Nette dienstverlening, alles klopt. Deed er wel wat langer over maar zeker acceptabel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Dank u wel!!
See what reviewers are saying
Door eigen fout geen huisnummer geplaatst dit is netjes op gelost door novvo .de ivermectine is niet fake ,wabt er zijn verbeteringen geconstateerd .dikke min punt is dat de tubes allemaal bijna leeg... See more
Geen contact met Novvo te krijgen, al 5 mails (vanaf 6 aug 2025) gestuurd, geen enkele reactie tot nu . Mijn bestelling is door DHL terug gestuurd, omdat ik het pakket geweigerd zou hebben, (DHL is h... See more
Ik geef 3 sterren. 1 ster in mindering omdat het pakket werd bezorgd door een vreselijk post bedrijf (weet de naam niet meer). Niet aanbellen, gewoon voor de deur neerleggen! Toen ik hun googelde zag... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niet te lange levertijd netjes verpakt.
2 besteld maar 1 gekregen en dan nog stuk
Ik heb 2 stuks besteld maar 1 gekregen en deze was dan ook nog eens stuk... meermaals jullie proberen te contacteren via contact@.... en klantenservice maar nooit een reactie van jullie!! Wel betaald voor 2 brillen .... nooit meer dat ik iets bestel bij jullie
Ik kreeg van jullie geen enkele reactie…
Ik kreeg van jullie geen enkele reactie op meerdere emails.
Het geld ging van de rekening.
Ik maakte een profiel aan op jullie site. Het enige dat ik van jullie kreeg was een hele boel mails .. " confirm delivery adres" ... Ik heb mijn adres op mijn profiel nagekeken , dit was correct . Voor de rest geen enkel ander antwoord.
Dit is voor mij oplichting , pure rip off.
Mvg
Bjorn
Had de ivermectine van durvet als in de…
Had de ivermectine van durvet als in de advertentie besteld en kreeg een nep zending. .
Het duurde wel wat lang maar is…
Het duurde wel wat lang maar is uiteindelijk toch aangekomen
Duidelijk en snel
Hopo wel dat het de echte Ivermectine…
Hopo wel dat het de echte Ivermectine bevat. Heb gehoord dat de echte in een andere verpakking zit. Anderen zeggen dat deze wel goed is.
hele mooie boompjes...heel tevreden
hele mooie boompjes...heel tevreden
Duik bril
Goede levering en wat ze zeggen over de reclame .dat de duikbril niet aan dampt en kleeft tegen aan gezicht en correct levering
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.