Nordisk Film+ (Danmark) Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hylder Nordisk Film for information og naturligvis for alle de skønne film, de har produceret og vist gennem hele mit liv. Var også engang på deres museum. Det var interessant.

Rated 5 out of 5 stars

Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more

1. Movie Streaming Service

Written by the company

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

45 reviews in the last 12 months

Write a review

I er bare bedst

January 4, 2025

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Det er vi så glade for du synes! Tak fordi du ser med 💙

Rated 4 out of 5 stars

Skæve danske film på plakaten

Der er et godt udbud af danske og nogle udenlandske film i jeres pakke.
Nu efter at havde været på: danskefilm.dk
og gennemgået de danske film siden 30'erne til i dag, kunne det måske være, at I skulle finde nogle af de skæve danske film frem fra gemmerne.
Jeg skriver nok på manges tanker om, at vi alle nok har set Olsenbanden og andre danske film flere gange, men når jeg kigger i den danske filmskat, ser jeg virkelig et udvalg af som jeg skriver ”skæve film” som muligt også kan tåle dagens lys.

January 1, 2025

Hej Max,
Tak for din anmeldelse! Vi elsker også de skæve danske film! Grunden til at de ofte ikke virker lige så tilgængelige som de populære, er i flere tilfælde fordi de ikke findes i en fysisk stand, så de kan benyttes til streaming.
Heldigvis arbejder vi løbende på at restaurere og digitalisere film, så nogle af de lidt oversete perler også kan ses på Nordisk Film+
Et par af vores seneste eksempler er titler som Elvis Hansen en samfundshjælper og Kirke og orgel.

Kommende titler er Bananen skræl den før din nabo, Jeg har elsket og levet og Den røde tråd. De kommer på Nordisk Film+ i løbet af januar/februar måned. Vi håber du har lyst til at se med!

Rated 5 out of 5 stars

Kanon nordisk film alting gode film …

Kanon nordisk film alting gode film for en vær smag

December 31, 2024

Hej Tommy
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Nordisk Film+.
Vi er super glade for at høre du er tilfreds med filmudvalget💙

Rated 5 out of 5 stars

Medicin for demensramte uden bivirkninger

Min hustru som er demensramt har meget glæde af alle de gamle film, hvor hun genkender de gamle skuespillere, ligesom omgivelserne i filmene aktivere den del af hjernen
med langtidshukommelsen, der stadig fungerer optimalt. Ser mindst en film daglig.
Ingen tekniske problemer.

December 31, 2024

Hej Ole
Hvor er vi glade for at høre, at Nordisk Film+ har denne indvirkning på din hustru💙 Tak for at dele.

Ikke fået udleveret nogle præmie fra den 26/12

Ikke fået udleveret præmien, som der blev vundet i deres konkurrence på Facebook hvor man skulle svare på spørgsmål på tid. Og konkurrencen sluttet her den 26/12 og jeg havde spillet sammen med min lillesøster og hun fik 300 points som var svaret på alle 16 spørgsmål (39 sek) og jeg lavet en hvor jeg svaret på de 16 spørgsmål på (38 sek) og fik også 300 point men ingen af os har fået svar på hvem der får præmien, som er 12 måneders forbrug på deres streaming Nordisk Film+ synes det er for dårlig at de hverken svare på e-mail og at der er skrevet kommentar på deres Facebook side. Vi vil gerne at de retter op på det og udlever det, da jeg har beviser som er et skærmbillede kl.00:00 at det var mig og min lillesøster Tina som lagde øverst med de 300 pointe. Så de må gerne kontakte os

Opdatering 6/1/25

Jo det var mig og min lillesøster der lå øverst I har bare valgt en anden selvom jeg vandt den forrige og ud fra det så må min lillesøster åbenbart ikke vinde noget… virkelig dårlig stil I så vælger en anden som klaret sig dårligere end hvad min søster havde klart bedre. Så det viser lidt om hvordan I behandler jeres kunder og brugere på nordisk film + synes virkelig I burde tage jer sammen men I har jo givet det til den forkerte så det er for sent men igen behandle andre som I selv vil behandles. Brug hovedet! Det der er så forkert at videre give det til en anden selvom en anden klaret sig bedre. Virkelig svinsk men igen viser lidt mere om jer og hvordan jeres syge regler er

December 26, 2024

Hej Martin
Som beskrevet i konkurrence-betingelserne har vi trukket lod blandt de 30 bedste. Den heldige vinder er blevet kontaktet direkte og har allerede modtaget præmie.
Desværre var det ikke dig, eller din søster der vandt denne gang 😿
Bedre held næste gang!

