Var forbi med familien i dag. Købte 4 is - 2 gammeldags og 2 softice. Vi landede på 180 kr. Det kunne jeg godt have levet med, hvis der havde været en smule størrelse på isene. Havde de været... See more
See what reviewers are saying
Vi prøvede Pandekage Huset i går. I min verden er et Pandekage Hus et sted hvor man bager pandekagerne selv. Men ikke her. Vi valgte pandekager med syltetøj og softice Pandekagen var hje... See more
En flad og dyr oplevelse på pandekagehuset .. efter lang venten kom tjeneren og tog imod bestilling .. Vi ventet omkring 20 min på vores mad.. vi havde bestilt en madpandekage med blandt andet cham... See more
Super lækker mad, fik mexicanske pandekage og pandekage med laks og spinat. Begge var virkelig lækker🥰 Sød, rar og venlig betjening Pænt og rent også på toiletterne Kan kun anbefale stedet🤗
Tre ord. NEJ BARE NEJ
Meget simpelt det er ikke fem potterpis værd mig og min kæreste var der inde for at få brunch og en kop varm kakao og helt ærligt så det eneste der smagte nogenlunde var kakaoen efter at have ventet i 1 time på vores mad hvor efter jeg var oppe og skynde på dem og efter yderlige 10 minutter kom vores mad endelig som jeg helt ærligt selv kunne have lavet bedre og det var ikke engang noget med at de undskyldte ventetiden så hvis jeg endelig vil fortælle om dem til mine venner ville det være for at redde dem for en dårlig oplevelse og for at de ikke skulle spilde deres penge
Meget skuffet over maden
Meget skuffet over maden. Der manglede smag, pandekagen var blank og smagte af mel. Det virkede smagsforvirret at der var pesto på salaten til en mexicansk pandekage. Meget skuffende at opdage at alt var varmet i micro-ovnen.
Virkede som meget hurtig opvarmede løsninger og ikke rigtig håndværk.
Vi klagede over colaen ikke smagte af noget, fik 2 nye men det var det samme.
Det kyllingespyd vores datter fik var kold i midten og hendes pandekager smagte af pap.
Det er ikke et sted vi kommer igen. Skuffende til den pris
En flad og dyr oplevelse på …
Vi ventet omkring 20 min på vores mad.. vi havde bestilt en madpandekage med blandt andet championen .. der var ikke en eneste på ! Men penge for det kunne de finde ud af at trække .., 35 kr ekstra for at få salat på 😡 Pandekagerne smagte af ingenting og tjeneren glemte at komme med salt og peber som vi bad om 😡
Pandekagerne kan laves bedre selv
En mega øv oplevelse og alt for lidt betjening .. selv for at betale sad folk længe og ventet !
Manglende service
Jeg var inde på pandekagehuset for at få pandekage m is med kæresten og hendes søster, hvor vi efter at ha fået et bord ventede 10 min på betjening på en ellers halvtom cafe, hvorefter jeg henvendte mig i baren og de svarede, at de sendte en tjener. Der gik yderlig 10 min.
Hvordan mon servicen er, når der er travlt?!
Stedet kan servere is og burde holde sig til dette
Ikke pengene værd.
Vi bestilte mexikansk pandekager, en med kylling, en med okse, samt husets dyreste ret, en pandekage med laks, flødestuvet spinat, ost, æg og tigerrejer.
- pandekagerne var smags løse
- Anretningen var direkte pinlig
- Alt var opvarmet i micro bølge ovn
- Osten til laksen var revet cheddar?? Hvilket smagsmæssigt slet ikke passer dertil, flødeost, hytteost eller lign. Havde passet væsenligt bedre.
- Æggene var kogt grønne
- Laksen var kold røget, og ikke fersk som menu kortet antyder, og der var ALT for meget laks i forhold til spinat
- Spinat var meget vandet, fløden drømte man sig til, og der var alt for lidt.
- Intet af maden havde set salt og peber.
Alt i alt, en rigtig tam oplevelse, stedet er tydeligvis ikke andet end en turist fælde, og ikke være at bruge en krone på.
Betjeningen var ok, men grundet den ekstremt dårlige mad, giver det ikke flere stjerner af den grund.
Stram op!
Smagsløgs oplevelse
God betjening, men maden smagte ikke af noget, der manglede salt og krydderier(mexicansk pandekage).
Menukortet var fedtet, bordet og gulvet var snusket, der var madrester på gulvet.