Super service. Der var nogle udfordringer mht. Fruens smag, bytninger m.v. Men alt lykkedes til sidst. Hurtig opfølgning fra firmaets side.
Company replied
Alt det praktiske er ok. Selve varen, mørk skulptur af siddende engel med fugl og meget store, gyldne vinger er smuk. Dog er vingerne lidt for tykke til at passe til englen. Hilsen Dorte, Faxe
Company replied
Jeg har handlet flere gange på OpalSmykker.dk og har altid fået en god og hurtig service. Produkterne er af høj kvalitet til gode priser. Kan klart anbefale denne side.
Company replied
OpalSmykker.dk er en 100 % danskejet virksomhed af DT Trading International (CVR: 29481377), som har specialiseret sig på markedet indenfor ehandel med opal smykker. Vores hold Holdet bag OpalSmykker.dk har en lang og solid erfaring indenfor e-handel og e-handelsløsninger samt den fornødne viden det kræver at drive og markedsføre en professionel e-handelsvirksomhed. Fokus på vores online distributionskanal OpalSmykker.dk har valgt at fokusere på vores online distributionskanal og har ikke nogle fysiske butikker. Dette gør os i stand til at videresende omkostningsbesparelserne videre til vores kunder samt at optimere vores online forretning så vi kan blive best in class på vores online konkurrenceparametre. Fokus på kundeservice Hos OpalSmykker.dk forstår vi vigtigheden i, at kunden føler sig godt behandlet. Derfor sætter vi kundeservice i højsædet og fokusere altid på, at hver enkel kunde forlader butikken med største tilfredshed. Kunden kan eksempelvis få hurtig adgang til kundeservice via vores online chat support mellem 10-15 i hverdagene (mandag-fredag) eller på telefon 71992471. Vi tilbyder: Nem surfing og sikker betaling Vi har sat brugeroplevelsen i højsædet på vores web shop. så du nemt og hurtigt finder det produkt du ønsker hurtigst muligt. Vi anvender eksempelvis krypteres SSL og intelligent søgefunktion så du nemt og hurtigt finder dit ønskede produkt. Hurtig levering til hele Europa Vores højeste prioritet, er at få din ordre pakket som ordrerne kommer ind og afsendt med det samme. Vi leverer opal smykker til hele Europa. Opal smykker i høj kvalitet En af vores konkurrencemæssige parametre er at vi altid leverer en høj kvalitet - og bedst muligt over forventning. Vores opal smykker kommer med 925 Sterling sølv.
Thyges Vænge 1, 2770, Kastrup, Denmark
virkelig en god oplevelse kan anbefalde at at købe hos hende❤️ sød og god til at være lyttende over for dig som kunde.

Reply from OpalSmykker.dk
God kommunikation og hurtig levering
Rigtig glad for smykket.

Reply from OpalSmykker.dk
Bestilte et opalsmykke det kom til tiden og var utrolig smuk, det bragte stor glæde, ikke sidste gang jeg bestiller hos jer

Reply from OpalSmykker.dk
Smukke smykker og stort udvalg. Lynhurtig levering.

Reply from OpalSmykker.dk
Smukke smykker og hurtig levering !Tak for det!🌝🌝

Fantastisk webshop.
Super hjælp på chat, lynhurtig levering og de smukkeste smykker..

Reply from OpalSmykker.dk
Det var en god oplevelse at handle hos opalSmykker.dk. Varerne kom lynhurtigt og var af god kvalitet. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Reply from OpalSmykker.dk
en rigtig god oplevelse at handle der og de sender hurtig
jørgen kurt

Reply from OpalSmykker.dk
Meget fin telefonisk service. Priserne er rigtig gode og smykkerne så flotte. Hurtig levering.

Reply from OpalSmykker.dk
Fik mit smykke to dage efter bestilling og det er sååå fint :-) Handler der gerne igen.

Reply from OpalSmykker.dk
Hurtig (og direkte) levering, rigtig god service, hvor man bliver kontaktet, hvis ikke varen kan leveres med det samme - og så har de nogle rigtig smukke smykker 😊👍 Kan kun anbefales...

Reply from OpalSmykker.dk
Jeg har været meget tilfreds med Opal Smykker. Jeg skrev en mail vedr. str. af nogle øreringe jeg var interesseret i. Der kom meget hurtigt svar og øreringene kom med posten 2 dage efter.Jeg vil gerne anbefale Opal Smykker til andre der ligesom jeg er vild med Opal smykker.
Lise N.