OneRep

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Min mor var inde med sin telefon, en Iphone, for at få repareret lydløs-knappen. Efter en uge og flere forsøg på at reparere den, opgav de at løse problemet. Efterfølgende fungerede andre... See more

Rated 4 out of 5 stars

Super hurtig og kompetent service til konkurrencedygtige priser. Fik skiftet min skærm på min iPhone 6 + påsat nyt panserglas. Ventetid: 1 time. Pris: 798 kr. med marts-tilbud. Valgte OneRep, da de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik repereret min skærm efter jeg tabte den, men da jeg fik den tilbage virkede touchscreen kun i 1 minut før det skulle genstartes, og skærmen er flækket igen efter 2 dage uden jeg har tabt den eller... See more

Company details

1. Phone Repair Service
  2. Electrical Repair Shop

Information provided by various external sources

Vi reparerer din enhed hurtigt og smertefrit. Her får du råd og vejledning omkring alt elektronisk udstyr. Vi hjælper dig gerne hvis du blot har spørgsmål omkring software eller forebyggende beskyttelse imod skader på din mobil & pc. Vi yder 2 års garanti på vores reparationer.

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Det skulle være så godt og så er det…

Det skulle være så godt og så er det faktisk skidt.
Afleverede i start januar min søns iPad(velfungerende bortset fra revnet skærm), der skulle ny skærm og panserglas, umiddelbart skulle det jo være nemt. De ringer ikke som aftalt, så vi går ind for at hente. Henter en iPad med luft under panserglas, nå ja det går nok, de vil senere sætte et andet på.
Hjemme med iPad opdager vi at der er løbet lim i lydløsknappen, og tager ind med den igen.
Intet problem det skal nok blive fikset, der går endnu en uge, vi hører intet. Ved kontakt er vores nummer igen blevet væk, men vi kan hente iPad.
Hjemme opdager vi at nu kan lydløs knappen godt nok flyttes, men der aktiveres ingen lyd. Så nu er der nul lyd overhovedet. Ind igen, og vi kontakter dem efter to uger, nu er tålmodigheden mere end opbrugt. Efter dette ringer vi, og vi oplyses at den nok skal til Nørresundby for nu virker stand-by knap, home knap, lydløs og volume knapper ikke(altså slt er ødelagt). Vi ønsker kontakt fra chefen og er blevet lovet det to gange, men vi er stadig ikke kontaktet af hverken chef eller andre medarbejdere. Og iPad ja den har vi så stadig ikke efter 2 måneder.
Langt ud over hvad en skærm reparation skulle kunne forårsage. Mon vi skal bede om erstatning til ny iPad?

February 22, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Man får hvad man betaler for!!!

Jeg købte en deal på sweetdeal, så jeg kunne få min telefon repereret. Det var halv pris af hvad jeg skulle give andre, tænkte det var helt fantastisk og lidt for godt til at være sandt. Jeg fik skiftet skærmen og alt var godt. Men så kommer problemet, efter ca. 14 dage revner skærmen så, den har ingen slag fået eller noget lignede. Den har bare lagt i lommen. Vi klager så i butikken, der var ingen hjælp at hente fordi det var en gammel iPhonen og den havde fået slag! Så han ville have dobbelt pris for at skifte skærme , for at udbedre skaderne. Min kæreste for ham vist deal papiret og må så betal for den nye skærm! Jeg ved godt at iPhones er skrøbelige osv! Men det der er dårlige service!!!!!!!

December 22, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og kompetent service

Super hurtig og kompetent service til konkurrencedygtige priser.
Valgte OneRep, da de både var billigst og havde de bedste anmeldelser, hvilke de bestemt også levede op til!
Eneste minus er, at man ikke får nogen kvittering på, at man har afleveret sin 5000 kr. dyre smartphone hos dem. De får blot ens tlf.nr., som skal siges, når telefonen skal hentes igen. Det var lidt nervepirrende at forlade butikken uden nogen garanti.

March 4, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Uheldet var ude men Onerep gjorde det sure! Super Service og imødekommede personale

Jeg kom desværre ud for uheldet som rigtig mange andre.
Det skete ved et styrt på bmx.
Her ødelage jeg desværre hele skærmen på telefonen samt den var blevet lidt skæv.
Jeg tog den med ind forbi Onerep han fixet det ret hurtig til en pris på kun 1199kr.! Jeg troede ikke min eje øjne hvis jeg ikke havde været forbi denne butik var den nok blevet smidt ud.

Med Venlig Hilsen
En rigtig glad kunde!
Klareste anbefalinger fra mig!

September 10, 2015

Hurtigt og billigt

Benyttede mig af OneRep.dk til at få skiftet min iPhone5 skærm og det hele forløb smertefrit. Jeg har tidligere fået skiftet skærm hos en anden reparatør i Aalborg, men OneRep.dk leverede en bedre skærm til billigere og en generel bedre oplevelse.

Prisen blev 499,- hvilket vidst ikke findes billigere i Aalborg. Kan klart anbefales.

August 12, 2015

Fantastisk service!

Jeg skulle skifte batteriet til min Iphone 5s, og valgte Onerep.
Det viste sig at være et fantastisk valg.
Jeg blev mødt af en rigtig rar og serviceminded madarbejder, som kunne lave Iphonen på ganske kort tid.
Kvaliteten er i top!
Professionel medarbejder!
Hurtig reparation!
Aalborg billigste pris!
Jeg kan varmt anbefale Onerep.dk!

July 29, 2015

Super god kundeservice

Har været helt igennem tilfreds med den gode service, der altid er når man kommer ind i butikken, har fået skiftet mit glas på min iPhone 5s, er vildt glad for det og så er det i super god kvalitet.

June 9, 2015

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look