Nordisk Film+ (Danmark) Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Er super glad for for tjenesten , den er billig og der er mange gode danske film både nye og gamle og osse masser af gode udenlandske film, helt perfekt. Rigtig god Service over hele linjen. Osse en r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more

Company details

1. Movie Streaming Service

Written by the company

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 88% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

47 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Syntes ikke de har styr på deres ting…

Syntes ikke de har styr på deres ting kan se i min bank penge er trukket men de kan. Ikke finde dem.
Så vil opfordre alle til at være obs.

December 9, 2023

Hej Majbritt
Som også bekræftet til dig på mail, er der ikke trukket betaling fra dig i december, men af en eller anden grund, vises november-måneds betaling sig på din udskift her i december. Du kan evt. høre din bank, hvorfor det er sket, da beløbet er gået ind hos os allerede i november.

Danske film

Elsker de gamle Danske film

November 30, 2023

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne stå for 5-stjernet underholdning til dig 💙

Rated 3 out of 5 stars

Savnet til flere ældre film med Dirch og Morten Korch filmene feks

Jeg savner virkelig flere udvalg af de ældre film, feks også tv seriende feks huset på Christianshavn, og det støver. Pigerne i trøjen Osv..

Savner noget mere udvalg til den pris, jeg savner et større udvalg af de gamle danske..

Og lækkert at i har bikset nordisk film sammen med dansk Filmskat så der også er de nyere film, det syns jeg er positiv :)

November 19, 2023

Hej Karoline
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Nordisk Film+🙏
Vi tilføjer 4 gamle danske film, hver eneste uge. Den første film i Støv-serien er allerede kommet på tjenesten, og de følgende film bliver tilføjet løbende.
Der er også mere Morten Korch på vej. Se f.eks. frem til Vagabonderne på Bakkegården⭐
Husk på at du kan stemme og ønske film via vores ønskeliste: https://bitly.com/filmønsker

Rated 5 out of 5 stars

Syntes i har et godt udvalg af film

Syntes i har et godt udvalg af film , forstår bare ikke i har klinkevalsen men ikke Juliane lidt fjollede , så er der,kun en pige , men ikke de sendte en dame , filmen om Lis Nørgård , det er lidt irreterende ,men ellers kun ros til nordisk film

November 19, 2023

Hej Tina
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+.
Vi er super glade for at høre at du er tilfreds med tjenesten💙
Juliane-filmen har tidligere været på tjenesten, og kommer tilbage igen i fremtiden.
Husk på at du kan ønske og stemme på film via vores ønskeliste:

Rated 5 out of 5 stars

Mange Danske og udlanske film.

Mange rigtig gode film

October 12, 2023

Hej Jens.
Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner til Nordisk Film+💙 Det er dejligt at høre at du nyder vores film.

Gamle danske

Jeg er helt vild med nordisk film vi elsker gamle danske film og syntes vi som oftest kan finde hvad vi søger

October 14, 2023

Hej Rie,
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+!
Vi er glade for at høre at du for det meste kan finde den film du søger, du finder nemlig heller ikke et større udvalg af danske film end lige her hos os💙

Tekster

Det er simpelthen ikke iorden at der ikke er undertekster på de gamle danske film. Lyden er selvsagt megadårlig og der skal skrues op så huset ryster. Det er sku en ommer

Sikke en gang sludder at komme med, nordisk film. Men jeg retter gerne. I langt de fleste er der ikke undertekster og selvfølgelig sætter jeg mig ind i hvad jeg laver inden jeg anmelder. Så jeg ved også hvordan man sætter undertekster på. Sikke en frækhed.

September 7, 2023

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Opdatering d. 3. oktober 2023.
Hej igen Jette
På de seneste 38 film som er tilføjet til Nordisk Film+ i oktober, og frem til i dag er det kun 7 film som ikke har undertekster tilgængelige.
Det er grunden til at vi ikke kan genkende det du skriver, og at vi bliver i tvivl om der eventuelt kan være noget rent teknisk som gør, at netop du mangler undertekster på så mange film?
Som sagt vil vi rigtig gerne se nærmere på dette i fællesskab med dig, men har brug for at høre fra dig direkte, så vi kan slå dig op i vores systemer.
Venlig hilsen Nordisk Film+

Hej Jette
Vi har undertekster på langt de fleste af vores danske film, derfor undrer din anmeldelse os. Det kunne type på at du ikke har fået slået underteksterne til?
Det gør du ved at klikke på den lille taleboble i hjørnet af afspilningsvinduet, og her klikke Dansk/Dansk-CC.
Det kan variere lidt fra enhed til enhed, men vi vil meget gerne sende dig en præcis guide, så du kan få undertekster på filmene (og lidt mere ro i huset!). Vi ser derfor frem til at høre fra dig på mail kontakt@nordiskfilmplus.dk eller telefon 70 70 77 88 (Vi har åbent frem til kl. 17 i dag) 👐

Rated 2 out of 5 stars

Der mangler undertekster på flere af de…

Der mangler undertekster på flere af de senest tilføjede film. Det er i øvrigt et gennemgående problem på Nordisk Film+.

