Nordisk Film+ (Danmark) Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hylder Nordisk Film for information og naturligvis for alle de skønne film, de har produceret og vist gennem hele mit liv. Var også engang på deres museum. Det var interessant.

Rated 5 out of 5 stars

Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more

1. Movie Streaming Service

Written by the company

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

45 reviews in the last 12 months

Write a review

se videre funktionen

som det ser ud nu, har jeg fortrudt, at jeg har betalt for 1års abn, skulle have nøjes med 1 mdn. så var det bestemt ikke blevet fornyet.
Indholdet er der bestemt ikke noget i vejen med, det er afspilning af film.

Deres 'se videre' funktion fungerer IKKE....som i slet ikke.
Går man igang med en film, og går fra den.....lukker computeren ned, så husker den ikke hvornår man er nået til, så man skal selv huske hvorlangt man er nået, og spole frem.

Går man ind punktet aktivitet, registrerer den ikke noget.

Og den kan kun huske 1 film ad gangen.

Og problemet for mig er på pc, mobil, og tablet.....og lige meget hvilken browser jeg bruger.

Jeg har skrevet frem og tilbage med deres support.....og der er ikkke noget i vejen med supporten, de lytter og tager det alvorligt......men nej....den virker stadig ikke

October 10, 2024

Hej Kim
Som du ved, er vi ved at undersøge hvorfor denne funktion ikke virker på dine enheder. Man bør naturligvis kunne benytte "Se videre" og fortsætte en film hvor man slap den sidst. Det får vi fikset snarest. Mange tak for tålmodigheden.

Rated 2 out of 5 stars

Mit Philips TV bryder sig virkelig ikke…

Mit Philips TV bryder sig virkelig ikke om jeres app, filmen lagger ofte, det tager en evighed at opdaterer når man skal rulle ned for at vælge en film. Jeg har mange gange måtte genstarte mit TV fordi jeres app får mit TV til at gå i sort!? Og jeg mener GÅR I SORT! ALT skal genindlæses og opdateres.
Det oplever jeg ikke på nogle andre tjenester jeg benytter. Jeg har prøvet alle jeres forslag, opdatering af appen, logget af og på igen, det holder EN enkelt film, så snart vi sætte den næste film i gang er den gal igen.
Har ingen problemer med appen på computeren, og er godt tilfreds med udvalget. Men det ville være rart hvis det var muligt at se mere end en film på sit TV før, hele molevitten skal genstartes, opdateres, genindlæses osv.

P.S. Det ville være nyttigt hvis i fjernede de film fra ønskelisten som ER lagt op.

September 26, 2024

Hej Tine

Vil du skrive til os direkte, så kan vi tjekke op på, om vi kan se noget nærmere i vores logs, omkring hvad der genererer denne fejl, for det du oplever er bestemt ikke meningen!

Vedr. ønskelisten, så ændrer vi status på de ønsker som er lagt op, så man ikke kan stemme på de film. Ønsket står dermed som "Implementeret".

Vi ser frem til at høre fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk

Rated 2 out of 5 stars

Hej lige for tiden lagger den also…

Hej lige for tiden lagger den also khakker den i filmen så den er ikke til at se film på nordisk film. jeg har her hjemme en 5g net med 1000 ind og 1000 ud så det må være andet steds der er problemer

September 21, 2024

Hej Knud
Vi vil meget gerne høre direkte fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk, så vi kan se nærmere på hvad der sker, når du oplever at filmene hakker.
Det vil blandt andet være interessant at høre hvilken enhed du afspiller på. Har du tjekket om en geninstallering af appen afhjælper problemet?

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du er hørehæmmede skal du ikke…

Hvis du er hørehæmmede skal du ikke bruge nordisk film plus da der ikke er tekst på de gamle danske film og lyden er extrem dårligt
( I fra nordisk film plus skal ikke skrive den samme smørre at der er text på de fleste film når det ikke passer vi skriver 2024 det kan ikke være så svært at texte alle film)

September 12, 2024

Hej Thomas
Det er forkert når du skriver vi ikke har tekster på vores film, for det har vi på langt de fleste af titlerne.
Derudover er der fin lyd, men da vi har med gamle film, helt tilbage fra 30'erne at gøre, kan der ikke forventes samme lydkvalitet som på de film der produceres i dag.

