at tilpasse planer undervejs.

Selvom vi har stor erfaring med at rejse på egen hånd, vil vi klart anbefale at have et bureau og lokale guider i ryggen i Kina for at få det fulde udbytte. De bidrog med adgang til seværdigheder, håndtering af praktiske forhold samt gode anbefalinger til restauranter og madoplevelser. Det kan være udfordrende at begå sig på egen hånd, da relativt få taler engelsk, og skiltning og information ofte kun er på kinesisk.

Alt i alt en særdeles vellykket ferie med et gennemgående højt serviceniveau 🤩 Vi følte os godt taget hånd om hele vejen og kunne fokusere på at nyde oplevelserne. Vi tøver ikke med at bruge Next Level China igen.

April 11, 2026

Reply from Next Level China

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - hvor er det en fornøjelse at læse! 🙏

Vi gør altid vores bedste for at give vores gæster en nem og uforglemmelig rejse, og det er så fedt at høre at vi er lykkedes med lige netop det!

Tak fordi I valgte at rejse med os - og vi håber at vores veje krydses i fremtiden, til endnu flere eventyr i Kina 🇨🇳

Rated 5 out of 5 stars

Havde en helt fantastisk tur til Kina…

Havde en helt fantastisk tur til Kina igennem Next Level China, der var styr på hoteller, guides og nøje planlagt tur efter vores egne ønsker, men samtidig med sparring fra nogle super professionelle og tydeligt Kina bekendte mennesker.
Var der de mindste problemer følte man sig tryg og i gode hænder hele tiden, om det var på dansk, engelsk eller mandarin.
Kan kun anbefale at booke igennem her, hvis man har gjort sig tanker om at opleve Kina!
Havde givet flere stjerner hvis man kunne!!

April 1, 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse - hvor er det en fornøjelse at læse! 🙏

Tak fordi I valgte at rejse med os - og forhåbentlig på gensyn til endnu flere eventyr i Kina 🇨🇳

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette rejsebureau efter en helt igennem fantastisk oplevelse med vores rejse til Kina. Fra første kontakt blev vi mødt af en enestående service, hvor både Mathias og Era virkelig gjorde en forskel. De var imødekommende, professionelle og altid klar til at hjælpe – uanset hvor små eller store spørgsmål vi havde.

Tilgængeligheden var i top gennem hele forløbet. Det var tydeligt, at de prioriterede deres kunder højt, og vi følte os trygge og velinformerede fra start til slut. Svarene kom hurtigt, og der blev altid fulgt op med en personlig og engageret tilgang, som gjorde planlægningen både nem og behagelig.

Selve rejsen til Kina var intet mindre end fantastisk. Alt fungerede gnidningsfrit – fra fly og transfers til hoteller og oplevelser. Programmet var veltilrettelagt med en perfekt balance mellem guidede ture og egen fritid, så vi både fik set de ikoniske seværdigheder og oplevet kulturen på egen hånd.

Det var tydeligt, at der lå stor erfaring og omtanke bag planlægningen. Hver detalje var gennemtænkt, og det gjorde, at vi kunne slappe af og nyde rejsen fuldt ud uden bekymringer.

Alt i alt en sublim oplevelse, hvor Mathias og Era leverede en service langt over forventning. Jeg vil uden tøven anbefale dette rejsebureau til alle, der ønsker en velorganiseret, tryg og mindeværdig rejseoplevelse.

April 3, 2026

Reply from Next Level China

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - den er vi virkelig glade for at læse! 🙏

Era gjorde vores studietur til Shanghai 100 gange bedre

Jeg var afsted med min klasse på en studietur til Shanghai. Vi havde selv stået for hotel og fly, men i en uge havde vi to dage med Era, som var guide fra Next Level China. I starten var det ikke planen at have en guide, men jeg er SÅ glad for, at vi valgte det. Det gjorde vores tur 100 gange bedre!

Era var helt vildt fed at have som guide. Hun var nem at snakke med, virkelig god til engelsk, og hun kunne endda også lidt dansk, hvilket var super fedt. Hun var meget engageret og svarede hurtigt på WeChat og beskeder, når vi havde spørgsmål. Hun bookede busser til vores virksomhedsbesøg, og det hele spillede bare.

Det bedste var, at hun viste os noget helt andet, end vi selv ville have fundet. Hun tog os for eksempel med til en water town, som var helt vildt fedt at se, det var virkelig rart at komme ud af storbyen lidt. Vi fik også anderledes men god mad, kom ud i dele af byen og omegnen, vi aldrig selv var stødt på, og vi hørte historier, som vi slet ikke anede noget om, hvis det ikke havde været for hende.

Kæmpe anbefaling herfra!

