ORIS Tandlægerne - Nytorv Reviews 95

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Nytorv 7, 9000 Aalborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var barn. Efter nogle dårlige oplevelser ved tandlæger som voksen resulterede det i, at jeg ikke kom til tandlæge i mange år. Inden opstart ved Oris tandlægen i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det! Absolut behandling bedre end jeg nogensinde har oplevet før. Har tandlæge der til daglig, hvor der altid er god stemning og man bliver modtag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tandlægeskræk, men selv om jeg lige er startet på Oris har de kunnet håndtere det så flot. De har derudover virkelig fokus på at bevare dine tænder bedst muligt, frem for bare at eks bore i... See more

Company details

6. Teeth Whitening Service

About ORIS Tandlægerne - Nytorv

Written by the company

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Written by the company

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Nytorv 7, 9000, Aalborg, Denmark

• 98138989
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Nytorv

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4.7

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 1 out of 5 stars

Tandplejeren snakker alt for meget om…

Tandplejeren snakker alt for meget om unødige ting…. Hun har slet ikke fornemmelse for situationen.

November 20, 2024

Hej Louise,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi naturligvis er meget ærgerlige over den ene stjerne. Vi er kede af, at det var din oplevelse med tandplejeren. Vi tager det naturligvis til os.

Rigtig god weekend,
Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

Perfekte oplevelse for mig med tandlægeskræk

Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, hvilket har afholdt mig helt fra at komme til tandlæge. Jeg fandt Oris på nettet og læste, at de havde meget fokus på tandlægeskræk. Min oplevelse var over al forventning, jeg blev mødt med en virkelig omsorgsfuld, blid, behagelig, ikke-dømmende og “bedre-sent-end-aldrig”-tilgang, hvilket var præcis dét jeg havde brug for. Giver mine varmeste anbefalinger og vil absolut komme her fremover. TAK!

October 31, 2024

Hej Maria
Først og fremmest tusinde tak for den meget fine anmeldelse. Hvor er vi glade for, at læse om din positive oplevelse hos os. Dejligt at du blev mødt af et omsorgsfuldt og åbent personale, der havde forståelse for din situation - det er vi så glade for at høre!

Endnu engang tusinde tak for de rosende ord og for at anbefale os - det sætter vi stor pris på!
Vi glæder os til at se dig igen :-)

Omsorgsfuld behandling

Venlig modtagelse og omsorgsfuld behandling.
Sender påmindelse i god tid.

November 7, 2024

Hej Anne Marie
Dejligt at du oplevede en god modtagelse og behandling - det er vi glade for at høre.

Mange tak for at dele din holdning med os og for de fem stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Altid en kæmpe fornøjelse….

Altid en kæmpe fornøjelse….
Super søde og seriøst dygtige….
Vi ses 🤩🥂👏🏻👏🏻

November 1, 2024

Hej Merete
Hvor er vi glade for, at du godt kan lide at komme hos os. Dejligt at du oplever et sødt og kompetent personale - det er så vigtigt for den gode oplevelse :-)

Tusinde tak for rosen til personalet og for at skrive os en anmeldelse!
Ja - vi ses :-)

Rated 5 out of 5 stars

Oris tandlægeteamet på Nytorv i Aalborg…

Oris tandlægeteamet på Nytorv i Aalborg har altid levet op til min forventning både med behandling og vejledning.

October 23, 2024

Hej Uffe
Hvor er vi glade for, at teamet i Aalborg altid lever op til dine forventninger - dejligt at du har haft nogle gode oplevelser der.
Mange tak for rosen til teamet og for de fem stjerner!

God weekend til dig,

Rated 5 out of 5 stars

God service og flinke personale

October 23, 2024

Hej Erik
Dejligt at du oplevede god service og et flinkt personale.
Mange tak for at skrive os en anmeldelse!

God weekend til dig,

Altid en god oplevelse 😊

Altid en god oplevelse 👍😊

October 24, 2024

Hej Jette
Hvor er vi glade for, at du altid har en god oplevelse hos os :-)
Tusinde tak for at skrive os en anmeldelse og for de fem stjerner!

God torsdag til dig,

Rated 5 out of 5 stars

God service og godt arbejde

God service og godt arbejde. Behageligt sted at være, med orden i tingende.