Venlig hilsen fra

Rated 5 out of 5 stars

Der er et bredt udvalg af film.

Der er et bredt udvalg af film.

September 5, 2024

Hej Bodil,
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+. Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores filmudvalg. Vi gør os umage med at udvælge vores indhold, så der er lidt for enhver smag 💙

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og tekniske problemer

Jeg fik den fabelagtige ide at jeg ville tilmelde mig Nordisk Film+ da jeg i en længere periode har endevendt streamningtjenester efter de gode gamle danske film.

Jeg skriver min mail inde i oprettelsesformularen og afventer den mail i skal sende til mig for at jeg nu engang kan få lov til det.

Der går noget tid, jeg checker spam og søger efter jeres mail i søgefelter. Intet er dukket op. Jeg prøver igen.. stadig intet. Jeg prøver igen fra 3 forskellige mails og min samlever ligeså fra hendes. Der sker intet.
Jeg forsøger ivrigt gentagne gange.

Jeg kontakter jer over chatten men der kommer ikke noget svar.

Natten til søndag får jeg endelig svar fra en medarbejder om at der må være nogle tekniske problemer. Men at jeg lige må sende en besked til den selvsamme mail som han skriver fra. Her skal jeg skrive min problematik og så kan det være han kan sende mig et link manuelt.

1. Han ser problematikken, og når han nu med sin viden ved at han bare kan sende det her link manuelt kunne han så ikke bare gøre det? Skal jeg faktisk ligge på mine grædene knæ og be om det før det sker?

2. Jeg syntes at det er helt vildt at der kan opstå sådan et tekniske problem uden at nogen gør noget meget hurtigt og ikke mindst melder ud via jeres fordkellige kanaler at der er en fejl men at i arbejder på den.

3. Hvorfor har man ikke opdaget fejlen og hvorfor tager det så lang tid at gøre noget ved? Jeg har nu prøvet siden fredag og gav det sidste skud her til morgen. Hvis det bare er så problematisk at tilmelde sig hvad er der så ikke af problemer når man så er tilmeldt?

Jeg kan ikke anbefale dette produkt til nogen som helst på trods af jeres tjeneste indeholder noget så folkekært.

August 30, 2024

Hej Ken
Du har fanget os på et ærgerligt tidspunkt, det plejer bestemt ikke at være så bøvlet at oprette abonnement hos os. Vi prøver alt for at gardere os imod sådan uheldige situationer, men som det ofte er med teknik, er det svært at hel-gardere sig.

1. Af sikkerhedsmæssige årsager må vi ikke sende opretteseslink til dig direkte, når du har taget kontakt via en kontaktformular. Vi bad dig derfor om at skrive fra din email, så vi sikrede at du var den rette modtager af oprettelseslinket. Selvom der er nedbrud skal sikkerheden selvfølgelig være i orden.

2. I dette tilfælde var vi desværre afhængig af en partner som står for vores mail-udsendelse. De havde et nedbrud som ramte de fleste af deres kunder. Da vi ikke selv var ansvarlige for at løse fejlen, var det svært at give et estimat på en løsning. Alle brugere med et abonnement, mærkede ikke til denne fejl, da den udelukkende ramte ny-oprettelser.

3. Lørdag fik alle der havde kontaktet os svar, og søndag morgen opdaterede vi Driftstatus på vores hjemmeside.

Du kan trygt oprette et abonnement hos os. Vi sidder klar til at hjælpe vores kunder alle dage, og hvis uheldet er ude, gør vi alt for at hjælpe. Hvis du kan lide gamle danske film, er det bestemt den rette streamingtjeneste for dig.

Det er alt for dyrt.

