NorthWatch Reviews 12

4.3

Company details

1. Watch Store

Written by the company

Duurzame unieke houten horloges voor zowel dames als heren. Voor elk horloge dat we verkopen planten we drie bomen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Blij mee!

Snelle levering in compacte verpakking. Duidelijke uitleg erbij hoe het bandje ingekort kan worden. Foto's komen precies overeen met het werkelijk horloge. Enkel jammer dat op de website geen foto's zijn waarbij het horloge gedragen wordt, dat is het enige verbeterpunt wat ik zou kunnen aandragen.

August 13, 2022

Tophorloge

Ik kwam Northwatch tegen door te zoeken naar duurzame horloges. Wat mij aantrok is dat de horloges van hout zijn gemaakt en er erg mooi uit zien. Ik heb het horloge 'Noir' gekocht. Het wordt geleverd in een mooi opbergkistje en met een uitermate handig 'apparaatje' om de pinnetjes uit de 'armband' te halen (aan de binnenzijde van de 'armband' staat met een pijl aangegeven welke kant de pinnetjes eruit gedrukt moeten worden). Het horloge ziet er goed uit met een tijdloos desig en heeft naar mijn mening een goed formaat. Een opvallend kenmerk is de blauwe secondewijzer. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en de levering was snel en goed getimed. Kortom: Een mooi horloge dat het geld zeker waard is!

March 18, 2022

Een snelle

Een snelle, adequate verwerking en afhandeling van de bestelling. Super makkelijk systeem om het bandje groter/kleiner te maken.

January 6, 2022

Reply from NorthWatch

Dag Leo, hartelijk dank voor je positieve review! Fijn dat het is het gelukt om het bandje zelf op maat te maken. We wensen je jarenlang plezier met het horloge!

Rated 5 out of 5 stars

Prachtig horloge en fantastische service!

Super goede service! Ik kocht een horloge als cadeau voor mijn vriend maar hij vond een ander horloge meer bij hem passen. Na een belletje en een mailtje werd direct het andere horloge opgestuurd en kreeg ik een verzendlabel toegestuurd om het andere horloge te retourneren. Dit alles ging vlot, soepel en ontzettend vriendelijk! Horloge is top, doosje dat erbij zit is erg mooi en dus het perfecte cadeau!

January 4, 2022

Reply from NorthWatch

Dag Frouke, wat fijn dat je de tijd hebt genomen deze uitgebreide, positieve review te schrijven! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het leveren van het horloge voor je vriend! We willen ook jou bedanken voor het netjes terugsturen van het eerste horloge en de fijne communicatie. Je vriend zal zeker lang plezier hebben van het het horloge!

Rated 4 out of 5 stars

Super snelle verzending

Super snelle verzending, ik had alleen geen bericht gehad van wanneer ik het kon verwachten.
Prachtig horloge ik ben er helemaal weg van, goede kwaliteit. Goede service via de telefoon, ik had wat problemen met wat schakeltjes er tussen uit halen maar dat is opgelost:)

October 22, 2021

Reply from NorthWatch

Dag Marcia, wat fijn dat het horloge zo goed bevalt en dat we je telefonisch van dienst mochten zijn. Bedankt voor de tip! Nieuwe klanten ontvangen tegenwoordig een track&tracecode waarmee ze de levering tot aan de voordeur kunnen volgen. We hebben je tip dus meegenomen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look