October 1, 2023

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)

Hej Aase, ud af de 38 film vi har tilføjet fra start oktober til i dag, er der bare 7 som er uden undertekster.
Nogle af de gamle film, er der desværre aldrig blevet produceret undertekster til, og det er i tilfælde som disse at vi ikke har dem.
Hvis du har brug for hjælp med hvordan du tilføjer undertekster, vil vi gerne hjælpe med det. Ring eller skriv endelig til os på kontakt@nordiskfilmplus.dk/70 70 77 88.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lige oprettet en profil hos jeg…

Jeg har lige oprettet en profil hos jeg men kan ikke afspille film så 49 kr lige ud ad vinduet jeg vil gerne have at i sender de 49 kr retur
Mvh Rikke Simonsen

September 23, 2023

Hej Rikke
Når du har oprettet et abonnement, bør du naturligvis kunne afspille alt vores indhold. Kan du ikke afspille, tyder det på at du ikke er logget ind korrekt. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen, men har brug for at du skriver direkte til os på kontakt@nordiskfilmplus.dk. Du kan også ringe til os på 70 70 77 88. Det er udelukkende ved at kontakte os direkte, at vi har mulighed for at refundere i tilfælde af fortrudt køb.
Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

Rated 2 out of 5 stars

Dansk filmskat/ Nordiskfilm app

Ja vis du/i vil se gamle danske film,
Så er det da bestemt IKKE her du/i skal se dem. Medmindre at du/i vil se film der er uoriginale og klippet i,
For desværre så har man jo valgt at lægge udgaver af gamle danske film som er klippet og redigeret i, og når man påpeger problemet til dem får man bare at vide det er på grund af lov og ret (kort sagt) og det er også fint, men så syns jeg ikke man burde ha retten til at kalde sig selv for Dansk filmskat. for det et meget irriterende og sætte sig til at se en film som man kender og så opdagede at der mangler 20min af filmen, og det burde nordiskfilm/dansk filmskat, som minimum informere sine kunder om der er blevet klippet i mange af filmene.

July 1, 2023

Hej Majbritt

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk Film+.

Vi er glade for at du giver din mening til kende, det skal dog pointeres at hoveddelen af de gamle danske film på Nordisk Film+, ikke er forkortet eller klippet i. Vi har ikke et ønske om at vise uoriginale udgaver, men i visse tilfælde er de eneste udgaver, der er produceret til streaming klippet i, og det er derfor dem, der er på Nordisk Film+.

Vi vil gerne høre fra dig direkte i vores kundeservice, hvis du har nogle specifikke eksempler på film. Så vil vi forsøge at give dig et svar ud fra de bestemte film.

God rundvisning i går på Nordisk Film

God rundvisning i går på Nordisk Film, hvor Frederik fortalte med stor entusiasme. Det kan anbefales.

September 5, 2023

Hej Ghita.
Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse her på Nordisk Film. Jeg har sørget for at viderebringe din ros direkte til Frederik.
Du har dog skrevet din anmeldelse på Trustpilot siden for Nordisk Film+ som er en streamingtjeneste, og derfor er vi ikke den rette modtager. Jeg vil derfor anmode om at du flytter din anmeldelse til rette sted.

Elsker deres luxsus sæder

Meget glade for dem

September 5, 2023

Hej Henrik
Du har skrevet din anmeldelse hos streamingtjenesten Nordisk Film+. Vi er selvfølgelig altid glade for 5 stjerner, men du må nok hellere skrive din anmeldelse hos Nordisk Film biografer i stedet 😀

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker at se gamle danske film i…

Jeg elsker at se gamle danske film i god kvalitet og der er næsten altid tekst på dem og især er der et stort udvalg af film af alle slags og sidst men ikke mindst så er det billigt at abonnere på ...TAK FOR JER NORDISK FILM ..

September 3, 2023

Hej Lone
Mange tak for dine 5 stjerner til Nordisk Film+. Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med både indhold og pris. Tak fordi du ser med 💙

Rated 5 out of 5 stars

Kvaliteten er i orden mange gode film…

Kvaliteten er i orden mange gode film for det voksne publikum.

August 12, 2023

Hej Erik
Mange tak for din flotte anmeldelse 💙 Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og indhold.

