Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy s... See more
See what reviewers are saying
10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drømmereise til Mexico på business class. Alt gikk veldig ryddig... See more
Fra man tar kontakt til oppdraget er levert ihht avtale er det god service hele veien. Alt til avtalt tid og ikke minst pris. Man får masse god veiledning og tips på veien. Kan på det varmeste... See more
Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Markus, Veldig fleksibel, og veldig lett å kommunisere med. Reisen han fikk ordnet for reisefølget vårt på 4 voksne og 2 barn var intet mindre enn et mirakel.... See more
Company details
Written by the company
Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg har lett og alt ser mer vanskelig…
Jeg har lett og alt ser mer vanskelig ut å finne fly. Tok kontakt her og han svarte det var mye pågang (topp info).
Så plutselig med alternativ by og fly. Fant en utroligbra løsning. Han forklarer og svarer godt på spørsmål, jeg føler meg godt i varetat. Jeg kommer til å anbefale dette firmaet.
PS. Ryddig regnskap på avgifter og påslag. Enkelte med sas, Topp👍
Veldig fornøyd med hjelpen
Veldig fornøyd med hjelpen. Sydde sammen en kjempebra tur som virket helt umulig for meg å klare. Ringte inn til SAS og fant muligheter. Ordnet alt og svarte på alle spørsmål. Veldig tålmodig og kunnskapsfull. Profft opplegg. Kommer til å bruke deg for langturer 10/10 ganger. Det er verdt kosten - han finner reiser "vi dødelige" ikke ville funnet selv.
Rask og god service
Rask og god service.
Enkel og god kommunikasjon. Vil definitivt benytte meg igjen av poengreise.no
Ingen over ingen ved siden
Ingen over, ingen ved siden. Dyktig, effektiv og ikke minst superhyggelig! Anbefales stort
Godt tilrettelagt og oppfølging
Jeg har bare positive ting å si om Markus og Poengreiser.no! Selv med bare to dager før avreise klarte Markus å hjelpe oss med å finne en fantastisk reise. Vi reiste First Class til Bangkok. En utrolig opplevelse.
Hans ekstraordinære service gikk langt utover forventningene, og hans dyktighet i å håndtere alle aspekter av reisen var imponerende. Markus ga oss ikke bare enestående råd og tips, men at han faktisk også sørget for at vi fikk First Class billetter er bare sinnsykt imponerende. Dette løftet opplevelsen til nye høyder. Vi er enormt takknemlige for Markus' innsats og dedikasjon. Jeg vil absolutt anbefale Poengreiser.no til alle, spesielt med Markus' eksepsjonelle service!
Storfornøyde!!!
Jeg og samboer bestemte oss torsdag kveld for å reise på tur, og under 48 timer senere satt vi på første klasse på vei nedover til Thailand. Dette hadde ikke vært mulig uten Markus sin gode, raske og effektive hjelp! Anbefales på det sterkeste. Skal også sies at vi også skal fly Business på vei hjem, og dette på grunn av Poengreiser.no sin fantastiske hjelp!
Business Stavanger-Cancun.
Prøvde selv å lete opp reiser til Cancun i oktober, men fant lite av interesse. Tok kontakt med Markus, og i løpet av usannsynlig kort tid fant han en perfekt tur i business, på favorittruta vår.
Prisen er også såpass rimelig at dette kan faktisk ikke bli bedre.
5 sterke stjerner!
Profesjonelt, effektiv og raskt!
Fikk litt dårlig tid med å komme meg hjem fra Bangkok og det fantes ikke mange gode flights hjem på business. Tok kontakt med Markus (Norges fremste bonus/fly-ekspert) som raskt fant en flott rute hjem igjen til Norge hele veien på Biz. Han var svært rask til å svare og hele seansen var utrolig effektiv og profesjonell.
Ønsker du en drømmereise? Ta kontakt med Markus!
Fantastisk tjeneste
Fantastisk serviceinnstilt, kort responstid og enormt kunnskapsrik. Kan ikke finnes noen som er mer kunnskapsrik på dette fagfeltet. Anbefales 100%. Ingen tvil om at jeg kommer til å bruke denne tjenesten neste gang jeg trenger hjelp.
Super hjelp til booking av flyreise
Vi fikk hjelp til å bestille en reise tur/retur Oslo/Cancun i november 2024, Business class. Poengreise.no fant, booket og fikset alt for oss. Vi er superfornøyde :)
Poengreise.no (Markus) er kanskje…
Poengreise.no (Markus) er kanskje landets mest kunnskapsrike når det gjelder bonusreiser. Ekstremt hyggelig og serviceinnstilt som står på for å hjelpe å finne den optimale turen. Anbefales på det sterkeste og er lett verdt pengene.
Superrask og god leveranse av Markus
Superrask og god leveranse av Markus. Kan anbefales på det sterkeste!
God hjelp!
Markus har vært fleksibel på e-post og svært behjelpelig med å finne alternative reiseruter! Veldig god hjelp!
Utrolig serviceinnstilt og rask med å tilrettelegge
Utrolig serviceinnstilt og rask med å finne bonusreiser og tilpasninger. For å si det slik så var det jeg som var treg med å svare Marcus, og ikke omvendt. Vi fikk bestilt biz t/r New York midt i høstferien.
En utrolig god hjelp
En utrolig god hjelp. Kjempe fin rask dialog helt til han fant en tur. Har skjelden eller aldri vært så fornøyd noen gang før.
Kan virkelig anbefales. Han greide til og med å velge seter selv om det i utgangspunktet ikke var mulig. Denne mannen har stor kunnskap om disse tingene, eller så er han en trollmann.
Topp service
Markus hjalp meg med å finne en reise i BIZ til Seychellene, veldig rask og ga meg flere alternativer. Kommer til å benytte meg av han til fremtidige reiser.
Anbefales virkelig!
Super tjeneste og super service
Rask oppfølging, god service. Sikret hjelp til en kjempefin reise.
Meget rask og ekstraordinært god service!
Markus var ekstremt raskt på saken og fant drømmereisen på buzz til Seychellene! Tydelig, rask og god kommunikasjon hele veien.
Anbefales på det sterkeste!
Anbefales på det varmeste!
Anbefales på det varmeste!
Rask og flott service. Markus fant businessbilletter til oss til Japan sommeren 2024, noe ingen andre klarte.
Poengreise.no blir helt klart det naturlige valget når jeg skal finne businessreiser fremover.
Overlegen service
Overlegen service
Poengreise.no svarer raskt og kommer med flere alternativer. Vi endte opp med å bestille reise med god hjelp fra poengreise.no
Denne tjenesten kan jeg trygt anbefale og jeg kommer til å benytte meg av tjenesten senere.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.