Pandekagehusetgudhjem Reviews 45

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Personalet var super søde, og der blev sagt “velbekomme” og “i må have en god aften”. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. Både dessert- og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Byens hyggeliste have. Vi var forbi á 2 omgange og fik både prøvet mad- og dessertpandekagerne. Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mættede godt. Prisen... See more

2.6

3-star
2-star
1-star

Den bedste service.

Vi har altid været i Pandekagehuset og spist, hver gang vi har på Bornholm. Det har altid været god mad og god service. Vi kommer gerne igen.

September 12, 2025

Dårlig oplevelse med reservation

Vi havde en meget dårlig oplevelse søndag d.27 juli 2025.
Lørdag d 26 juli reserverer vi ved personlig fremmøde et bord til d. 27 juli kl 19.00. Dette bliver noteret, samt vores navn og tlf. nr.
Da vi møder op kl 19.00 er hele restauranten lukket ( personalet sidder udenfor og ryster bare på skulderen og siger: vi har ikke åbent)
Hvis der var en gyldig grund kunne de godt ha’ ringet til os…På en anden restaurant senere hører vi dem sige: Det er typisk Gustav..
Vi kommer ihvertfald ikke her mere.

July 27, 2025

Dårligste isdesserter nogensinde

Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trævler på bananen og isen skulle man lede længe efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste bananasplit jeg nogensinde har smagt. Yderligere bestilte vi en isdessert med frugt og chokolade. Halvdelen af desserten bestod af flødeskum hvilket ikke fremgik af menukortet der skulle på, så havde vi bestilt uden. Der var en udefinerbar frugt i, umiddelbart fra konservesdåse. Desserten blev ikke spist.
Absolut ikke et sted vi kommer igen.

July 24, 2025

Byens hyggeliste have

Byens hyggeliste have.
Vi var forbi á 2 omgange og fik både prøvet mad- og dessertpandekagerne.
Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mættede godt. Prisen var til den peberet side, men det er det på hele bornholm.

Servicen var super og de ansatte var tilstede.

Vi kommer igen

August 22, 2024

Skinkestrimler og Røg 😟

Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den første der fik var færdig før den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sammenpresset restprodukt..)
Og så forstår vi ikke at man kan drive et madsted der stadig tillader at folk ryger ved borderne. Vi vil gerne nyde den danske sommer, men får forpestet vores oplevelse af røg fra nabobordet..

July 25, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Vi var i dag 6 personer forbi

Vi var i dag 6 personer forbi, og fik madpandekager og omelet, og sjældent har jeg oplevet at få drikkevarer så hurtigt samt god og hurtig betjening af maden. Vi er yderst tilfredse. Og sød og god betjening af personalet

July 22, 2024

Turistfælde!

Turistfælde!
Madpandekager med “to good to go” frosne grøntsager, og optøet færdig kylling til en overpris.
Kan ikke anbefales herfra

May 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

To små børn der passede butikken alene

To små børn der passede butikken alene! De skændtes så butikken rystede - hvor i alverden var de voksne? Og på toppen af det hele, fik vi serveret de ringeste pandekager nogensinde! Det var både første og sidste besøg her!

March 31, 2024

hej pandekagehuset Gudhjem snyder

hej
Jeg var på pandekagehuset i Rønne med mine 3 børnebørn i august 22 .Udenfor hænger et skilt med HALV PRIS FOR BØRN under 12 år...Mine børnebørn er alder 9- 10 -óg 11.. Altså halv pris for 3 af os.
Vi bestilte 4 gange pandekager med kød. Stor var vores overraskelse da der kom 1 alm portion og 3 halve. vi følte os snydt og børnene var sultne da vi gik der fra... Det er jo ikke halv pris, det er en halv ret.. Kommer der igen når de holder hvad de lover...

August 2, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Her ville guderne vist ikke spise en fredag aften

Aftensmadpandekager i Gudhjem blev aftensmadsvalget. Forventningerne er naturligvis lidt større end hvis man sigter efter en kebabrulle på vejen hjem.

Børnene fik hver en "pandekage med is og blandede frugter", som lyder utroligt lækkert, indtil man må konstatere, at der er tale om dåsefrugter i sukkervand. Børnene spiste naturligvis kun pandekagen og isen og brokkede sig over, at pandekagen var blevet slatten pgs sukkervandet.

Vi voksne fik en "pandekage med kylling og bacon". Gode kyllingestykker med god bid, lidt joghurtdressing og salatblanding fra posen. Desværre alt for lidt smag. Ikke noget fantasi eller ambition. Vi tænker måske på ost og pesto og marinerede, stegte, sprøde kyllingestriber istedet for kogte filetskiver.

Fazit: når man kalder sig "Pandekagehuset" i Gudhjem, så forventer vi, at man har leget med ingredienserne for at skabe en guddommelig oplevelse. Vi er ikke en gang halvguder, bare almindelige mennesker, men vi har ikke lyst, at bruge vores sult på alt for uambitiøse pandekager igen.

(Juli 2022)

July 15, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Oki portioner - minimal god betjening

Oki portioner, men ikke smilende personale ved alle mand- ærgerligt.

Der var hår i min omlet, ingen bemærkninger om de beklager eller her er en ny eller lignende.

Den mørkhåret ekspedient tog tallerken, lavede en ny og smækkede den på bordet, vendtesigomog gik. Man kunne beklage håret i maden som det mindste....

July 15, 2022

Is this your company?