Nordisk Film+ (Danmark) Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hylder Nordisk Film for information og naturligvis for alle de skønne film, de har produceret og vist gennem hele mit liv. Var også engang på deres museum. Det var interessant.

Rated 5 out of 5 stars

Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more

1. Movie Streaming Service

Written by the company

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

45 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Godt film kunne godt bruge nogle flere…

Godt film kunne godt bruge nogle flere af Morten Korch film

August 8, 2025

Hej Gitte
Morten Korch film er også rigtig stemningsfyldte og super hyggelige at se.
Vi tilføjer løbende alle Morten Korch filmene og du kan via samlingen her, se hvilken af dem som er tilgængelige på tjenesten i øjeblikket: https://nordiskfilmplus.com/dk/da/filmsamling/morten-korch/649f9f3b-7c93-4b45-b327-ced180662584_929372c

Heldigvis skal du bare vente til d. 22. august hvor vi tilføjer mere Morten Korch, nemlig Manden På Svanegården!

Tak fordi du ser med 🙌

En god streaming mulighed

En god streaming mulighed, til en overkommelig pris. Dog kunne jeg godt ønske lidt mere vægt på Gamle Danske film. Men ellers godt tilfreds.

August 3, 2025

Hej Kurt
Tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Hos os finder du det største udvalg af gamle danske film, og vi tilføjer 4 "nye" gamle danske film, hver eneste uge 😍
Husk på at du kan vælge Dansk Filmskat som din startside, på den måde får du mulighed for at fokusere endnu mere på de gamle danske film. Tak fordi du ser med!

God kanal

Intet at klage over, gode film især kan jeg lide de gamle danske.
Endnu bedre, nu betaler jeg snart kun en gang om året.

August 2, 2025

Hej Susanne.
Vi elsker også de gamle danske film, de går bare aldrig af mode! Og ja, med et årsabonnement sparer du både penge og undgår at skulle tænke på opdatering af betalingskort i løbet af året - det betyder endnu mere tid til filmhygge 🍿🎬
Tak fordi du ser med! 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes at man kan altid finde en…

Jeg synes at man kan altid finde en film 🍿 at se på og det er bare så dejligt

June 6, 2025

Hej Susanne
Tak for din flotte anmeldelse. Vi gør os umage med at sammensætte det helt rigtige indhold, så der altid er noget for enhver smag. Tak fordi du ser med 💙
Venlig hilsen Nordisk Film+

Rated 5 out of 5 stars

Nordisk film er det bedste vi har her i…

Nordisk film er det bedste vi har her i huset. Så min handicappede datter ser hver dag gamle film. Vi glæder os hver gang der kommer en ny film. Jeg tror hun har set alle de film der er. Så tak for jer.

July 11, 2025

Hej Tove,
Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse 💙 Det betyder utrolig meget for os at høre, at Nordisk Film+ bringer glæde i jeres hverdag, og at din datter nyder vores film! Vi glæder os til at kunne dele endnu flere skønne film med jer fremover. Tak fordi i ser med 🫶

Først og fremmest Tak🤗

Først og fremmest Tak🤗

Jeg vil starte med at sige Tak, En tak for at vi "unge" mennesker kan se hvordan livet har været blevet i de (gode) gamle dage via film, en Tak for at holde fast i de gamle film - For glemmer man de gamle film, så bliver de forevigt borte. En Tak skal lyde for prisen for hele herligheden (59.kr) er bestemt ikke det der kræver det store, andet end "byttepengene" fra ugentlige indkøb☺️🤗👍

Men jeg har også et "Men..."

....Som gives ved de forskellige film der findes på appen, der er lyd niveauet meget varierende, så man som bruger er nødt til enden at skrue op og ned for lyd niveauet på tv'et. Det kunne være rart, hvis lyd niveauet var ens på alle film, så man ikke behøvede at skal skrue op og ned for lyden på tv'et, men det er et billigt "surt opstød" som ikke koster nedgang i de 5 stjerner, men det kunne være mere brugervenligt, også selvom de forskellige film er lavet med individuelle lydbånd.

