Onlinemerkkleding.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Donderdag (Hemelvaartsdag) grote bestelling gedaan..... zaterdag al in huis ! Alles keurig geleverd en álles is naar wens. Leuke kleren voor weinig geld. Dus ik ben zéér tevreden. Ga er zeker wee... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Hele prettige oplossing

Ik heb een broek en blouse gekocht. Beide zaten heerlijk. Toen ik zag dat de zoom van de broekspijp los zat, heb ik foto's gestuurd. Er kwam gelijk een vriendelijke mail terug. Uiteindelijk kon ik de broek naar dr naaister doen en heb ik het bonnetje gemaild en kreeg ik gelijk reactie dat ze het geld van de naaister had overgemaakt. Hele prettige mailwisseling, goed opgelost en ook snelle reactie. De kleren zijn verder heel mooi en zitten als gegoten.

October 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb dinsdag om 9.30 uur 4 broeken…

Ik heb dinsdag om 9.30 uur 4 broeken besteld en woensdag om 13.00 uur had ik ze binnen.
Voor het eerst hier besteld en zeker niet de laaste keer.
Wauw wat een snelle service.
De broeken zijn goed van maat.
Helemaal blij met deze site.

June 18, 2025

Zéér tevreden!

Zéér tevreden!
Zowel over het product als de snelle levering! Op 13 november besteld en op 14 november exact op tijd door Post NL bezorgd. Ik ga zeker vaker bij OnlineMerkKleding.nl bestellen!

November 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Korte broeken place du jour

De bestelling die ik heb gedaan is persoonlojk bij me thuis gebracht.
Als de maat niet goed zou zij, dan zou ze het weer komen ophalen.
De maat is prima en dit wist ik eigenlijk al want ik heb vorig jaar een korte broek bij Callantsoog gekocht en die zit fantastisch.
Ik ben heel blij met deze broeken.
Dank je wel..

July 1, 2024

Waardeloos

Bedrijf heeft mijn retour, welke ik op eigen kosten heb verstuurd, niet aangenomen zodat ik deze weer terug heb. Waardeloos! Verder is de kwaliteit vd stoffen erg slecht en de maten kloppen niet. Of het valt groter, of kleiner uit. Hierdoor ben je bijna altijd gedoemd om terug te sturen voor een ruil of helemaal terug. Op eigen kosten en als je dan ook nog onder 75 euro komt, worden ook de verzendkosten aan je doorberekend. Niet hier bestellen want je wordt hoe dan ook gefopt.
Als via Facebook iets aangeeft, word je meteen geblokt.

June 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteit en vriendelijk !!

Gebeld om advies aangaande kledingstuk. Heel vriendelijk te woord gestaan en fijn advies. De volgende dag had ik de kledingstukken al in huis. Absoluut van mooie kwaliteit. En als verrassing zat er een leuke ketting bij voor bij de prachtige jurk Belinda !! Ontzettend blij mee. Januari ook al hier de fijne place du jour broeken besteld. Zeker aan te raden. Bedankt!!
Mvg. Christel

June 22, 2023

erg blij

Mijn blouse is zojuist binnengekomen. Mooie pasvorm, mooie kleuren, mooie kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding en snel bezorgd. Ik ga nog eens op de site rondsnuffelen naar andere leuke items.

June 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Maat broek klopt niet met hun advies

Ik heb 2 broeken besteld bij dit bedrijf. Op hun site staat dat je 1 maat kleiner moet bestellen ivm uitlopen. Dus dat heb ik gedaan hun advies. Maar dit klopt totaal niet en nu gebeld met de dame van onlinemerkkleding.nl dat is dit misleidende informatie vindt. Nou dat vond zij helemaal niet....hoe dan??? Waarom zet je dat er dan bij. Heb heel vaak dingen online besteld nooit problemen klopt altijd. Ik wil het omruilen en nu moet in 7.95 betalen voor retour. Ik zei misschien netjes dat je mij een retour label stuurt. Maar oww nee dat ging ze niet doen heel erg klantonvriendelijk. Dus kijk uit met bestellen de maten kloppen niet.

