Er super glad for for tjenesten , den er billig og der er mange gode danske film både nye og gamle og osse masser af gode udenlandske film, helt perfekt. Rigtig god Service over hele linjen. Osse en r... See more
See what reviewers are saying
Bedste streamingstjeneste efter min mening. Jeg er personlig selv kæmpe fan af gamle danske film. Det er mega hyggeligt at kunne se Olsen Banden (i skrivende stund er alle Olsen Banden film derinde!!)... See more
Company replied
Hej Hver og hver anden dag , skal jeg logge ind, på Tv (lg) og pc, har nyeste app på tv, har mailet med jer, flere gange, hvor I lover at løse problem, det er lidt træls, især tv, da lg bruger en lil... See more
Company replied
Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS. Redigeret efter modtagelse af sv... See more
Company details
Written by the company
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Denmark
- 70 70 77 88
- kontakt@nordiskfilmplus.dk
- nordiskfilmplus.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 88% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Der er dobbelte undertekster og dårlig…
Der er dobbelte undertekster og dårlig lyd ,som hakker
.Det er alle de film vi har sat der har været sådan

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Gamle danske film fra fortiden bliver…
Gamle danske film fra fortiden bliver man sku hurtig træt af. Tænker ikke det kan fange mange unge og deres amerikanske film er der alt for lidt af. Så tilbage til Netflix

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg køre med chromecast og appen ligger…
Jeg køre med chromecast og appen ligger på den det virker super godt. Gode danske film og mange andre udenlandske.
Jeg er godt tilfreds

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Opdatering af tidligere dårlig…
Opdatering af tidligere dårlig oplevelse af appen til Lg smart Tv..
Nu er der efterhånden gået nogle uger siden opdatering/er og nu kan vi herhjemme endelig komme op med en 100% fuld tilfredshed af appen til Lg smart Tv, appen er i så god bedring at i fortjener 5 stjerner så det får i, men der kommer stadig lidt for mange ligegyldige film fremfor kun gode gamle og nye danske film, der er listet nogle ind som ikke helt er værd at se på, men det er der jo nok nogen som vil, men i min optik, burde i ligge flere danske film op, fremfor at bruge tiden på kedelige udenlandske film som ikke er så interessante, men jeg kan godt se at de udvider jeres kunders behov og fremmer flere kunder, men igen ønske om lidt flere danske film.

Gys og giver tanter
Rigtigt godt med filmskat og gode danske film et godt sted at se en god film og udlandske film

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Dejligt med de gamle film
Dejligt med de gamle film, app på fungerer perfekt

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Overvejer at opsige mit abonnement da i…
Overvejer at opsige mit abonnement da i nu forlanger jeg skal have jeres app ...
Det er ellers på min tablet jeg ikke kan bruge jer på hjemmesiden...måske det er et forbigående problem ...men tak for svar ..

Appen vil ikke åbne
Appen vil ikke åbne, har slettet den, slukket/tændt min iPhone igen!
Aftale udløber først 29. April!
Geninstalleret 4 gange!!!

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
God straem tjeneste og har mange gode…
God straem tjeneste og har mange gode film
Kan varmt anbefales.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
For lidt nyt og det nye er bare kommet…
For lidt nyt og det nye er bare kommet igen

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Fra godt og nu til skidt
Synes det er ærgerligt, at Dansk filmskat er lagt sammen med Nordisk film.
Før var det enkelt og man fik, hvad man betalte for - Helt sin egen.
Nu "flyder" det med ligegyldige film, som jeg blot irriterers over.
Absolut en forringelse i mine øjne og overvejer seriøst at melde fra
"Tak for svaret, men det hjalp mig intet da i har slette de film jeg gad og se"

Underteksterne er for små
Underteksterne er for små, og kan ikke forstørres.
Jeg har tidligere spurgt, men fik at vide at det ikke ligger først for, men nok skal komme en gang!

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
super kanal for både børn og voksne:)

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Tak for svar. Eksempler kan jeg ikke længere give jer, da jeg ikke er abonent mere. Dengang jeg var abonnent skrev jeg via Filmskat, men der spurgte I ikke. Generelt kan I se på alle film fra før 1950
Det ville have været så fedt om alle de gamle fine film havde undertekster. Det har kun et fåtal og da filmskvaliteten er præget af alder, så har jeg - da undertekstningsproblemet på trods af adskillige opfordringer er ignoreret af Nordisk Film (Filmskat) - opgivet at være abonnent.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Meget det samme forfra igen igen og igen

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Rigtig god hjemmeside og mange gode…
Rigtig god hjemmeside og mange gode danske film ! Og så for kun 49 kr om måneden !

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg syntes det er dårligt at man…
Jeg syntes det er dårligt at man fjerner mange af de rigtig gode og ældre film, og så putter nole halv dårlige film på i stedet. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke har adgang til alle de danske film hele tiden, når man betaler for det så jeg er ikke tilfreds.

Reply from Nordisk Film+ (Danmark)
Nordisk Film+ ødelægger glæden med film
Dårligt bliver ikke godt af at andre gør det. Hvis vil lave noget godt, så ændre man på det. Og når mange brugere brokker sig, så er det arrogant at bede folk om at venne sig til det.
Det ville hjælpe på forklaringen, hvis man bare blev på danskfilmskat.dk og ikke blander gamle slagere med alt muligt.
Nordisk Film+ er det værste gang (ikke et pænt ord).
Og det er trods Dansk Filmskat var fantastisk. Nordisk Film insistere på, at man skal bladre en film af gangen mod højre, med mange forskellige og uvedkommende lister over og under.
Nordisk Film lyver endda og siger at det er Apple som har ændret Apple TV.
Men hvis man ikke havde lukket Dansk Filmskat, havde en liste fyldt hele skærmen, med bedre overblik.
Men nej, Nordisk Film har direkte besluttet, at have et godt overblik, som på Dansk Filmskat simpelthen IKKE er nogen man vil.
Man lukkede jo elskede Dansk Filmskat. Som i øvrigt udmærket kunne load filmen frem, det har Nordisk Film store problemer med.