Company details

4. Jeans Shop
  5. Fashion Accessories Store
  6. Jewelry Store

Written by the company

NOOR har vi et lækkert udvalg af modetøj til kvinder, brugskunst, skønhed/velvære, smykker, sko, tasker, og andre accessories. Vi er en livsstilsbutik, hvor vi gerne vil kunne tilbyde et blandet lækkert sortiment og vi udvikler os hele tiden. Vi følger tidens trends og tendenser og har et bredt udvalg til enhver smag og enhver lejlighed. Hos os er der massere af gaveidéer og inspiration til lidt selvforkælelse..

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig returbehandling og svartider.

Dårlig returbehandling og svartider.

Købte en bluse som jeg måtte sende retur, men fik besked fra distributøren at pakken ikke kunne afleveres på den angivne adresse. Kontakter Noor med vedhæftet besked fra distributøren, men hører intet. Må kontakte dem igen, hvor jeg får et meget lidt serviceminded svar tilbage, at de intet har modtaget. Har bedt om mine penge retur, men har intet svar fået.

December 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Noor

Jeg har kun godt at sige om Noor - mange lækre sager - og virkelig hurtig ekspedition, efter der er trykket bestil. 🤗.
Jeg har været med til en enkelt kundeaften, og det var både hyggeligt og sjovt.
Kan varmt anbefale at handle i butikken ❤️

November 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kunne ikke være bedre :-)

Kunne ikke være bedre :-)
Dejlig forretning og webshop. Meget fin service både pr. telefon og via køb i webshoppen generelt.
Hurtig ekspedition af pakker, som oven i købet er inkluderet én retur label, hvis man skulle få behov for at bytte.
Super sød/e ejer og medarbejdere.
Kan på det varmeste anbefales.

July 11, 2022
Noorwebshop logo

Reply from Noorwebshop

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Take a closer look