Company replied
Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more
Company replied
Jeg hylder Nordisk Film for information og naturligvis for alle de skønne film, de har produceret og vist gennem hele mit liv. Var også engang på deres museum. Det var interessant.
Company replied
Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more
Company replied
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
I har virkelig et ringe udvalg af ældre danske film, ligt pt er der 3 af de gamle far til fire film til gængelig, og 5 eller 6 Morten korch film, havde virkelig glædet mig til bare at kunne se gamle danske film som det passede mig, men med det udvalg, tænker jeg da godt jeg kan leve uden nordisk film+

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Mange gode danske film. Jeg er specielt glad for Dansk Filmskat, med mange af de gode gamle favoritter.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Stort udvalg. Godt nyhedsbrev. Jeg kunne dog godt bruge et direkte link til Imdb.com til hver films infoside.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Rigtig mange gode film og nærvær. Kunne have lidt flere udenlandske og voksne film.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er rimelig skuffet over det lille udvalg af film, der er på siden. Jeg havde regnet med, at det var en streaming tjeneste, med samling af ALLE danske film. Men der er meget få at vælge i mellem, og mange af dem, kan allerede ses andre steder. De første 5 danske film jeg søgte på, kom ikke frem på siden. Derefter kiggede jeg siden igennem, for at se, hvad der så egentlig lå der, og jeg må sige, det er et skuffende udvalgt. Det er primært "populære" film, der kan findes på siden. Og desuden ingen nye film (fx fra det seneste år). Øv øv! Håber virkelig på forbedring af indhold!

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Midt i al den hurlumhej der sker i verden i denne tid ,er det skønt med nordisk film ,med det store udvalg af skønne danske film ,til at koble af ,jeg nyder det meget ,appen virker også upåklageligt ,så alt i alt en tilfreds kunde

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er en rigtig god oplevelse og meget nemt at betjene

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Udvalget af film passer fint til prisen. Hvis man ser 1 til 2 film om dagen i gennemsnit, så skal man starte forfra efter omkring 2 måneder.

Ganske godt...
- men jeres film-efterspørgselslink, virker ej.
Hermed vil jeg erklære offentligt, at Gamle Mænd i Nye Biler, skal være den næste film, på tjenesten.
Har brugt år på at finde ud af titlen, så det må være ret.
Ellers er der stor kærlighed, for specialt: Dansk Filmskat.
Alle de gamle film.
OBS: Du sparer 118,- kr. ved at købe et helt år.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg fik for nyligt Nordisk Film+ i håbet om at kunne vise de gode danske film til mine engelsk-talende venner og partner, men der er desværre ikke engelske undertekster på en eneste af de mange film jeg gerne vil se med dem.
Tilføjelse: I siger de ikke har engelske undertekster produceret, men både En Kongelig Affære, Jagten og Druk var meget populære i udlandet (og nomineret til priser), så jeg ville være meget overrasket hvis disse aldrig fik engelske undertekster.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er meget glad for Nordisk+, som er et gratis tillæg til min Norlys kanalpakke. Der er et stort udvalg af gode danske film, men også mange fine udenlandske film. Glæder mig altid til den ugentlige e-mail med de nye film.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!) eller film hvor legenden Dirch Passer folder sig ud. Jeg har fået rigtig mange timers underholdning ud af de 59 kr jeg har spenderet på denne streamingstjeneste per måned.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Savner flere Morten Korch film, feks. Næsbygård filmene.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Syntes ikke de har styr på deres ting kan se i min bank penge er trukket men de kan. Ikke finde dem.
Så vil opfordre alle til at være obs.