Power.no - Sarpsborg Reviews 114

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Lilletunveien 3, 1711 Sarpsborg, NO

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi kom til Power for å kjøpe et nettbrett og bytte en bærbar router og samtidig spurte vi om de hadde en tom tv-eske vi kunne få. Nettbrettet og routeren var helt greie, og vi fikk god behandling o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt en god opplevelse. Men de glemte å si at jeg skulle få med 3 flasker vaskemiddel som skulle følge vaskemaskinen jeg kjøpte. Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kom for å kjøpe 2 produkter. Og den ansatte var utrolig hyggelig og hjelpsom. Varene var ikke i butikk, men måtte bestilles. Nå får jeg se om varene kommer til avtalt tid. Men en bra opplevelse og god... See more

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Lilletunveien 3, 1711, Sarpsborg, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sarpsborg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.5

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Min første Mac

Greie folk hjelpsomme i alle situasjoner.

March 14, 2026

Hei Dag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med din første Mac-kjøp hos oss i Sarpsborg. Vi er glade for at teamet vårt kunne hjelpe deg godt gjennom hele prosessen.

Det er flott å vite at du opplevde personalet som greie og hjelpsomme. Vi håper du kommer til å være fornøyd med din nye Mac!

Rated 5 out of 5 stars

Enestående service og hyggelige ansatte…

Enestående service og hyggelige ansatte fra a til å

March 13, 2026

Hei Johnny,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde enestående service og møtte hyggelige ansatte i Sarpsborg. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at teamet vårt i Sarpsborg kunne gi deg den servicen du fortjener. Dine ord motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Rated 5 out of 5 stars

Møtte en hyggelig ung mann som var så…

Møtte en hyggelig ung mann som var så hjelpsom

March 9, 2026

Hei Gro,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos oss i Sarpsborg! Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve det. Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive tilbakemeldingen.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sarpsborg⚡

god service

Fikk god service og bra hjelp,sjøl om jeg sa at jeg ikke trengte hjelp.

March 10, 2026

Hei Eva,

Så flott å høre at du fikk god service hos oss i Sarpsborg! Det er alltid hyggelig når teamet vårt klarer å hjelpe til, selv når du ikke trodde du trengte det. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sarpsborg⚡

God informasjon

God informasjon

March 10, 2026

Hei Andersen Kjell,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk god informasjon hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Velkommen tilbake når som helst!

Vennlig hilsen
Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sarpsborg⚡

Hyggelig ung kar

Hyggelig ung kar; meget serviceminded

March 7, 2026

Hei Torodd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår medarbeider i Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Det gleder oss å vite at du opplevde servicen som hyggelig og serviceminded. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Rask og effektiv hjelp.

March 4, 2026

Hei Roger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og effektiv hjelp i Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Du får rask og fin hjelp

Du får rask og fin hjelp. Hyggelig selger.

March 4, 2026

Hei Rudolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og fin hjelp, og at selgeren var hyggelig. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Hei Ørnulf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og flink betjening hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Klikk&hent ikke på lager allikevel - fikk oppgradert vare til samme pris

Det ble litt klabb & babb med en klikk & hent ordre i forbindelse med januar-salget. Varen var ikke på lager allikevel. Power Sarpsborg løste dette på en meget kundevennlig måte. Fikk tilbud om en oppgradert modell til samme pris!

March 1, 2026

Hei Bjørn-Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet på POWER Sarpsborg klarte å løse situasjonen på en god måte når varen ikke var på lager som forventet. At de kunne tilby deg en oppgradert modell til samme pris viser virkelig at de bryr seg om kundene sine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss!

Fantastisk service

Fantastisk service! Anbefales. Faglig meget dyktig slik at jeg fikk en stavmikser som dekket mine behov.

March 1, 2026

Hei Kent,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god service og at våre medarbeidere kunne hjelpe deg med å finne en stavmikser som dekket dine behov. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre.

