Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var barn. Efter nogle dårlige oplevelser ved tandlæger som voksen resulterede det i, at jeg ikke kom til tandlæge i mange år. Inden opstart ved Oris tandlægen i... See more
Company replied
Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, hvilket har afholdt mig helt fra at komme til tandlæge. Jeg fandt Oris på nettet og læste, at de havde meget fokus på tandlægeskræk. Min oplevelse var over... See more
Company replied
Jeg har tandlægeskræk, men selv om jeg lige er startet på Oris har de kunnet håndtere det så flot. De har derudover virkelig fokus på at bevare dine tænder bedst muligt, frem for bare at eks bore i... See more
Written by the company
Written by the company
Nytorv 7, 9000, Aalborg, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Simpelthen bare god behandling og søde mennesker. Gode til at forklare hva der skal ske og god humor. Super tilfreds 🙂👍

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Har fået ødelagt mine tænder af deres tidligere tandlæge. Har sendt ind til tandskadeforsikringen for snart et år siden uden at høre mere. Synes ikke det kan passe når jeg ved andre har fået betalt deres skader af jer:-( der burde ikke være forskel på folk:-( det er jer der har haft en dårlig tandlæge, der har ødelagt folks tænder:-(

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg havde tandlæge skræk før,,, og den er væk. Og så er de knald dygtige … og ligger ikke i den dyreste ende af tandlæger 💪💪

Personalet er mega søde.
Meget grundige i deres arbejde.
Generelt bare 10/10 🤩

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
En behandling hos Mette er altid en god oplevelse. Hun er dygtig, empatisk og altid smilende og omsorgsfuld

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg tabte pludselig en tand (krone/stifttand) som jeg havde haft i ca 25 år. Den blev cementeret på igen til fuld tilfredshed og jeg var så glad for det kunne lade sig gøre.

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg er gået tryg til tandlægen hver eneste gang. Søde og imødekommende

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det! Absolut behandling bedre end jeg nogensinde har oplevet før. Har tandlæge der til daglig, hvor der altid er god stemning og man bliver modtaget med åbne arme. Derudover har jeg fået fjernet to visdomstænder hos Oris Nytorv Aalborg, og de var søde og imødekommende igennem hele processen. Selv da der kom nogle komplikationer, var de klar til at hjælpe og endda uden ekstraregning. Jeg kan ikke beskrive min tilfredshed nok i denne rubrik. Største anbefaling herfra, selv hvis du er lidt rad for tandlæger!!

Reply from ORIS Tandlægerne - Nytorv
Super godt og professionelt sted, hvor jeg følte mig godt modtaget og taget hånd om.
Jeg fornemmede også en rigtig god stemning generelt på hele klinikken, noget der betyder rigtigt meget for mig :-)