Al meer dan 10 jaar klant bij NieuweStroom, doen wat ze moeten doen en dat is goedkoop stroom verkopen. Zelf geen zonnepanelen en veel elektrificatie/automatisering dus dynamisch contract past mij w... See more
Company replied
Wij hebben contact gehad met Marcel Barnhoorn van Nieuwe stroom. Het gesprek was prettig, Vragen werden snel beantwoordt. De prijs goed en de opbouw de factuur was ook duidelijk.
Company replied
Ik wenste overstap van zakelijke aansluiting, maar Nieuwe Stroom zette mijn prive-aansluiting over. Direct bemerkt en diverse apps met accountmanager en geen reactie. Wel steeds auto-antwoord wanneer... See more
Company replied
Ben erg tevreden over concept van nieuwestroom, krijg netjes elke maand geld overgemaakt voor de teveel opgewekte stroom. Vind vooruit betalen eerlijk, alleen het hoge voorschot zou van mij iet... See more
NieuweStroom is een Nederlandse energieleverancier voor ondernemers. Wij helpen duizenden bedrijven met zakelijke stroom, gas en dynamische energiecontracten waarmee ondernemers meer grip krijgen op hun energiekosten. Onze klanten variëren van mkb-bedrijven en winkels tot productiebedrijven, detailhandel, groothandel, agrarische ondernemingen en bedrijven met zonnepanelen, windmolens, laadpalen of andere duurzame energieoplossingen. Met dynamische energieprijzen betalen klanten een transparante prijs die meebeweegt met de energiemarkt. Via slimme inzichten en energiedata helpen we ondernemers om energieverbruik beter te begrijpen, kosten te besparen en bewuster om te gaan met energie. Naast energielevering ondersteunen we bedrijven bij verduurzaming met advies en oplossingen op het gebied van energiebeheer, opwek, opslag en elektrificatie. Bij NieuweStroom geloven we dat de energiemarkt eerlijker, transparanter en slimmer kan. Daarom combineren we persoonlijke service met innovatieve energieoplossingen die ondernemers helpen voorbereid te zijn op de energietoekomst. NieuweStroom is gespecialiseerd in zakelijke energie, dynamische energiecontracten, energiemanagement en verduurzaming voor ondernemers. Bedrijven kiezen voor NieuweStroom vanwege transparante energieprijzen, inzicht in energieverbruik, ondersteuning bij zonnepanelen en laadoplossingen, en advies om energiekosten te verlagen. Onze missie is om ondernemers te helpen slimmer, duurzamer en voordeliger met energie om te gaan. Wil je weten hoe andere ondernemers onze dienstverlening ervaren? Lees de reviews of deel je eigen ervaring.
Petrus Regoutplein 1 E01, 6211XX, Maastricht, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 87% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Stap aub NIET over op Nieuwe Stroom. Ze promoten alleen energie te verbruiken als deze goedkoop is. Dat doen we. We waren trots dat we maar 400 euro aan stroom hadden verbruikt en geen gas. Komen ze met een voorschot van 1.722 euro per maand. Ronduit crimineel.

Reply from NieuweStroom
Waardeloze partij. Biedt mooie prijzen aan en beloofd het beste uit de markt te halen. Na drie maanden verdriedubbelen ze zonder uitleg de voorschotnota. 45 minuten in de wacht gestaan en dan krijg je iemand aan de lijn die net het woord stroom kan spellen en je absoluut niet kan vertellen waar het nieuwe bedrag op gebaseerd is. Een ongespecificeerde factuur waar niets is weergegeven over verbruik en prijs per m3 of kwh. Als opmerking van de klantenservicemedewerker kreeg ik te horen dat ze het maandbedrag hadden verhoogd omdat ze zelf stroom moesten inkopen. Ik ben toch niet hun plaatselijke financierder. Waardeloze partij. NOOIT mee in zee gaan. Enorme oplichters. Ik stap weer over naar Engie waar ik altijd netjes te woord ben gestaan en de facturen transparant zijn.

Reply from NieuweStroom
eindelijk een leverancier die transparant is!!!!
NieuweStroom past geen saldering toe op de jaarafrekening. Zij geven ca. 5 cent minder voor terug leveren dan bij kopen van stroom.

Reply from NieuweStroom
Voor de 2e keer een contract afgesloten bij Nieuwestroom. Je betaalt wat je verbruikt tegen de prijs van dat moment. Elke maand een afrekening van de vorige maand op basis van de prijs die dagelijks (één dag van te voren wordt gepubliceerd).
Ze hebben, voor de kleinverbruiker (particulier huishouden) een relatief hoog vast aansluitbedrag per maand.
Pas na een jaar worden de jaarlijkse verrekeningen van belastingen gedaan. Dat maakt dat de maandelijkse rekening wat hoog is/lijkt.
Contact met klantenservice (nog niet veel gebruikt) was prima en adequaat.
Het bedrijf verzwijgt dat ze niet jaarlijks maar per maand salderen. Wanneer je zonnepanelen hebt ben je dus behoorlijk de sjaak!!!

Reply from NieuweStroom
Toen we klant werden waren het prima prijzen maar vanaf januari was het opeens voor gas en stroom 700 euro per maand.
Op je mails en als je belt word niet gereageerd.
Blij dat we van deze oplichters af zijn.

Wat een geweldig bedrijf,
Top klantenservice
Begripvol en denken in oplossingen.
Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren