Har handlet hos Performsport i mange år og bliver ved at vende tilbage. De giver en god og professionel rådgivning
See what reviewers are saying
Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... See more
Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... See more
Meget glad for Performsport.dk
Jeg har handlet hos Performsport.dk flere gange og det er altid en fornøjelse.
God kundeservice, gode brands og gode tilbud. Jeg giver mine varmeste anbefalinger👌
Perform er stedet for super service
Perform er stedet man søger til både når man skal købe nyt eller have service.
Altid tip top betjening og service. Når teknikken og elektronikken driller er der ganske simpelt ikke et bedre sted man kan opsøge. 👍👍👍
Ikke skidegod kundeservice
Mizuno wave herresko slidt hul indvendigt i hælen efter 4½ måned, klager og har ikke hørt noget siden 👎
Kundeservice og levering i top
God og hurtig kundeservice, og virkelig hurtig levering.
Alt for lang leveringstid.
Alt for lang leveringstid.
I deres beskrivelse står der 2-4 arbejdsdage for levering.
Efter 7 dage kontaktede jeg dem først pr. mail senere pr tlf. Først der behandler de min ordre.
Jeg når derfor ikke at få min vare til tiden - da det var en gave der skulle bruges på dag 8.
Intet andet end “Vi har sendt din pakke i dag” kunne man få ud af dem.
Find et alternativ - denne forretning er ligeglad med service.
Hos Performsport møder man altid god…
Hos Performsport møder man altid god viden og god service om de produkter de har i deres butik.
Dedikerede medarbejdere som har tid til at guide dig hen til det rigtige valg.
Altid en god oplevelse som kunde at besøge Performsport
Service I top som internetkunde…
Hos Preformsport i Ålborg er der fuld service og vejledning, også selv om du er internet kunde. Jeg har fået den bedste service, kvalificeret vejledning og personlig betjening via telefon, jeg kan kun anbefale Performsport.
Hurtig levering og overskuelig…
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside :-)
Ny cykel - fantastisk service
Hjælp til valg af cykel og efterfølgende tilpasning. Det er fedt at mærke, at der er viden om og lyst til at videregive.
Alt er perfekt derfra.
Har handlet der flere gange. En fornøjelse hver gang, og da jeg var i tvivl om en ting, ringede jeg bare til den fysiske butik og fik en venlig behandling. VH Ingrid L. ♥️♥️♥️♥️
Det er som det skal værre :-)
Godt udvalg, gode priser og aldrig nogen problemer
Altid god til at hjælpe og vejlede
Altid god til at hjælpe og vejlede. Hurtig ekspedition og så er de bare dygtige.
Altid en professionel oplevelse
Altid en professionel oplevelse. Meget bevidste om, hvilken ansat der har specialviden indenfor de enkelte områder 👍🏼😊
Stor anbefaling herfra.
Som altid
Som altid, hjælpsomme og gode til at løse den udfordring man har.
God service til cykeltilpasning
Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på min cykel også, mange tak for det.
Har desuden cyklet på cyklen siden, og det har gjort en rigtig stor forskel. Tak til Performsport for hjælpen.
Super service
Altid super service uanset om det er stort eller småt der købes.
God service og assistance ved køb af sko.
Skulle bruge et par cykel sko, til min søn. God og tålmodig service så vi fik de rigtige valgt i den rigtige størrelse.
Skulle bytte 2 par bukser.
Skulle bytte 2 par bukser.
Talte med Claus, sendte dem retur og nye var på vej samme dag, som de modtog min pakke.
Super service
Mvh
Jimmy Hjort
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.