Varning! En månad senare har jag inte fått mina varor och företaget vägrar att ta kontakt med mig, trots påtryckningar från Cdon, inget livstecken på att skicka varor men begära betalning det fungerar... See more
See what reviewers are saying
Köpte fel storlek till sambon, försökt få en retursedel av kundtjänst i 2 månader men ingen återkoppling, skulle endast byta storlek. Efter denna tid blir man helt enkelt less på att försöka, så köp e... See more
Får noll kontakt med företaget!!! Har ett sprucket rack (mitt i racket) efter 2 veckor. Har mailat och gjort allt enligt deras regler med bilder osv. Inget svar. Mailat igen. Ringt. Fyllt i kontaktfor... See more
Hej! Fick besked efter ordern var lagd och betalad att varan var slut hos leverantören. Fick då välja mellan fem andra racketar som var mycket dyrare. Alltså jag måste bara säga wow vilken service... See more
Company details
Written by the company
Hos Nordic Padel hittar du ett brett sortiment av padelprodukter från marknadens ledande varumärken.
Contact info
Vallgatan 25, 41116, Göteborg, Sweden
- 0735397797
- info@nordicpadel.se
- nordicpadel.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super snabb leverans
Super snabb leverans, rekommenderas. Köpte Pascalbox, inte hunnit testa men ser ut att vara top!
Klockrent på alla sätt och vis
Klockrent på alla sätt och vis. Snabb leverans och en personlig hälsning i paketet. Kommer definitivt tillbaka inom kort
Snabb service
GRYMMA
Snabba leveranser, snabba svar. Hjälpte mig med reklamation hos Adidas, svar på mitt första mail efter 15 min kl 19 på kvällen, kl 10 dagen efter hade dom löst en godkänd reklamation. GRYMMA!
Grym service //MAX
Grymt kundbemötande
Hade tyvärr ett litet missöde kring leveransen men redan samma dag som jag kontaktade dom agerade dom och löste hela situationen snabbt.
Mycket tillmötesgående!
Snabbt och smidigt!👍
Snabb leverans. Trevligt bemötande.
Snabb leverans. Trevligt med en personlig lapp där de tackar för att jag handlat av dem. Det är de små sakerna...
Väljer dem nästa gång också.
Snabb leverans (ett dygn) med rätt…
Snabb leverans (ett dygn) med rätt varor i rätt storlek. Precis som det ska vara!
Hade problem med min leverans som…
Hade problem med min leverans som nordic padel löste snabbt och på ett bra sätt. Toppbetyg.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.