Rated 1 out of 5 stars

Deres tjeneste virker aldrig!

Deres tjeneste virker aldrig!! Hver gang man vil se noget, så caster den uden lyd. Ingen andre streamingtjenester har dette problem. Når man så bagefter prøver at bruge app’en direkte på tv’et, så siger den at der er for mange afspilninger i gang til trods for at der ikke er andre.
Virkelig en dårlig tjeneste, som tydeligvis slet ikke er færdigudviklet.
Det sker hver gang. Spild af penge.

December 25, 2024

Hej Kassandra.
Vi er kede af at høre du oplever udfordringer med at benytte Nordisk Film+. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan få glæde af dit abonnement, både på TV og ved afspilning via Chromecast.
Vi ser frem til at høre fra dig og sidder klar alle dage på 70 70 77 88 eller kontakt@nordiskfilmplus.dk.

Rated 1 out of 5 stars

Ønsker danske Morten Korch film og klassikere tilgængelig hele året !

Hej og glædelig jul.
Alle Morten Korch klassiker bør være tilgængelig ,ikke bare en gang i løbet af året! Glade danske film bør’ være tilgængelig hele året ! Vi pensionister og måske
den seneste generation kan se noget positivt fra de forgangne år 🙏

December 25, 2024

Hej Ivan
Vi har heldigvis altid glade danske film på programmet og du finder ligeledes altid en Morten Korch film på Nordisk Film+.
Hvis alle film skulle være tilgængelige altid, ville det blive en noget højere abonnementspris. Vi foretrækker, at holde prisen for Nordisk Film+ på et niveau, hvor de fleste kan være med. Derfor udskifter vi løbende filmene, så der hver dag kommer nyt til udvalget, uden at du betaler mere.

Hvis der er en bestemt film du gerne vil se eller gense på Nordisk Film+, kan du altid tilføje den til vores ønskeliste:

Rigtig godt nytår 💙

Så dejlige og ukomplicerete

Så dejlige og ukomplicerete, afstressende, hyggelige, nostalgiske, sjove film
Nordisk film passer lige til mig, med jeres udvalg af film🤩🇩🇰👌

December 20, 2024

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for at høre du er tilfreds med Nordisk Film+.
Vi ser frem til at vise dig endnu flere gode film i fremtiden ⭐

Rated 2 out of 5 stars

en ellers en god film kanal, Dårlig teknik

en ellers en god film kanal med masser af gode film. men så går det også fløjten appen virker aldrig på vores nye LG tv skal vi endelig se en film så må vi se den over computeren hvis det altså virker, deres system skriver konstant ( der er sket en fejl ) har snakket med dem flere gange, men dem der sidder og tager imod opkald aner jo ikke en pind. overvejer kraftigt at afmelde det igen, det burde andre også gøre.

December 9, 2024

Hej Michael
Vi er kede af at høre om din oplevelse med appen. Vi er klar over at nogle brugere oplever udfordringer med appen til LG Smart TV i øjeblikket, og vi afventer at der kommer en ny version af appen som løser fejlen. Vi håber du vil have tålmodighed med os så længe 🙏
Venlig hilsen Nordisk Film+

Rated 5 out of 5 stars

For en gammel fusser som mig

For en gammel fusser som mig , er det befriende at kunne sætte sig tilbage i stolen og nyde de gamle klassikere igen og igen . det er en underholdning der ikke kræver så meget andet end at slappe af! Mvh. Ole

December 13, 2024

Hej Ole
Tak for din fine anmeldelse💙 Vi er glade for at du nyder vores tjeneste, og ser frem til at vise dig endnu flere gode film i fremtiden. Venlig hilsen fra Nordisk Film+

Bruger det jævnligt

Det er bare godt

December 3, 2024

Hej Karoline
Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Nordisk Film+. Vi gør os umage for at udvælge de bedste film, så det er dejligt at høre du synes det er godt ⭐
Rigtig god streaming-fornøjelse.

