Snelle levering,uitstekende producten
Snelle levering,uitstekende producten, en service
Online groothandelsprijzen voor o.a. autoschadeherstellers, bouw, schilders ,poetsers, jachtbouwers, interieurbouwers en opleidingscentra
Parklaan 72-78-80, 2011 KX, Haarlem, Netherlands
Snelle levering,uitstekende producten, en service
2 keer besteld en 2 keer waardeloos er stond na 1 werkdag binnen 5 dagen moeten wachten. En ook de verkeerde kleur gekregen en kan het niet ruilen in de winkel. Ze zijn nog ook hartstikke duur rare mensen ga hier nooit heen.
Onlangs 1 potje hittebestendige verf besteld, prijs €18,- voor 100 ml !!!!
precies 20 cm2 mee kunnen doen, schandalig voor zoveel geld. Voor dit bedrag koop je 1 liter hittebestendige verf van een ander merk.
Nooit meer hier bestellen! Op donderdag besteld met de hoop dat het vrijdag binnen zou zijn. Maandag contact opgenomen en bleek het nog niet verzonden te zijn . Met een smoesje van voorraadverschil. Dus bestel hier niet !

Reply from nonpaintstore.nl
Post NL aub nooit meer vragen, tot die tijd bestel ik niks meer bij jullie. Niks verwijderen. Jullie sturen op via Post Nl, waardeloos bedrijf met leveren. Doe er iets mee ipv dreigen

Reply from nonpaintstore.nl
top produkt, levering en service perfect verlopen, werkt perfect en zeer mooi
Besteld voor 10 uur 's avonds en de volgende dag in huis voor maar 5 euro... en gratis als je meer besteld. Probeer dat maar eens bij een ander...
Vergeleek de dekkings-graad van de spuitbus 2K verf met een ander, lokaal bedrijf, maar was evenredig, hoewel die beweerde er meer in te doen.
DUS ik blijf bij CROP, een top bedrijf, en zeg dit uit eigen ervaring. Hun beloftes zijn waar gebleken voor mij.
Ik vind wel dat spuitbussen in het algemeen sowieso niet erg dekken, maar ja het is maar 400 ml...
Dit is echt een topwinkel met zeer professioneel personeel die met je meedenken. Zelf kom ik hier al ruim 45 jaar en hoop dit nog lang te kunnen doen.
Geweldig bedrijf. Met aardige en goed geïnformeerde vakmensen die een service leveren daar waar anderen al lang waren opgehouden. Chapeau!
Bij deze winkel een Mirka machine ingeleverd ter reparatie. Hoewel ik de machine elders had gekocht hebben deze mensen het probleem naar alle tevredenheid opgelost. Ook leveringen gaan vlot en er is heel veel op voorraad! Prima bedrijf!
Zeer vlotte levering van top velgenspray en dat ook nog voor de allerlaagste prijs
Maandagavond besteld en woensdagochtend in huis. Ik had van tevoren gebeld omdat we de verf met spoed nodig hadden. Qua levering hadden ze zelfs 3 opties om uit te kiezen.
Blik verf vrijdag besteld en werd maandag bezorgt, ondanks dat er op de site stond dat het langer kon duren ivm de corona. Dit alles voor een zeer concurrerende prijs. Zeker aan te bevelen.
Regelmatig bij nonpaintstore besteld. Maar levertijden worden steeds langer. Donderdag bestellen, is hopen dat je het volgende week donderdag binnen hebt. Dat is niet meer van deze tijd. Ik heb afgelopen jaren voor meer dan 20.000 euro hier besteld, nu naar maanden weer eens geprobeerd. Weer levertijd van een week. Dit was de laatste keer. Gegroet, schildersbedrijf "O" te "O"
Edit 1-9-2024
Nonpaintstore heeft deze review na 6 jaar gerapporteerd omdat deze schadelijke of illegale inhoud zou bevatten. Het was een 2 ster review, nu nog 1.

Reply from nonpaintstore.nl
Bij deze webshop al vele malen besteld,goede prijzen(niet altijd de scherpste maar dit wordt ruim gecompenseerd met de uitstekende service),kwalitatief materiaal,héél vlot contact met Jan Paul of zijn collegas. Houden zich aan hun levertijden en als er iets is wordt je opgebeld en wordt er gekeken voor een oplossing!
Zeker aan te raden!!!
Learn more about other kinds of reviews.