De er alt for dyrt, oplevelsen er middelmådig hvor det bestemt ikke giver værdi for pengene - alt for få film, det mangler serier og de prøver at skifte imellem fint for at virke tiltrækkende. Hvis udvalget var 3-4 gange så stort var det ok, men pris og udvalg hænger ikke sammen.

August 11, 2024

Hej Christian

Hvis du kan lide danske film, finder du ikke et større udvalg end hos os, og det til kun 59kr. om måneden. Det gør os til en af de billigste streamingtjenester i Danmark.
Hvis der skulle være flere film på tjenesten, ville abonnementsprisen også være højere, og derfor udskifter vi løbende filmene, så der hver dag kommer nyt til udvalget.

Vi er stærkest på film og overlader derfor serie-visning til andre. Vi står blandt andet selv for restaurering af film, som gør det muligt at vise nogle af de oversete perler, som aldrig har været på streaming før, og som udelukkende kan ses på Nordisk Film+. Udover ældre danske film, har vi også nyere danske film, film fra Hollywood og et stort børneunivers.
Kom endelig tilbage hvis du savner filmhyggen 💙
Venlig hilsen Nordisk Film+

............

August 3, 2024

Hej Ivan
Det er dejligt at se du har anmeldt Nordisk Film+ med hele 5 stjerner. Tak for det 💙

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds. Der er rigtig mange og gode film i nostalgi film jeg aldrig har set.
Kan varmt anbefales.

July 20, 2024

Hej Ninet
Tak for anbefalingen - Vi er glade for at høre, hvor tilfreds du er med vores streamingtjeneste. Du ønskes god fornøjelse med en masse nostalgiske film!

Rated 5 out of 5 stars

Vidunderlige gamle Danske Morten Kock film.

J̌eg elsker gamle danske film med Poul Reinhardt, Ib Mossin, Ib Schønberg, Dirch Passer og Ove Sprogø som er med i mange af de gamle film her på Nordisk film, så jeg er Super tilfreds med Nordisk Film.

July 6, 2024

Hej Lennart
Hvis du elsker gamle danske film, så er du kommet til det helt rette sted, for du finder ikke et større udvalg af danske film end hos os.
Tak for dine 5 stjerner, vi er glade for at have dig med ombord❤️

Et fint udvalg af film

Et fint udvalg af film

July 6, 2024

Hej Kirsten
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+, vi er glade for at høre du er tilfreds med vores indhold. Husk også på, at vi tilføjer en ny film til tjenesten hver eneste dag ⭐

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været glad for denne…

Jeg har været glad for denne streamingstjeneste, men de er gået stærkt ned ad bakke.
Deres datoer for frigivelse af film er blevet til noget af en farce.
Det er ikke muligt at se de film på den dato som der står at de frigives på.
De påstår at det er fejl, men de gør intet for at rette det, men fortsætter som hidtil, og påstår at jeg er den eneste der oplever dette.

July 4, 2024

Hej Brian
Fejlen med forkerte datoer på Android, bør være løst nu. Det undrer os derfor, hvis du fortsat oplever forkerte datoer for kommende film👀
Har du opdateret appen til seneste version?
Vil du skrive til os direkte, så vi kan se nærmere på sagen. Vi sidder klar på kontakt@nordiskfilmplus.dk
Vi er virkelig kede af forvirringen 😕

Skuffet over teknikken

Har et Samsung TV hvor app er installeret. Men gud hvor er brugeroplevelsen mildest talt elendig. Tager en evighed at starte op. Når den så er startet op, er brugerfladen så supersløv at man skulle tro vi var tilbage i 90’erne. Når filmen så er startet kører det fint, men kvaliteten af app trækker 2 stjerner fra.

