Vi kan varmt anbefale Annette. Hun var utrolig imødekommende, sød og venlig og meget forstående. alt foregik professionelt og samtidig med stor empati og omsorg. Anette var hjælpsom hele vejen igennem... See more
See what reviewers are saying
Vores mor gik bort og vi kontaktede bedemanden “Annette” her i Esbjerg. Hvilken fantastisk service, yderst høfligt og helt rolige i alt der forgik for os. En stor støtte og et kæmpe overblik som... See more
perfect firma til hjælp i denne svær tid lytter til familens ønsker vejleder & hjælper med alt utrolig meget empati i firma kan kun anbefale them
Inderligt tak til Lone for hendes omsorg og væremåde i vort livs sværeste tid. Intet spørgsmål var for stort eller til besvær, og hun havde gode ideer og professionel vejledning hele vejen igennem. Vi... See more
Company details
Written by the company
Hos Nordahlia Begravelse er vi bedemænd med hjertet. Den samme bedemand følger jer gennem hele forløbet, fra den første samtale til afskeden og tiden efter, hvis I har brug for os. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at hver afsked bliver personlig, tryg og værdig, så den sidste rejse bliver præcis, som den skal være.
Denmark
- nordahlia.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 week
En hjælp i en svær tid.
Vi har brugt Lone 2 gang og alt fungerer perfekt.
Tusind tak for hjælpen.
Et smukt farvel
Vi var meget tilfredse med hele varetagelsen af min mands bisættelse; fra første til sidste kontakt. Vi havde valgt at få Smillah til at lede ceremonien, herunder at synge for, og også valgt, at Smillah spillede "Tågen letter" på tværfløjte, mens vi alle sad stille og lyttede; det var meget smukt.