Vriendelijk goed geholpen . Geven je meerdere opties . Mooie meubels . Prettig om daar te winkelen . Zijn niet opdringerig . Hulp vaardig .
Company replied
We hebben ervaren dat hier vriendelijke mensen werken die je vrij laten en ook heel goed mee denken en adviseren.
Company replied
Een goeie verkoper die alle kennis in huis heeft, met alle wensen die er waren ivm lichamelijk ongemak. Was het een pittige opdracht met waar hij mee kon werken. Toch heeft deze man de kennis en kun... See more
Company replied
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Borgstee 16, 9403 TV, Assen, Drenthe, Netherlands
Replied to 55% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijk goed geholpen . Geven je meerdere opties . Mooie meubels .
Prettig om daar te winkelen . Zijn niet opdringerig .
Hulp vaardig .

Reply from Profijt Meubel - Assen
Goed begeleid bij ons bezoek, bovendien vriendelijk en een inspiratie voor ons.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Begin dit jaar is onze nieuwe bank geleverd. Na één week gebruik ontstonden er al kuilen in de zitting en rugleuning. De vulling in de rugleuning is zo slap dat het frame in de rug voelbaar is. Daarnaast zijn de naden niet netjes afgewerkt, en zitten er grote plooien in de stof op de leuning.
Wij hebben onze klacht gemeld bij Profijt Meubel Assen, maar tot op heden is er geen passende oplossing geboden. In eerste instantie is ons schriftelijk toegezegd dat wij gebruik konden maken van de zitgarantie. Deze toezegging is later door het hoofdkantoor ingetrokken. Onze klacht wordt niet inhoudelijk behandeld. Volgens Profijt Meubel is de bank geleverd zoals het showroommodel, maar dit herkennen wij absoluut niet.
Wij hebben € 1.800 betaald voor een 2,5-zitsbank waar wij momenteel geen normaal gebruik van kunnen maken. De bank is geleverd met productiefouten, maar Profijt Meubel weigert deze op te lossen. Je kunt als klant bij profijt meubel geen gebruik maken van de toegezegde zitgarantie als fabrieksgarantie. Naar mijn mening is hier sprake van misleiding en oplichting van klanten.
Hoewel de medewerkers van Profijt Meubel Assen vriendelijk zijn, laat de service ernstig te wensen over.
Wederom goed geadviseerd bij het uitzoeken van nieuwe meubelen. Duidelijk advies bij de kleuren en uiteindelijk er vlot een klap op kunnen geven, de bestelling, doordat Henriette tegemoet kwam ten aanzien van de aanvullende kosten.
Dus top geregeld.

Reply from Profijt Meubel - Assen
We zijn erg goed geholpen in Assen. Goede uitleg, alle stof opties goed kunnen bekijken en goed advies. We hebben 2 mooie fauteuils gekocht en deze week geleverd gekregen. Alles is netjes neergezet en staat erg mooi. Wij komen zeker terug!

Reply from Profijt Meubel - Assen
Laten je rustig rond kijken
Niet opdringerig
Daarna zeer goed geholpen
Vrolijke mensen

Reply from Profijt Meubel - Assen
We werden prettig en goed geholpen, de winkel zag er mooi uit, en we kregen goed advies

Reply from Profijt Meubel - Assen
Ik werd vriendelijk ontvangen. De vrouwelijke verkoopster was erg vriendelijk. Ze gaf alle opties door aan mij. Ze was erg persoonlijk tegenover mij, dat maakte het makkelijk om mijn wensen door te geven.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Goede service. Bank werd netjes geplaatst, viltjes onder de pootjes. Karton en plastic weer meegenomen

Reply from Profijt Meubel - Assen
Toch heeft deze man de kennis en kunde om ons in diverse segmenten en prijsklasses te laten zien welke mogelijkheden er waren en wat gezien de lichamelijk situatie eigenlijk het beste zou zijn.
Niet dwingend zijn maar echt een advies geven en de klant ook rustig zijn bedenktijd gunnen.

Reply from Profijt Meubel - Assen
We werden goed behandeld en duidelijk uitleg door meneer van de winkel.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Vriendelijke verkoper, goed geholpen en meegedacht.
Nu wachten op de stoelen.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Zeer goed geholpen door de verkoper in assen.
Alles duidelijk uitgelegd en heel vriendelijk.
We kijken uit naar de levering van de
Staop stoel.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Eetkamerstoelen gekocht bij profijtmeubel Assen. Nieuw, geen showroommodellen. Na een maand of 3 blijven de zittingen verzakt. Je ziet waar men zit en voelt de harde plank onder de zachte vulling. Ook zie je dit duidelijk. Zo duidelijk dat ik er foto's van heb gemaakt, opgestuurd met deze klacht en na bezoek van de service afdeling kregen we een hele mail vol met "De schuimvulling in zitmeubelen is onderhevig aan natuurlijke compressie en vorming naar het lichaam, zeker bij regelmatig gebruik"
Het zijn eetkamerstoelen.... geen stoelen voor de sier... deze stoelen worden inderdaad regelmatig gebruikt. Gewoon om op te zitten.
Geen compensatie of oplossingen.
Waardeloze stoelen, nog waardeloze service.

Reply from Profijt Meubel - Assen
Behulpzame medewerker die goed met mij heeft meegedacht. Medewerkers zijn klantgericht en vriendelijk. Mijn stoel wordt ook snel geleverd door inzet van medewerkers. Dit heb ik erg gewaardeerd.

Reply from Profijt Meubel - Assen
De dame was niet opdringerig en liet ons rustig rondkijken. Op den duur kwam ze bij ons en liet ze ons de opties in de meubelen zien. Toen we er helemaal uit waren kregen we netjes een kopje koffie aangeboden en heeft ze ons alles netjes en duidelijk uitgelegd en hebben we de bestelling geplaatst

Reply from Profijt Meubel - Assen
Wordt vriendelijk ontvangen, je kan op je gemak rond kijken. Krijg goed advies .heb eerder een bankstel gekocht .vriendelijk geholpen door aad

Reply from Profijt Meubel - Assen
Learn more about other kinds of reviews.