Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more
Company replied
Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more
Company replied
Jeg hylder Nordisk Film for information og naturligvis for alle de skønne film, de har produceret og vist gennem hele mit liv. Var også engang på deres museum. Det var interessant.
Company replied
Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more
Company replied
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
som det ser ud nu, har jeg fortrudt, at jeg har betalt for 1års abn, skulle have nøjes med 1 mdn. så var det bestemt ikke blevet fornyet.
Indholdet er der bestemt ikke noget i vejen med, det er afspilning af film.
Deres 'se videre' funktion fungerer IKKE....som i slet ikke.
Går man igang med en film, og går fra den.....lukker computeren ned, så husker den ikke hvornår man er nået til, så man skal selv huske hvorlangt man er nået, og spole frem.
Går man ind punktet aktivitet, registrerer den ikke noget.
Og den kan kun huske 1 film ad gangen.
Og problemet for mig er på pc, mobil, og tablet.....og lige meget hvilken browser jeg bruger.
Jeg har skrevet frem og tilbage med deres support.....og der er ikkke noget i vejen med supporten, de lytter og tager det alvorligt......men nej....den virker stadig ikke

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Mit Philips TV bryder sig virkelig ikke om jeres app, filmen lagger ofte, det tager en evighed at opdaterer når man skal rulle ned for at vælge en film. Jeg har mange gange måtte genstarte mit TV fordi jeres app får mit TV til at gå i sort!? Og jeg mener GÅR I SORT! ALT skal genindlæses og opdateres.
Det oplever jeg ikke på nogle andre tjenester jeg benytter. Jeg har prøvet alle jeres forslag, opdatering af appen, logget af og på igen, det holder EN enkelt film, så snart vi sætte den næste film i gang er den gal igen.
Har ingen problemer med appen på computeren, og er godt tilfreds med udvalget. Men det ville være rart hvis det var muligt at se mere end en film på sit TV før, hele molevitten skal genstartes, opdateres, genindlæses osv.
P.S. Det ville være nyttigt hvis i fjernede de film fra ønskelisten som ER lagt op.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Hej lige for tiden lagger den also khakker den i filmen så den er ikke til at se film på nordisk film. jeg har her hjemme en 5g net med 1000 ind og 1000 ud så det må være andet steds der er problemer

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Hvis du er hørehæmmede skal du ikke bruge nordisk film plus da der ikke er tekst på de gamle danske film og lyden er extrem dårligt
( I fra nordisk film plus skal ikke skrive den samme smørre at der er text på de fleste film når det ikke passer vi skriver 2024 det kan ikke være så svært at texte alle film)

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg fik den fabelagtige ide at jeg ville tilmelde mig Nordisk Film+ da jeg i en længere periode har endevendt streamningtjenester efter de gode gamle danske film.
Jeg skriver min mail inde i oprettelsesformularen og afventer den mail i skal sende til mig for at jeg nu engang kan få lov til det.
Der går noget tid, jeg checker spam og søger efter jeres mail i søgefelter. Intet er dukket op. Jeg prøver igen.. stadig intet. Jeg prøver igen fra 3 forskellige mails og min samlever ligeså fra hendes. Der sker intet.
Jeg forsøger ivrigt gentagne gange.
Jeg kontakter jer over chatten men der kommer ikke noget svar.
Natten til søndag får jeg endelig svar fra en medarbejder om at der må være nogle tekniske problemer. Men at jeg lige må sende en besked til den selvsamme mail som han skriver fra. Her skal jeg skrive min problematik og så kan det være han kan sende mig et link manuelt.
1. Han ser problematikken, og når han nu med sin viden ved at han bare kan sende det her link manuelt kunne han så ikke bare gøre det? Skal jeg faktisk ligge på mine grædene knæ og be om det før det sker?
2. Jeg syntes at det er helt vildt at der kan opstå sådan et tekniske problem uden at nogen gør noget meget hurtigt og ikke mindst melder ud via jeres fordkellige kanaler at der er en fejl men at i arbejder på den.
3. Hvorfor har man ikke opdaget fejlen og hvorfor tager det så lang tid at gøre noget ved? Jeg har nu prøvet siden fredag og gav det sidste skud her til morgen. Hvis det bare er så problematisk at tilmelde sig hvad er der så ikke af problemer når man så er tilmeldt?
Jeg kan ikke anbefale dette produkt til nogen som helst på trods af jeres tjeneste indeholder noget så folkekært.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
De er alt for dyrt, oplevelsen er middelmådig hvor det bestemt ikke giver værdi for pengene - alt for få film, det mangler serier og de prøver at skifte imellem fint for at virke tiltrækkende. Hvis udvalget var 3-4 gange så stort var det ok, men pris og udvalg hænger ikke sammen.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Yderst tilfreds. Der er rigtig mange og gode film i nostalgi film jeg aldrig har set.
Kan varmt anbefales.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Vi har meget stor fornøjelse af nprdisk film.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
J̌eg elsker gamle danske film med Poul Reinhardt, Ib Mossin, Ib Schønberg, Dirch Passer og Ove Sprogø som er med i mange af de gamle film her på Nordisk film, så jeg er Super tilfreds med Nordisk Film.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg har været glad for denne streamingstjeneste, men de er gået stærkt ned ad bakke.
Deres datoer for frigivelse af film er blevet til noget af en farce.
Det er ikke muligt at se de film på den dato som der står at de frigives på.
De påstår at det er fejl, men de gør intet for at rette det, men fortsætter som hidtil, og påstår at jeg er den eneste der oplever dette.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Har et Samsung TV hvor app er installeret. Men gud hvor er brugeroplevelsen mildest talt elendig. Tager en evighed at starte op. Når den så er startet op, er brugerfladen så supersløv at man skulle tro vi var tilbage i 90’erne. Når filmen så er startet kører det fint, men kvaliteten af app trækker 2 stjerner fra.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
For lidt gode danske film,før 1980,de nye fra 2000,har ingen handling, der tænder en ,så noget bras

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er træls der ikke er tekst på alle
danske film.
Ellers er der mange gode film.
Med venlig Hilse Lejf Sørensen

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er super ærgelig at de fjerner de gode gamle klassikere jeg er med på man ikke kan have alle film MEN der er bare nogle klassikere og grunden til fik jeres app var netop at jeg kunne se dem når jeg havde lyst troede jeg øv. Det er to stjerner med pil ned

Hej
Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lille pegepind, på fjernbetjening, samt at I vil have at man skal have en speciel kode, på 8 tegn,- undre mig at problemet, med log ind, ikke er på mobil, derudover er indholdet I har, OK

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Underligt at Nordisk Film praler med undertekster på alle danske film i deres 23 biografer - når de ikke formår at undertekste på nordisk filmskat

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Den bedste og billigste filmkanal. De penge er givet godt ud.