Meget god til prisen

August 22, 2023

Hej Hennin

Mange tak for dine 5 stjerner⭐
Det er super dejligt at høre, du er glad for Nordisk Film+.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at se film!

Hold jer væk

Hold jer væk. Deres hjemmeside er fyldt med bugs or er generelt elendigt designet. Nogle gange virker deres 'pile' ikke. Man kan trykke på pilen så den går til højre for at vide flere film i en kategori, men den bugger nogle gange så pilen til venstre forsvinder. Ikke nok med det, så forsvinder episoder også, når man klikker på en serie, således at der kun står et sæsontal (1 eller 2). Dette gør at man ikke kan selv vælge hvilken episode man gerne vil se af en sæson. At man flere gange skal opdatere siden, for at se om det virker, er jo bare til grin. Hvis du er heldig, så dukker episoderne op, hvorefter du selv kan vælge.

Ikke nok med det, så er det en skandale hvordan man ikke kan vælge DANSKE film efter 90'erne nogle steder. Jeg er ret ligeglad med udenlandske film nogle gange, jeg vil bare gerne have en kategori som omfatter moderne DANSKE film. Men nej, vi skal blade igennem tonsvis af blandede danske of udenlandske film, før vi kan finde hvad vi vil.

At i en dag går konkurs og bliver opslugt af Viaplay er ingen overraskelse, det er fuldt ud fortjent. Absolut amatører af nogle udviklere som i har.

Kom til at skrive den på Nordiskfilm i stedet for Nordisk Film+. Har slettet den gamle og sat den ind her hvor den høre til :)

August 17, 2023

Hej Dan.
Vi kan forstå at du er rigtig glad for at se danske film, og du finder ikke et større udvalg af dem, end hos os💙
Netop derfor er vi også rigtig kede af at høre at du er utilfreds med Nordisk Film+. Det er super ærgerligt at vi ikke har hørt fra dig direkte, så vi dermed har haft mulighed for at høre nærmere om de oplevelser du har med tjenesten, og evt. få rettet de bugs du mener at have fundet.
Heldigvis har jeg godt nyt: Skandalen du omtaler afblæses snart - for en kategori med nyere danske film, som du savner, er på vej!

Vi arbejder altid på at gøre vores streamingtjeneste endnu bedre, så lad os få en dialog om det. Vores kundeservice sidder klar alle dage, på både chat, telefon og mail.

Rated 1 out of 5 stars

Bare ikke gode gamle film

Alt for lidt gode gamle film har set dem all mindset 10 gange

August 10, 2023

Hej Thommas
Vi har det største udvalg af danske film, og faktisk tilføjer vi 4 gamle danske film hver eneste uge!
Selvfølgelig har du set dem alle, men vi synes altså også, at de gamle perler fortjener et gensyn (eller 2!)
Vi arbejder på løbende at restaurere film, sådan at vi kan vise film, som ikke har været på før. I næste måned kan du f.eks. se frem til at se filmen Vi som går køkkenvejen.

Rated 4 out of 5 stars

Det er simpelthen for dårligt at alle…

Jeg må ændre min anmeldelse idet det var mig der ikke vidste hvordan man finder og viser undertekster

August 1, 2023

Opdatering d. 11 august:
Hej Carl, tak fordi du har taget dig tid til at opdatere din anmeldelse. Jeg er glad for at du fandt ud af hvordan du fik undertekster på. God dag 😃

Hej Carl.
Heldigvis har alle vores udenlandske film, og langt de fleste af de danske film undertekster! Du tilføjer dem ved at klikke på den lille taleboble som forekommer i det ene hjørne af afspilleren.
Det kan variere lidt fra enhed til enhed hvor præcis du finder taleboblen, men vi vil meget gerne hjælpe dig, så ring, skriv eller chat endelig til os! Vi sidder klar til at hjælpe alle dage:
70 70 77 88 eller kontakt@nordiskfilmplus.dk

Rated 1 out of 5 stars

Den nye version er noget forvirrende

August 1, 2023

Hej Catthrin
Hjælpen er på vej!
Snarest bliver det muligt at du kan vælge Dansk Filmskat som din startskærm. På den måde bliver det mere overskueligt for dig, såfremt du primært ønsker at se de gamle danske film, som du kender fra den gang vi hed Dansk Filmskat.
Indtil da, kan du bare selv klikke dig ind på Dansk Filmskat, det ligger øverst i billedet, så snart du kommer ind på Nordisk Film+.
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du meget velkommen til tage fat i os. Vi sidder klar på 70 70 77 88 eller kontakt@nordiskfilmplus.dk og vil hellere end gerne høre fra dig 💙

Take a closer look