March 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Topbedrijf wat snelle afhandeling en kwaliteit betreft.

Ik snap de slechte reviews niet. Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf en het pakketje heb ik binnen 2-3 dagen in huis. De volgende dag al verzonden. Goed ingepakt. Stuur ik iets terug dan is het enige nadeel dat de retourkosten voor mij zijn maar ik krijg de kosten van het artikel gelijk teruggestort. Met vooraf per email een creditnota. De artikelen zijn ook heel mooi en tot dusverre ook na wassen. Ik vind het een topbedrijf.

December 12, 2022

Slecht

Slecht. PRODUCT NOOIT ONTVANGEN !!!!! Ook al ontkennen ze dat in hun antwoord beneden. Naam: m.fehmers

June 28, 2022
Onlinemerkkleding.nl logo

Reply from Onlinemerkkleding.nl

Beste Marlette, dit is - voor zover wij weten - bij ons nog nooit voorgekomen. Wij vinden uw naam niet terug tussen de bestellingen. Heeft u onder een andere naam besteld? Kunt u contact met ons opnemen zodat wij hier in kunnen duiken? Met vriendelijke groet, Moniek

wat een nep

wat een nep, zijn produkten uit china en een enorme lange levertijd en dan nog invoerrechten betalen mijn advies niet kopen. produkt ter waarde van € 5,00 EN € 29,95 BETAALD + € 6,15 INVOERRECHTEN

June 25, 2022
Onlinemerkkleding.nl logo

Reply from Onlinemerkkleding.nl

Beste RKM, het lijkt erop dat uw review niet bij de juiste website staat. Wij hebben een eigen voorraad in Noord Holland en werken niet met invoerrechten. Kunt u de review alstublieft verwijderen? Met vriendelijke groet, Moniek

Rated 4 out of 5 stars

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen. Donderdagmorgen bestelling geplaatst, zaterdagmiddag in huis. Aankoop blouse en riem, ziet er goed uit, net zoals op de website.

November 20, 2021

Top!

Ik bestel hier regelmatig leuke kleding. Onlangs had ik een bestelling gedaan waarvan één artikel niet leverbaar was. Dit was op de afleverbon vermeld en ook dat het bedrag direct terug gestort zou worden. Na vier dagen had ik het bedrag nog niet ontvangen dus maar eens gemaild. Nog diezelfde middag ontving ik een creditnota én een telefoontje met excuses en ze hoopten dat ik niet boos zou zijn. Heel lief! Hier kunnen veel klantenservices een voorbeeld aan nemen!

September 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Voor de eerste keer hier iets besteld

Voor de eerste keer hier iets besteld, en meteen voor de laatste keer. Ik liet me verleiden hier te bestellen omdat de broek in de aanbieding was. Om een lang verhaal kort te houden, ze stuurden zonder communicatie een andere maat broek op dan besteld, omdat deze ruim zou vallen. Ik heb echter jarenlange ervaring met deze broeken en weet precies welke maat bij mij perfect zit. Dus heb de te grote broek terug gestuurd en gevraagd de bestelde maat op te sturen. Dat deden ze niet want ze zouden alle maten gecontroleerd hebben en dit moest de juiste zijn. Voor het gemak vergaten ze dat ik op de hoogte ben dat de maatvoering van deze broeken afwijkt en voor mij de juiste maat had besteld. (ik heb de broek overigens voor de zekerheid gepast, en deze was echt te groot). Ik had sterk het idee dat het een welles/nietes spelletje werd en ze haar gelijk wilde halen. Ze weigerde me de juiste maat op te sturen (Why ????) Boeit me verder niet, ik heb de broek inmiddels bij een vertrouwd adres besteld, en de juiste maat opgestuurd gekregen, die perfect past. Mijn tip voor dit bedrijf is een lesje heldere communicatie volgen en gewoon toe te sturen waar de klant om vraagt.

July 15, 2021

The Trustpilot Experience