September 3, 2024

Hej Kjeld
Det er vi så glade for at høre. Dejligt at du synes, det er et behageligt sted at være, og at du oplevede god service og et godt arbejde - det er nemlig vigtigt for den gode oplevelse!
Mange tak for den fine anmeldelse!

God torsdag til dig,

Overkom min tandlæge skræk

Overkom min tandlæge skræk

Rigtige flinke og rare, der er en rigtig afslappet atmosfære når man ligger i tandlægestolen

Hej Kasper
Sejt at du overkom din tandlægeskræk! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med personalet.
Tusinde tak for at skrive os en anmeldelse og for de fem stjerner!

God weekend,

Tilfreds.

Er kommet der i mange år. Bliver altid taget godt imod. Rolige og lyse omgivelser.

October 1, 2024

Hej Tanja
Vi er glade for, at du er kommet hos os gennem mange år, og at du har haft nogle gode oplevelser.
Mange tak for den fine anmeldelse og for at vælge os!

God weekend,

Rated 5 out of 5 stars

Mette gør det altid til en god…

Mette gør det altid til en god oplevelse. Hun ved at jeg slet ikke er vild med at komme der, så hun tager så meget hensyn til mine behov for at vide hvad hun gør og ser når jeg har behov for en pause. Derudover er hun super til at smalltalke mens hun gør hvad hun skal. Det eneste minus, er at jeg ikke altid kan svarer, med alt det hun putter i min mund....dette er skrevet med et smil

Hej Susanne
Tusinde tak for de rosende ord til Mette. Hvor er vi glade for, at du føler dig hørt og i gode hænder ved hende - og ja, det kan nemlig godt være en lille udfordring at svare med redskaberne i munden :-))
Yderligere tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse - det sætter vi pris på!

God eftermiddag til dig,

Mette hun er super🤗

Mette hun er super

September 24, 2024

Hej Birthe
Det er vi rigtig glade for, at du synes. Dejligt at du har haft en god oplevelse hos hende :-)
Mange tak for de fem stjerner til Mette!

Rated 1 out of 5 stars

Trusselbreve om gebyr ved udeblivelse…

Trusselbreve om gebyr ved udeblivelse selv om klinikken ændrede dato 2 gange.
Dårlig orientering om extra behandlinger.

Hej Gunnar,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi naturligvis er ærgerlige over den ene stjerne. Vi er kede af, at vi måtte flytte rundt på din tid. Det er bestemt ikke hensigten, at informationen om udeblivelsesgebyr skal virke som en trussel - det er blot en standardopsætning i vores SMS'er.

Hvis du sidder tilbage med manglende information om din behandling, må du meget gerne give os et kald. Så vil vi straks følge op på den, så vi kan få alle misforståelser af vejen.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse. Jeg fik hurtigt tilbudt tid, og selbe behandling var som jeg havde håbet for, godt diagnostisk konsultation og meget opmærksom og profesionell behandling.

August 29, 2024

Hej Monique
Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse og behandling og at du hurtigt fik en tid.
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os og for at skrive os en anmeldelse!

God behandling

Altid flinke og søde mennesker

August 28, 2024

Hej Carl
Det er vi meget glade for, at du synes.
Mange tak for rosen til personalet og for at skrive os en anmeldelse!

Tandrensning

Var der til en tandrensning, Heidi var super god, og virkelig grundig.
Har tit fået renset tænder, men Heidi gjorde det virkelig uden ubehag. Virkelig positiv oplevelse!

August 13, 2024

Hej Magnus
Dejligt at du oplevede en god behandling af Heidi og at det bare var en positiv oplevelse.
Tusinde tak for anmeldelsen og for rosen til Heidi.

Rated 4 out of 5 stars

God og hjælpsom betjening

God og hjælpsom betjening, prof behandling, som det skal være og er.

August 28, 2024

Hej Hans-Christian
Dejligt at du havde en god behandling - nemlig lige som det skal være :-)
Mange tak for anmeldelsen!

Rated 5 out of 5 stars

Kompetence og forståelse for mit…

Kompetence og forståelse for mit tinnitusproblem

August 8, 2024

Hej Lars
Dejligt at du oplevede forståelse for dit problem - det er meget vigtigt!
Tusinde tak for at skriv os en anmeldelse.

Take a closer look