July 11, 2025

Hej Henrik
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er kun glade for at kunne bringe dig tilbage til de gode gamle dage på den måde💙

I forhold til lyden, vil det være interessant for os at høre direkte fra dig. Vil du skrive til os på kontakt@nordiskfilmplus.dk? Vi vil gerne høre hvilket TV du afspiller på, og et par eksempler på film du oplever starter med høj/lav lyd. Samtidig vil det være interessant at høre om du benytter eksterne højtalere/lydsystem eller blot de indbyggede i TV'et.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få kigget nærmere på lyden og forhåbentlig gøre den mere brugervenlig.

Rated 5 out of 5 stars

Elsker nordisk film gamle som nye man…

Elsker nordisk film gamle som nye man ik har set før nogle har jeg set et par gange

June 26, 2025

Hej Henning
Tusind tak for de 5 stjerner! 🙌 Vi er super glade for, at du er tilfreds med Nordisk Film+ og vi håber at kunne vise dig flere film i fremtiden som er helt nye for dig 💙

Rated 3 out of 5 stars

Appen er udmærket men den er særdeles…

Appen er udmærket men den er særdeles tung at arbejde med feks hvis du skal ud af et søgeområde skal man "bakke" ud af alle de film der er fremme i den enkelt søgegruppe, før du kan skifte emne. og sådan er der flere steder hvor den ikke er logisk og den er temmelig langsom

June 22, 2025

Hej Hans Peder.
Vi vil meget gerne høre direkte fra dig, så vi kan se nærmere på de udfordringer du nævner her. Specifikt er det interessant at høre hvilken enhed du benytter Nordisk Film+ på. Er det f.eks. et TV, på en tablet, computer eller andet. Vi sidder klar til at høre fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk💙
Pil, Nordisk Film+

Mange dejlige film

Mange dejlige film

June 19, 2025

Hej Ove
Mange tak for de 5 stjerner til Nordisk Film+. Vi er super glade for at du ser med💙

Rated 1 out of 5 stars

Efter det Dansk Filmskat ændrede navn…

Efter det Dansk Filmskat ændrede navn til Nordisk Film+,er det blevet meget ringe,man har taget alt for mange af de gamle klassikere væk.

June 18, 2025

Hej Bent
Vi har har kun fået flere danske film på tjenesten siden vi skiftede navn. Både af de gamle og de nyere.
Tidligere tilføjede vi 4 gamle danske film hver fredag. Der bliver fortsat tilføjet 4 gamle danske film, nu er det blot spredt ud i løbet af ugen.

De klassikere du savner nu, vil med stor sandsynlighed komme tilbage på tjenesten i fremtiden.

Husk på at du kan vælge Dansk Filmskat som din startside. På den måde vil du altid udelukkende få præsenteret de gamle danske film, netop som på den gamle tjeneste.
Vi vil gerne hjælpe dig med hvordan du gør det, bare kontakt os direkte.

Vi håber meget at du fortsat har lyst til at se med 💙

Venlig hilsen fra Nordisk Film+

Rated 2 out of 5 stars

Har haft tjenesten over flere perioder…

Har haft tjenesten over flere perioder - syntes desværre udvalget er faldet meget i kvalitet. Før brystede de sig af og have mange gamle danske film, men der er ret mange som er forsvundet med tiden og prisen er sjovt nok ikke faldet.

June 7, 2025

Hej Morten
Heldigvis har vi lige så mange gamle danske film på tjenesten, som vi hele tiden har haft. (Og faktisk en del flere end dengang vi hed Dansk Filmskat!) Vi udskifter løbende indholdet, og det betyder at de film som oftest har ligget længst på tjenesten, bliver taget af, til fordel for andre titler. På den måde kan man hver dag finde en ny film på tjenesten. Hvis der er specifikke film du savner, kan vi anbefale at ønske dem via vores ønskeliste 🤩
Vi håber du har lyst til at fortsætte filmhyggen med os 🤗

Rated 3 out of 5 stars

Rodet over sigt !! Mangler osse en god del film

Rodet over sigt !!! Og så mangler der et hav af film. Den virtuelle oversigt er dårlig, savner så mange film.
Få dog lavet er liste og få den fyldt om til det man betaler for og havde for ventet af tjenesten. De udenlandske film trækker ned mod bundlinjen, det kan være det er plus, men helt sikkert ikke noget for de manglende danske film. Og det er ikke så få der mangler til den pris.

