Pandekagehusetgudhjem Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte madpandekager, en med oksekød og en med varmrøget laks. prisen var ens 165 kr. pr styk. Vi har for flere år siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin. MEN aldrig har vi fået så... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den første der fik var færdig før den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trævler på bananen og isen skulle man lede længe efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste banan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Personalet var super søde, og der blev sagt “velbekomme” og “i må have en god aften”. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. Både dessert- og... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Pandekagehuset burde skamme sig!!!

Pandekagehuset burde skamme sig!!!
Jeg bestiller bord om Mandagen til om Onsdagen, da vi møder op, er der lukket?
Desuden står der på deres hjemmeside, at de har åbnet hele ugen fra 12 til 22.
Der vil vi ikke komme, det siger da noget om stedet.

October 6, 2021

FANTASTISK MAD!

Min familie og jeg spiste der i juli 2021 og fik både dessert pandekager og madpandekager med kød og salat og begge dele smagte FANTASTISK!!
Vil meget gerne komme der igen! :)

September 5, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi spiste på Pandekage huset i går…

Vi spiste på Pandekage huset i Gudhjem i går aftes. Maden var ikke en speciel god oplevelse, vi fik pandekager med hakket oksekød, som absolut smagte af ingenting- vi kommer ikke dér igen… faktisk synes jeg ikke Pandekage huset kan være bekendt at tilbyde så ringe mad …

August 28, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende, uhygiejnisk og ikke pengene værd

Hvad der skulle have været en hyggelig frokost, blev en skuffende og kedelig oplevelse.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen, fokus på gæster og service af disse var ikke-eksisterende, ydermere stod der en meget, meget ung pige og tog imod bestillinger, hun har ikke været en dag over 8. Hygiejne i køkkenet virkede ligegyldig, og pigerne står og spiser af ingredienserne uden at vaske fingre.. alt i alt en super ærgelig oplevelse.

August 4, 2021

Virkelig ringe mad

Virkelig ringe mad.
Vi købte 3 madpandekager med forskelligt fyld. Kødet virkede billigt, vacuumpakket/færdigfabrikeret og salaten/fyldet svarede til det du kan købe på frost i supermarkedet.
Absolut ikke pengene værd!

July 30, 2021

HELT TIL GRIN

Havde booket bord til igår lørdag d. 24/7 - da vi ankommer er der lukket pga. personalemangel. Blev ikke kontaktet (havde opgivet mit nummer ved reservation) og stod uden spisemuligheder lørdag aften i Gudhjem. Så utjekket altså.

July 25, 2021

Er ikke videre begejstret

Er ikke videre begejstret. Man bliver anvist et bord efter ca 10 min..
Og så får man maden og drikkevarerne
Og med det samme bliver vi gjort opmærksom på at bordet er reserveret fra klokken 17 og så har man pludselig kun 20 min at spise i

July 23, 2021

Flink

Flink, smilende og høflig betjening. God æblekage og blev budt på "kaffe på husets"

June 16, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Lidt af en turistfælde

Lidt af en turistfælde. Vi fik to omeletter, som var alt for tørre og slet ikke smagte af æg. Portionerne var alt for store og maden væltede ud over tallerknerne. Ikke spor delikat. Den ene omelet var fyldt med slaskede grøntsager. Måske noget fra en frostpose. Ihvertfald ikke sprøde og friske grøntsager. Over salaten var der sprøjtet en væmmelig hvid dressing ud. Ikke lækkert. Vi efterlod det meste af maden.

Jeg giver to stjerner og det er for betjeningen, som var venlig og imødekommende.

October 31, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Turistfælde

Pandekagehuset Gudhjem ser hyggelig og idyllisk ud, men viste sig at være lidt af en skuffelse, hvor vi gik derfra med en ærgerlig fornemmelse. Dessertpandekagerne var ikke dårlige, men for prisen var forventningerne en del højere. Vi havde en meget sød servitrice ved vores bord, som hurtigt prøvede at løse problemet, da der var en fejl i vores bestilling, og vi manglede en pandekage. Hun hev hurtigt fat i pigerne, der lavede pandekagerne, men de var bestemt ikke ligeså hjælpsomme. De indrømmede dog fejlen og sagde, at den sidste pandekage ville komme med det samme. Vi sad og ventede i mere end 20 minutter på den sidste pandekage, hvor alle ved vores bord var blevet færdige med at spise, og flere andre borde fik deres bestillinger. Da vi gik ind til bestillingsdisken og spurgte pigerne, der lavede pandekagerne, om de måske havde glemt den sidste, blev vi affejet uhøfligt med, at vi da kunne se, at de ikke havde flere rene tallerkner, og så snart der var rene tallerkner, så ville vi få vores pandekage. Fint nok. Der blev atter serveret pandekager - dog først til et andet bord, der fik et “undskyld for ventetiden”, hvorefter de blev tilbudt ekstra drikkevarer som et plaster på såret. Vi fik stukket vores pandekage, og det var det.

Skulle man ikke have betalt i forvejen, så havde jeg ikke gidet at vente så lang tid på den sidste pandekage og den dårlige behandling. Jeg personligt blev ekstremt skuffet over den forskelsbehandling på kunder - især fordi vi ikke brokkede os, men egentlig bare ville have vores pandekage. Ærgerligt. Det er en ommer.

August 25, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Både hygiejne og kvalitet var for lav.

Både hygiejne og kvalitet var for lav.

Vi blev mødt af middelmådig kvalitet i deres ingredienser, som ellers blev forventede høje, da priserne ikke var lave. Frugten var smagsløse dåsefrugt og isen var af en kvalitet som får minderne tilbage til barndommens bloks is i papindpakning, der har ligget sommeren over i dybfryseren hos mine bedsteforældre.

Oplevelsen blev ydermere præget af at tre servitricer ud af fire, ikke bar handsker i køkkenet, og en af der tørrede sig under næsen da hun lavede maden til os og fortsatte uden at vaske hænder eller spritte af. Dette er specielt, set i lyset af Covid-19 situationen.

Stole og borde var ikke tørret af, og ved alle indendørs borde, manglede der servietter i holderne.

July 27, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig aften og køreturen værd!

Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. Både dessert- og madpandekagerne smagte godt og var begge flot dekoreret.

Hyggeligt sted at sidde og god stemning.
Helt klart køreturen værd😋

July 8, 2020