Nette dienstverlening, alles klopt. Deed er wel wat langer over maar zeker acceptabel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Dank u wel!!
See what reviewers are saying
Geen contact met Novvo te krijgen, al 5 mails (vanaf 6 aug 2025) gestuurd, geen enkele reactie tot nu . Mijn bestelling is door DHL terug gestuurd, omdat ik het pakket geweigerd zou hebben, (DHL is h... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer slecht
Zeer slecht
Nooit iets ontvangen…
Nooit meer, mensen pas op!!
Tubes ivermectine zijn echt maar drie vierde zijn leeg van elke tube.
Door eigen fout geen huisnummer geplaatst dit is netjes op gelost door novvo .de ivermectine is niet fake ,wabt er zijn verbeteringen geconstateerd .dikke min punt is dat de tubes allemaal bijna leeg zijn 10 stuks waarvan elke tube 3 vierde deel leeg is dit is onacceptabel.ik denk dat novvo dit wel moet weten.want dit is jammer .
snel geleverd
Goed product conform beschrijving en tijdig geleverd.
Erg blij mee
Ik heb het goed ontvangen op de tijd dat werd aangegeven. Tot nu toe ik heb er 2 gebruikt zijn ze vol en geen lege tubes. Alleen er staat pasta en ik vind het wel erg dun ondanks dat ze in de koelkast liggen.
Prima service
Goed product en snelle afhandeling van zaken. Bedankt!
J.Radder
Goed product
Ik heb met novvo afgesproken dat ik…
Ik heb met novvo afgesproken dat ik mijn bestelling weiger wegens redenen die bij novvo bekent is dat is op 7 augustus geweest en nu nog steeds aan het mailen dat ze het niet regelen bij Klarna daar ook contact mee
Chinees bedrijf met chinese nep…
ChineesFrans bedrijf met chinese nep ivermectine dat nog uit Parijs moest komen. Zonde van het geld!
Ik geef 3 sterren
Ik geef 3 sterren. 1 ster in mindering omdat het pakket werd bezorgd door een vreselijk post bedrijf (weet de naam niet meer). Niet aanbellen, gewoon voor de deur neerleggen! Toen ik hun googelde zag ik ook alleen maar slechte recensies dus waarom jullie hun nog gebruiken snap ik niet. En nog 1 ster in mindering omdat ik een mail heb gestuurd waar ik nooit antwoord op heb ontvangen. Niet netjes.
Verder wel tevreden met de rest.
Veel kontact gehouden
Veel kontact gehouden! Duurde even maar kwam toch!!
Ik kreeg ipv een horse dewormer paste…
Ik kreeg ipv een horse dewormer paste kreeg ik een vloeibare oplossing, dus Novvo gecontacteerd met video van het product, kreeg ik eerst een 30% refund aanbod, dat heb ik geweigerd want dan heb ik niks en betaal voor een product waar ik niets aan heb, had besteld via Klarna dus hun bericht gestuurd, zij hebben dit bedrijf dus uit hun bestand gegooid omdat ze zich niet aan de retour policy voorwaarden houden dwz buiten Klarna om proberen ze dat je het product retour stuurt op jouw kosten, in mijn geval meer dan €50 voor en een product waar ik niets aan heb en dan €50 kwijt zijn voor mijn niets. Dus ik heb hun dat verteld wilden ze mij een refund geven van 80% dus wederom geweigerd. Nogmaals contact gezocht met Klarna zij hebben het bedrag en de bestelling geannuleerd. Dus ben niets verschuldigd. Hun toch nog netjes aangeschreven dat ik het product kostenloos naar hun toe wil sturen maar niets meer gehoord...... kijk uit laat je geen oor aan naaien!!!
Geleverd wat ik besteld had
Prima tracking en mailverkeer
Ik ben heel tevreden over mijn…
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en de levering!
De bestelling ging vlot en de bezorging…
De bestelling ging vlot en de bezorging ook.
Het product ziet er mooi uit en het zit comfortabel over de huidige bril heen.
Retourlabel Nu al 6 keer gevraagd om een retour…
Nu al 6 keer gevraagd om een retour label, maar nog steeds geen reactie 😡
Geen contact mogelijk
Geen contact mogelijk. Fake ivermectine gekregen. Oplichting.
Vind t erg door dit te moeten zeggen maar er wordt niet gereageerd op mijn mails. Dus bestel hier geen ivermectine.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.