ORIS Tandlægerne - Nytorv Reviews 95

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Nytorv 7, 9000 Aalborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var barn. Efter nogle dårlige oplevelser ved tandlæger som voksen resulterede det i, at jeg ikke kom til tandlæge i mange år. Inden opstart ved Oris tandlægen i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, hvilket har afholdt mig helt fra at komme til tandlæge. Jeg fandt Oris på nettet og læste, at de havde meget fokus på tandlægeskræk. Min oplevelse var over... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tandlægeskræk, men selv om jeg lige er startet på Oris har de kunnet håndtere det så flot. De har derudover virkelig fokus på at bevare dine tænder bedst muligt, frem for bare at eks bore i... See more

1. Dentist
  6. Teeth Whitening Service

About ORIS Tandlægerne - Nytorv

Written by the company

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Written by the company

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Nytorv 7, 9000, Aalborg, Denmark

• 98138989
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Nytorv

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4.7

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

God oplevelse

God oplevelse og venligt personale.

April 23, 2025

Hej Suphasuta
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse og mødte venligt personale.

Mette som sadvandlig

Mette som sadvandlig

April 30, 2025

Hej Brian
Vi er glade for, at du endnu engang har haft en god oplevelse hos Mette.
Mange tak for de fem stjerner til hende!

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen bare god behandling og søde…

Simpelthen bare god behandling og søde mennesker. Gode til at forklare hva der skal ske og god humor. Super tilfreds 🙂👍

April 22, 2025

Hej Hans-Erik
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt behandlet og at vores medarbejdere var venlige og gode til at informere :-)
Tusinde tak for den fine anmeldelse!

Rated 1 out of 5 stars

Har fået ødelagt mine tænder af deres…

Har fået ødelagt mine tænder af deres tidligere tandlæge. Har sendt ind til tandskadeforsikringen for snart et år siden uden at høre mere. Synes ikke det kan passe når jeg ved andre har fået betalt deres skader af jer:-( der burde ikke være forskel på folk:-( det er jer der har haft en dårlig tandlæge, der har ødelagt folks tænder:-(

April 30, 2025
Unprompted review

Hej Peter,
Først og fremmest tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi forstår din frustration over situationen – både i forhold til skaden med dine tænder, men også i forhold til den manglende afklaring fra Tandskadeerstatningen. Vi kan se, at din behandling er foretaget inden pågældende tandlæge blev en del af ORIS Tandlægerne, så vi er naturligvis ærgerlige over din anmeldelse til teamet hos ORIS Tandlægerne på Nytorv.

Vi har desværre ikke indflydelse på sagsbehandlingstiden hos Tandskadeerstatningen, men på deres hjemmeside har du mulighed for at logge ind og følge din sag

Vi håber meget, at du snart får afklaring.

Hvis du ønsker det, vil vi meget gerne give dig et kald. Send os blot dit telefonnummer på oris@oris.dk, så vil vi tage kontakt til dig.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Dugtig

Jeg havde tandlæge skræk før,,, og den er væk. Og så er de knald dygtige … og ligger ikke i den dyreste ende af tandlæger 💪💪

March 26, 2025

Hej Conny
Vi er så glade for at høre, at du har overvundet din tandlægeskræk og at du er tilfreds med vores dygtige personale :-)
Tusinde tak for rosen til personalet og for at skrive os en anmeldelse!

Rigtig god weekend,

Rated 4 out of 5 stars

Søde og dygtige

Søde og dygtige

March 22, 2025

Hej Dorthe
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med personalet.

Rigtig god weekend,

Personalet er mega søde.

Personalet er mega søde.
Meget grundige i deres arbejde.
Generelt bare 10/10 🤩

March 18, 2025

Hej Sebastian
Tusind tak for din positive anmeldelse og rosende ord til personalet! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dem :-)

Rated 5 out of 5 stars

En behandling hos Mette er altid en god…

En behandling hos Mette er altid en god oplevelse. Hun er dygtig, empatisk og altid smilende og omsorgsfuld

March 4, 2025

Hej Kira
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Mette. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt tilpas og godt behandlet af hende.

Tusinde tak for at skrive os en anmeldelse og for rosen til Mette!

Meget behagelig og venligt personale

Meget behagelig og venligt personale

March 11, 2025

Hej Helle
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du oplevede et behageligt og venligt personale.

March 12, 2025

Hej Birthe
Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Tand knækkede af

Jeg tabte pludselig en tand (krone/stifttand) som jeg havde haft i ca 25 år. Den blev cementeret på igen til fuld tilfredshed og jeg var så glad for det kunne lade sig gøre.

March 5, 2025

Hej Lone
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med behandlingen. Det er altid dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig med en god løsning.

Tak for at dele din oplevelse med os og for de fem stjerner!

Hej Lene
Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med personalet.

Mange tak for rosen til dem!

March 5, 2025

Hej Kirsten
Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er gået tryg til tandlægen hver…

Jeg er gået tryg til tandlægen hver eneste gang. Søde og imødekommende

February 11, 2025

Hej Rikke
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du føler dig tryg og godt tilpas under dine besøg.

Mange tak for at skrive os en anmeldelse og for rosen til personalet!

Rated 4 out of 5 stars

Det er dyrt lidt

Det er dyrt lidt

February 13, 2025

Hej Ammar
Tak for at skrive os en anmeldelse. Vi forstår, at prisen kan være en faktor, når man går til tandlæge. Vi sætter pris på din feedback og tager den til os.

Medarbejderen

Medarbejderen - Meget sød og dygtig!

January 3, 2025

Hej Eva
Det er vi meget glade for, at du synes.
Tusinde tak for den fine anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det!

Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det! Absolut behandling bedre end jeg nogensinde har oplevet før. Har tandlæge der til daglig, hvor der altid er god stemning og man bliver modtaget med åbne arme. Derudover har jeg fået fjernet to visdomstænder hos Oris Nytorv Aalborg, og de var søde og imødekommende igennem hele processen. Selv da der kom nogle komplikationer, var de klar til at hjælpe og endda uden ekstraregning. Jeg kan ikke beskrive min tilfredshed nok i denne rubrik. Største anbefaling herfra, selv hvis du er lidt rad for tandlæger!!

December 9, 2024
Unprompted review

Hej Casper
Sikke en dejlig anmeldelse. Tusinde tak for den. Hvor er vi bare glade for, at du har sådan nogle gode oplevelser i Aalborg. Dejligt at alt forløb godt under behandlingen og at personalet var søde og imødekommende - det er vi rigtig glade for at høre. Skønt at du er fuldt tilfreds :-)

Endnu engang tusinde tak for den meget fine anmeldelse og for at anbefale os - det sætter vi stor pris på!

Super godt og professionelt

Super godt og professionelt sted, hvor jeg følte mig godt modtaget og taget hånd om.
Jeg fornemmede også en rigtig god stemning generelt på hele klinikken, noget der betyder rigtigt meget for mig :-)

November 26, 2024

Hej Vibeke
Hvor er vi glade for, at læse om din positive oplevelse. Dejligt at du fik en god modtagelse, og at du oplevede en god stemning på klinikken - det er vi glade for at høre!

Mange tak for at dele din oplevelse med os og for dem fem stjerner!

God aften til dig,

Take a closer look