July 3, 2024

Hej Svend Ole
Det ville være super brugbart hvis du kan skrive en direkte besked til os, da vi gerne vil høre lidt nærmere om det du oplever, og samtidig kigge på vores logs for dit abonnement.
Vores app til Samsung Smart TV starter normalt hurtigt op, så det kunne være interessant for os at se hvad søren det er, som gør appen langsom hos dig. Det er ikke noget vi har hørt fra andre af vores brugere.
Vi sidder klar til at høre fra dig på kontakt@nordiskfilmplus.dk

Rated 5 out of 5 stars

For lidt gode danske film,før 1980,de…

For lidt gode danske film,før 1980,de nye fra 2000,har ingen handling, der tænder en ,så noget bras

July 2, 2024

Hej Ove
Vi er kede af at høre at du ikke er helt tilfreds med indholdet. Heldigvis tilføjer vi en ny film til tjenesten hver eneste dag. Du savner gode film fra før 1980, og her kan jeg glæde dig med at film som Snushanerne og Penge som græs vil være på Nordisk Film+ inden længe.
Husk også på at du selv kan tilføje ønsker til kommende film, via vores ønskeliste her: https://bitly.com/filmønsker

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes det er trælgode films der ikke er…

Jeg synes det er træls der ikke er tekst på alle
danske film.
Ellers er der mange gode film.
Med venlig Hilse Lejf Sørensen

Hej Leif
Mange tak for dine 5 stjerner 💙
En gang i mellem får vi film, som aldrig har fået produceret undertekster, eller at de af andre grunde ikke er tilgængelige for os. Heldigvis har vi dog undertekster tilgængelige på alle udenlandske- og langt de fleste af vores danske film.

To stjerner med pil ned

Jeg synes det er super ærgelig at de fjerner de gode gamle klassikere jeg er med på man ikke kan have alle film MEN der er bare nogle klassikere og grunden til fik jeres app var netop at jeg kunne se dem når jeg havde lyst troede jeg øv. Det er to stjerner med pil ned

Hej Dennis
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Nordisk Film+.
Vi forstår godt dit ønske om altid at kunne se lige den film man har lyst til, men hvis alle film skulle være tilgængelige hele tiden, ville det blive en noget højere abonnementspris. Vi foretrækker, at holde prisen for Nordisk Film+ på et niveau, hvor de fleste kan være med. Derfor udskifter vi løbende filmene, så der hver dag kommer nyt til udvalget, uden at du betaler mere. Hvis der er en bestemt film du gerne vil se eller gense på Nordisk Film+, kan du altid tilføje den til vores ønskeliste:

Rated 4 out of 5 stars

log in

Hej
Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lille pegepind, på fjernbetjening, samt at I vil have at man skal have en speciel kode, på 8 tegn,- undre mig at problemet, med log ind, ikke er på mobil, derudover er indholdet I har, OK

Hej
Vi er kede af at høre at du oplever at blive logget ud af Nordisk Film+.
Det er bestemt meningen at man skal forblive logget ind på tjenesten, medmindre man aktivt har valgt at blive logget ud. Der kan dog være forskellige typer af opdateringer som gør at man bliver logget ud. Vi vil anbefale at benytte login via QR kode på dit LG TV. Mange oplever denne login-metode som hurtig og problemfrit 💙 Her kommer man uden om den langsommelige proces det er at logge ind med fjernbetjening.
Det er godt at høre at du trods login-problemer er glad for indholdet.

Rated 1 out of 5 stars

Underligt at Nordisk Film praler med…

Underligt at Nordisk Film praler med undertekster på alle danske film i deres 23 biografer - når de ikke formår at undertekste på nordisk filmskat

Hej Henning
Som vi har skrevet sammen om, flere gange tidligere har vi heldigvis undertekster på langt de fleste af vores danske film.
Der kan dog være tilfælde hvor undertekster ikke er tilgængelige for os, af forskellige årsager.

Hos os går du i hvert tilfælde ikke galt i byen, hvis du ønsker at se en dansk film, med undertekster.

Filmkanal nr. 1.

Den bedste og billigste filmkanal. De penge er givet godt ud.

May 11, 2024

Hej Calle
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er super glade for at have dig med ombord 💙

Take a closer look