May 24, 2025

Hej Morten
Velkommen til, vi kan høre du er ny på Nordisk Film+👐
Næsten alle film på tjenesten ligger i rotation, det betyder at vi løbende udskifter vores indhold. Faktisk kan du se en ny film på tjenesten hver eneste dag 💙
Der er derfor god chance for at de film du savner, er planlagt til at komme på i fremtiden.
Vi vil anbefale dig, at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret på hvilke film du kan se frem til at se på Nordisk Film+.
Vores support sidder klar til at svare på mails alle dage: kontakt@nordiskfilmplus.dk, så skriv endelig direkte til os med din feedback og eventuelle spørgsmål.
Venlig hilsen Nordisk Film+

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været medlem siden starten men…

Jeg har været medlem siden starten men nu har de opdaterede en anden version så nu kan jeg ikke komme ind , når man kontakter dem får jeg bare af vide at de sender en mail når jeg kan oprette mig igen det er nu 3 uger siden jeg første gang talte med dem men der sker ikke noget

April 19, 2025

Hej Anitta
Vi er virkelig kede af denne fejl, og du kan tro at vi arbejder på højtryk for at få det fikset, men desværre tager det lidt længere tid end først antaget.
Hvis du har en anden e-mail kan du oprette dig med, vil du kunne på adgang med det samme. Uanset sørger vi for at skrive til dig.

Vi er super kede af at du har måtte undvære Nordisk Film+ i denne periode, men ser frem til snart at kunne gøre det godt igen 💙

Rated 5 out of 5 stars

Kommer gerne igen til Kolding - det bedste sted jeg kender

Super biograf - åben og lækker kiosk venligt personale Go bilede- lyd og super lækre biograf sæder

April 17, 2025

Hej Bo
Vi er super glade for at høre du har haft en god tur i biffen, men du har skrevet anmeldelsen på siden for Nordisk Film+. Vi er en streamingtjeneste.
Søg på Nordisk Film Biografer A/S, og skriv endelig dine positive ord der i stedet. Tak for hjælpen.

Rated 5 out of 5 stars

jeg synes det er super dejlig at kunne…

jeg synes det er super dejlig at kunne se alle de gode gamle danske film for en god pris særlig denne film en pige ude lige jeg elsker denne film jeg grindene hele tiden dejlig film god påske til alle i klubben.

April 16, 2025

Hej Carsten
Mange tak for dine fine ord. Vi er super glade for at du ser med, og glæder os til at vise dig mange flere gode danske film i fremtiden ⭐

Rated 1 out of 5 stars

De smed os ud pga at vi glemte at sætte…

De smed os ud pga at vi glemte at sætte vores tekofon på lydløs og de gav os ikke en advarsel

April 11, 2025

Hej Ismail
Noget tyder på at du har skrevet denne anmeldelse på en forkert side.
Nordisk Film+ er en streamingtjeneste, og vi vil altid lade jer der ser med om selv at bestemme om i vil have lyd på jeres mobil eller ej, når i ser film hjemme i stuen😁
Vi vil derfor anmode om at du sletter anmeldelsen her, og i stedet skriver den på biografens side eller hvor den var tiltænkt.

Mange gode film

Mange gode film. Lidt for en hver smag

March 17, 2025

Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+😍
Vi er super glade for at du er tilfreds med indholdet.

Tak fordi du ser med 🙏

Vi har haft Nordisk Film i lang tid

Vi har haft Nordisk Film i lang tid, gennem vores bland selv streamingpakke. Nu har vi pludseligt ingen abonnement mere. Vi er bare blevet smidt af og der står, at vi skal købe et nyt abonnement 😡

January 14, 2025

Hej Dorrit
Når du har adgang igennem en af vores partnere, har vi ikke mulighed for at styre din adgang, da det afhænger af dit abonnement hos den pågældende partner. Hvis man er i tvivl om hvorfor der er lukket for adgangen, skal man derfor tage fat i den udbyder man har adgang igennem. Vi vil naturligvis hellere end gerne have dig med ombord💙

Take a closer look