Har handlet hos Performsport i mange år og bliver ved at vende tilbage. De giver en god og professionel rådgivning
See what reviewers are saying
Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... See more
Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på m... See more
Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... See more
Sikkert sted at handle
Altid nemt og hurtigt at handle hos Performsport
Rigtig fin butik..👍 har købt flere ting…
Rigtig fin butik..👍 har købt flere ting ved dem og bla. fået lavet indlæg til mine cyklesko pga smerter i knæ. Det fungerer perfekt så kommer igen.
Super hurtig håndtering og levering.
Super hurtig håndtering og levering.
Bestilte en vare den 13. december, hvor alle helt sikkert har lynene travlt, og alligevel kunne jeg hente pakken i pakkeshoppen 4 dage senere - inklusive en weekend.
Julegave
Det var en god oplevelse at handle hos Performsport, bestemt ikke sidste gang jeg gør det
Super godt 👍
Har kun gode oplevelser med Performsport. Både i butikken med venligt personale, med rådgivning ved køb og ved service på min cykel samt ved webkøb og returnering af varer. I mit tilfælde blev de returnerede varer krediteret samme dag. Super godt 👍
Fin købsoplevelse.
Super god oplevelse. …
Altid en god oplevelse at handle med Fusion 👌🏻. Varen er hurtig fremme.
Har også altid fået super betjening hos Fusion i Holstebro. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvalitet helt igennem.
God og overskuelig web-shop og rimelig…
God og overskuelig web-shop og rimelig leveringstid.
Som altid en super handel
Som altid en super handel, kan varmt anbefale
at handle hos Performsport.
Fin troværdig webshop
Fin og hurtig behandling af mine bestillinger. Har handlet to gange hos jer. Super tilfreds begge gange. Vender tilbage når vi mangler noget. VH Ingrid Lund. ♥️
Super hurtig levering og varer levede…
Super hurtig levering og varer levede op til forventningerne
God oplevelse og problemfri levering
God oplevelse. Købte New Balance 860 v 14 til min kone. Eneste danske hjemmeside der havde den rette størelse og samtidig til den bedste pris. Hurtig og problemfri levering.
De bedste produkter og den bedste…
De bedste produkter og den bedste service med et smil
Køb Fusion hos større forhandlere som kender købeloven
Jeg har altid fået rigtig fin service i deres butikker og har købt meget fusion i butikken og online. Men en syning som går i lommen på et par Fusion Tights som er brugt max 20 gang (1 år) er åbenbart selvforskyldt.
Jeg køber en ny gravelcykel
Jeg køber en ny gravelcykel til 15.000 fra Performsport. Købsprocessen er en venlig og god oplevelse.
Det viser sig dog at det ene dæk er mørnet og derfor ikke kan bruges til Tubeless (jeg har 3 andre cykler med Tubeless).
Jeg kontakter butikken, hvor sælger dog ikke er sikker på at cyklen er "tubeless ready" og han har ikke mulighed for at tjekke dette. Jeg sender dokumentation herfor + en video af problemet.
Da jeg ikke har hørt noget efter en uge kontakter jeg sælger, der bekræfter at have modtaget min mail, men ikke har forholdt sig til den. Det vil han dog gøre med det samme og kontakte mig.
Da jeg ikke har hørt fra sælger efter nogle dage kontakter jeg selv butikken.
Det bliver desværre et mønster over de næste uger, hvor jeg intet hører fra butikken og selv må kontakte. Hver gang er der travlhed i butikken, problemer med leverandøren, min pakke er forsvundet eller andre udfordringer. Hver gang vil sælger ringe tilbage, men gør det ikke.
Efter 3 uger og et moderat pres bliver vi enige om at sælger overfører 300 kr til et nyt dæk.
God oplevelse :)
Jeg fik lige præcis den hjælp jeg skulle bruge og jeg er fuldt ud tilfreds med de produkter jeg har fået købt hos jer :)
Super god service og levering efter 2…
Super god service og levering efter 2 dage 👍☺️
Super service og hjælp ved størrelse.
Super service og hjælp ved størrelse.
Hurtig afsendelse og pakke fremme to dage efter første kontakt
New Balance SuperComp Trainer V3
Absolut markedets bedste pris, derudover blev pakken sendt hurtigt og allerede dagen efter havde jeg dem. Bestemt ikke sidste gang jeg bruger performsport.dk