Rated 2 out of 5 stars

Har lige lavet en bruger på nordisk…

Har lige lavet en bruger på nordisk film +..... og så virker det ikke på mit LG tv. Mærkeligt når alle andre streaming tjenester kan kører på det fjernsyn at nordisk film, så ikke kan. Tror bare jeg prøver så vidt muligt at få glæde af det den her måned, og ellers afmelde det fra næste måned af.

November 30, 2024

Hej Lea
Hvis dit TV er fra før 2018, fungerer Nordisk Film+ appen desværre ikke på TV'et. Vi vil her anbefale at anvende Chromecast til afspilningen i stedet.
Hvis du er i tvivl om årgangen på dit TV, så skriv endelig en direkte besked til os med dit modelnummer, så kan vi undersøge det nærmere. Vores mail er kontakt@nordiskfilmplus.dk.

Rated 1 out of 5 stars

I sidste uge at pusher filmene…

I sidste uge at pusher filmene tilgængelige på jeres tjeneste, og køber så mit abonnement i dag, i troen om at jeg kunne se filmene, men nu står der at de først er tilgængelige den 19 februar?? Jeg synes det er top råddent, når i i princippet kunne have alle filmene liggende uden problemer, og jeg føler mig ærligt talt snydt.

November 30, 2024

Hej Asger
Hov, der har vidst været en julenisse på spil, for alle tre Pusher film skal være tilgængelig nu!
Vi har rettet fejlen, så du kan se hele trioen. Vi er virkelig kede af fejlen, mange tak for at gøre os opmærksom på det.

Dårlig Email Service af nulstilling af kode

Når man nulstiller en kode er det virkelig langsomt før man få en nulstilling af kode det er helt ude i vejret normalt når man nulstiller en kode skal det jo være med det samme man får emailen har ventet over 5 min på at den kommer intet modtaget
LANGSOM email må i kunne gøre lidt hurtigere når i kun arbejder fra 10-12
i burde gøre jeres email support hurtigere så man kan nulstille emailen og komme igang igen med at streame

DÅRLIG Auto email sender

November 4, 2024

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Normalt kommer e-mailen til nulstilling af adgangskode umiddelbart efter man har bestilt den. Det vil være interessant at se på hvorfor der er gået så lang tid, i dit specifikke tilfælde. Vi vil derfor meget gerne høre direkte fra dig, så vi har mulighed for at undersøge sagen nærmere.
Vi ser frem til at høre fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk

Rated 5 out of 5 stars

Kun godt tænke mig noget mere af danske…

Kun godt tænke mig noget mere af danske film de gamle mangler at se Rasmussen og Sørensen vh

November 2, 2024

Hej Karen
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+.
Vi kan forsikre dig om at der er masser af gode gamle danske film på vej til dig!
Sørensen og Rasmussen kommer helt sikkert også på igen i fremtiden. Du ønskes god streaming!

Rated 1 out of 5 stars

Skod streaming tjeneste som kun virker…

Skod streaming tjeneste som kun virker en gang imellem til Chrome cast. Og de er lige glade. Brug dem aldrig

October 30, 2024

Hej Casper
Vi er kede af at høre du ikke får Chromecast til at fungere. Vi vil meget gerne høre nærmere fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk hvor vi sidder klar til at hjælpe alle ugens dage.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes det hele fungerer med…

Jeg synes det hele fungerer med nordisk film.

October 19, 2024

Hej Gitte.
Det er vi super glade for at høre!
Så er der bare den svære beslutning tilbage, hvilken af alle de gode film skal man vælge at se i dag? 🤩📺🍿

Rated 5 out of 5 stars

Et godt sted når man elsker danske film…

Et godt sted når man elsker danske film jeg bruger den meget når man skal underholdes kan anbefales til alle, der kan underholdes med alt hvad der dansk.

October 18, 2024

Hej Frede
Tak for din anmeldelse. Når du godt kan lide at se danske film, er du bestemt kommet til det helt rette sted. Du finder nemlig ikke et større udvalg end hos os 💙
Rigtig god fornøjelse!

Der er så mange

Der er så mange, gode film.
Jeg er glad for, jeg valgte jer

October 12, 2024

Hej Marianne
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+. Vi er også super glad for at du valgte os 💙

Take a closer look