Rated 5 out of 5 stars

Gutta i den andre byen leverer varene…

Gutta i den andre byen leverer varene på lyd og bilde. Ikke ofte jeg drar 17 km hjemmefra, men akkurat Service er grunnen. Smil og hyggelig betjening fra du kommer inn døra.

Mvh Daddy Mitch

February 28, 2026

Hei Michael,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt i Sarpsborg leverer så bra service med smil og hyggelig betjening. Det betyr mye for oss at du tar deg tid til å reise 17 km for å handle hos oss, og vi setter stor pris på at du opplever servicen som så god at det er verdt turen.

Vi er glade for at du er fornøyd med både produktene og opplevelsen i butikken. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan.

Bestilte på nett

Bestilte på nett, og alt lå i kassen til betaling. Kjapp og enkelt.

February 27, 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at netthandelen din gikk så smidig og at du opplevde prosessen som kjapp og enkel. Vi jobber hardt for å gjøre nettbutikken vår brukervennlig, så det gleder oss å vite at du hadde en positiv opplevelse med bestillingen din.

Kom for å kjøpe 2 produkter

Kom for å kjøpe 2 produkter. Og den ansatte var utrolig hyggelig og hjelpsom. Varene var ikke i butikk, men måtte bestilles. Nå får jeg se om varene kommer til avtalt tid. Men en bra opplevelse og god service.

February 27, 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med den ansatte på Sarpsborg-butikken. Det varmer oss at du opplevde servicen som hyggelig og hjelpsom, selv når varene måtte bestilles.

Vi håper varene kommer til avtalt tid som planlagt. Skulle det oppstå noen spørsmål eller bekymringer rundt leveringen, kan du alltid sjekke ordrestatusen din på MyPOWER-kontoen din.

Takk igjen for at du valgte å handle hos oss!

Rated 4 out of 5 stars

Synd når jeg skjekket beholdning stod…

Synd når jeg skjekket beholdning stod det 5 stk men ingen i butikken det går bra

February 25, 2026

Hei Kunde Leif Heger,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er kjedelig å høre at du opplevde at lagerstatus på nettsiden ikke stemte overens med det som faktisk var tilgjengelig i butikken i Sarpsborg. Dette kan være frustrerende når du har planlagt å hente varen.

Lagerstatus kan av og til variere mellom det som vises på nettsiden og den faktiske beholdningen i butikk, spesielt når varer blir solgt raskt eller det er forsinkelser i oppdateringen av systemet.

Siden du nevner en spesifikk ordrereferanse og manglende varer som var lovet, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Rated 5 out of 5 stars

Det var en god opplevelse for alle vi…

Det var en god opplevelse for alle vi fikk hjelp av var veldig hyggelige og veldig hjelpsomme. Vi var veldig fornøyd med kundeservicen.

February 21, 2026

Hei Fatima,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere hadde en så god opplevelse og at teamet vårt kunne hjelpe dere på en hyggelig og hjelpsom måte. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god kundeservice.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Har fått den hjelpen jeg trengte

Har fått den hjelpen jeg trengte, god service 😀😀

February 22, 2026

Hei Mohammad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk den hjelpen du trengte og opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Rated 5 out of 5 stars

Kom meg i møte,og spurte om jeg trengte…

Kom meg i møte,og spurte om jeg trengte hjelp

February 21, 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Sarpsborg kom deg i møte og spurte om du trengte hjelp. Slik service er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Serviceinnstilt betjening

Kjempefornøyd med både de ansatte og servicen! Alltid vært fornøyd etter en handel her.
Sissel

February 18, 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen, Sissel! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med både de ansatte og servicen på POWER Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Takk for at du velger POWER!

Rated 5 out of 5 stars

Ung og koselig gutt som var…

Ung og koselig gutt som var serviceinnstilt.

February 16, 2026

Hei Aud,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår serviceinnstilte medarbeider i Sarpsborg. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look