March 27, 2026

Reply from Next Level China

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi så glade for at læse! 🙏

Tak fordi I valgte os til jeres tur - det var en stor fornøjelse at have jer 🇨🇳

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste og 10 mdr gamle søn rejste…

Min kæreste og 10 mdr gamle søn rejste med Next level China med et skræddersyet babyvenligt program på 8 dage. Det var en kæmpe hjælp for os der for første gang rejste med baby selvom vi har rejst en del før. Kina var også lidt sværere at navigere ift. andre lande vi har været f.eks. fordi vi ikke havde et kinesisk maniland nr. som var påkrævet til nogle apptjenester.
NLC's online support gav os en stor tryghed og med en baby på farten stod de hurtigt klar med hjælp og ændringer i planen som til tider kan være lidt uforudsigelige med en baby på farten. Kæmpe anbefaling herfra.

January 7, 2026

Reply from Next Level China

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi virkelig glade for at læse! 🙏

I skal have tak fordi I valgte at rejse med os - og vi håber at se jer til endnu flere eventyr i Kina i fremtiden 🇨🇳

Tak 💛

Kan man rejse til Kina uden guide ? Det kan man sikkert godt… bliver det 100 gange bedre med Next level China ? 100%!!🤩🙏. Min kæreste og jeg lavede sammen med NLC et 10 dags rejseprogram i Kina, og det var helt fantastisk. Fra start til slut var der bare styr på alt og vi kunne slappe af og rent faktisk nyde oplevelsen. De var lydhøre for ønsker, klar 24/7 og hjalp os med alt fra stort til småt ☺️De lokale guider var vidunderlige og de viser dig ting og nuancer du aldrig nogensinde selv ville få med… det er absolut alle pengene værd!

Tak til Era & Mathias for en fantastisk oplevelse vi har med os resten af livet 💛

December 6, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Once in a lifetime experience!

Jeg kan varmt anbefale en tur til Kina med Next Level China!
Vi havde selv et par dage i Beijing inden vi mødte oppe til den guidede tur. Her fandt vi ud af at Kina kan være et mere udfordrende sted at rejse, der kræver ihvertfald en del forberedelse. Derfor kan jeg varmt anbefale en guidet tur for at komme ind under huden på dette fantastiske og storslåede land. Hvis man søger en oplevelse ud over det sædvanlige, der ikke er overrandt at turister fra hele verden er det her, og det er kun et spørgsmål om tid før verden indser hvor meget smukt der er at komme efter i Kina.

Turen var strikket sammen med lidt for en hver smag. Historiske, natur- og kulturoplevelser, samt outdoor aktiviteter! Herudover er der god mulighed for at bede guiderne om at tilføje særlige ønsker til turen. Jeg var særligt begejstret for Xi'an, Kinas gamle hovedstad som har en helt speciel stemning over sig som om man kommer tilbage i en tidslomme af gammel tid.

Guiderne var engagerede, humoristiske og snakkede flydende engelsk.

Hvis man er nysgerrig på Kina, kan jeg kun sige kom afsted. Et unikt land, man skal opleve med egne øjne, og ikke gennem medielandskabet!

September 19, 2025

Reply from Next Level China

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er virkelig en fornøjelse at læse! 🙏

Vi er så glade for at høre, at du havde en uforglemmelig tur, og at du fik så meget ud af både kulturen, naturen og de historiske oplevelser!

Du har helt ret - Kina er et unikt land, som skal opleves med egne øjne, og vi er glade for, at du gjorde det sammen med os.

Tak fordi du valgte at rejse med os - og forhåbentlig på gensyn til endnu flere eventyr i Kina 🇨🇳

Fantastisk og oplevelsesrig tur

Havde en fantastisk og oplevelsesrig tur på to uger med Next Level China.
Programmet er spækket med både kultur- og naturoplevelser - altså får man lidt af det hele.
De lokale guider var verdensklasse. Deres kendskab til kinesisk historie, også ud over det som man lige er ude og se. Derudover er de godt selskab og fortæller gerne om, hvordan det er at bo i Kina, være kineser, hvilke udfordringer de oplever osv.
Et kæmpe plus jeg også vil nævne, er de toplækre hoteller, som er gennemgående for rejsen. Efter lange og oplevelsesrige dage er det dejligt, at komme hjem til et lækkert hotel.

September 6, 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse - hvor er det en fornøjelse at læse! 🙏
Det glæder os virkelig, at du har haft en oplevelsesrig rejse, og at både guiderne, hotellerne og programmet har levet op til forventningerne. Vi lægger stor vægt på netop den balance mellem kultur, natur og komfort - så det betyder meget, at du har mærket det undervejs.

10 ud af 5 stjerner

Vi havde en helt fantastisk tur med Next Level China. Super velplanlagt, det var tydeligt hele turen at der var styr på det hele. Virkelig godt koncept, med gode guides, gode destinationer og helt fantastisk support hvis der skulle være noget.
Ville helt klart anbefale at rejse med Next Level China!!

September 6, 2025

Reply from Next Level China

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk tur! 🙏
Vi lægger meget vægt på, at alt spiller både før, under og efter rejsen, så det betyder virkelig meget at høre, at I har mærket det hele vejen igennem.

Tak fordi I valgte at rejse med os - og forhåbentlig på gensyn til flere eventyr i Kina 🇨🇳

Take a closer look