Profijt Meubel - Assen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Borgstee 16, 9403 TV Assen, Drenthe, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Begin 2026 is onze nieuwe bank geleverd. Helaas bleek deze bij levering een productiefout te hebben. Hoewel de bank inmiddels is hersteld, komt het zitcomfort nog steeds niet overeen met dat van h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een goeie verkoper die alle kennis in huis heeft, met alle wensen die er waren ivm lichamelijk ongemak. Was het een pittige opdracht met waar hij mee kon werken. Toch heeft deze man de kennis en kun... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren zaterdagmiddag in de winkel, het was er mega druk. Wij werden bij binnenkomst vriendelijk begroet en zijn lekker eerst met rust gelaten. We hadden alle relax-fateuils bekeken en getest. We... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Assen

Written by the company

Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.

Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.

Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.

Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.

Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!

Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.

37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

578 reviews in the last 12 months

Write a review

Aanrader!

Werden bij binnenkomst vrolijk begroet. We waren opzoek naar barstoelen en hebben hele mooie gevonden voor een leuke prijs! Vriendelijk personeel!

February 23, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie beoordeling Ayla en Lisa! Fijn om te lezen dat jullie ons vriendelijk vinden en dat wij jullie goed hebben kunnen helpen. Alvast veel woonplezier toegewenst. Mvg Team Profijt Meubel Assen

Rated 5 out of 5 stars

Ze zijn klantvriendelijk en nemen alle…

Ze zijn klantvriendelijk en nemen alle tijd om je àlles uit te leggen

January 31, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie beoordeling J. Zinger. Fijn om te lezen dat onze manier van werken goed is bevallen. Wij nemen graag de tijd om de klant van een goed advies te voorzien. Alvast veel woonplezier toegewenst. Mvg. Team Profijt Meubel Assen.

Uitstekend

Afgelopen zaterdag een bank gekocht. Super goed geholpen!

February 17, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie reactie Janiek. Fijn om te lezen dat wij jou goed hebben kunnen helpen in de aanschaf van een bank. Mvg. Team Profijt Meubel Assen

Goed, deskundig en snel

Goed en snel geholpen door Anja Ellens. Vriendelijke vrouw, prettig om zaken mee te doen. Geen lange levertijd voor de bank, slechts 2 maanden. We komen graag nog eens terug bij Profijt!

February 16, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review Xan en Bert. Fijn dat Anja jullie goed en snel heeft kunnen helpen. Mvg Team Profijt Meubel Assen

Fijne verkoopster

Gewoon goed geholpen

February 8, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie beoordeling Jacob. Fijn om te lezen dat wij jou goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Assen

Vandaag bij Profijt Meubel in Assen

Vandaag bij Profijt Meubel in Assen
Een mooie bank uitgekozen.
Service was zeer goed zijn goed geholpen bij de mogelijkheden en opstelling van de bank.
Zeer tevreden.
Nu wachten dat die wordt geleverd.

January 23, 2024

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie review GS Groen Service. Fijn om te lezen dat onze service goed bevallen is en dat je een mooie bank hebt uitgekozen. Alvast veel zitplezier toegewenst. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Assen

Goed geholpen

Goed geholpen, er wordt meegedacht en geen aandringen. Juiste toon

January 7, 2024

Beste Roeli,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat wij goed meedenken en je goed hebben kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn ontzettend goed geholpen door…

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Anja
Wij raden het de mensen aan om daar profijt in assen te gaan
Er wordt je niets opgedrongen zoals bij verschillende bedrijven ,waar bekende merken te koop zijn en waar je het merk moet betalen, hier fantastisch

November 1, 2023

Goedemiddag Agnes,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Het is fijn om te lezen dat Anja jou van goed advies heeft voorzien. We wensen je alvast veel woonplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

Aanschaf bank. We zijn vriendelijk ontvangen door…

We zijn vriendelijk ontvangen door Mevr. Anja Ellens-Ludemann. Zij nam de tijd voor ons. Heeft alles besproken/doorgenomen met de aanschaf van de bank.
Wij zijn blij met deze goede begeleiding en zijn geslaagd met de aankoop. Het is toch een aanschaf voor jaren.

November 1, 2023

Goedemiddag Astrid,

Aanschaf banken en hocker

Deze week twee banken en een hocker gekocht bij Profijt Meubel Assen. Ruime keuze, veel mogelijkheden voor stoffen en verschillende zitcomforts. Werden daarbij heel fijn geholpen. Geen gehijg in onze nekken, maar alle gelegenheid om ongestoord rond te kijken. En toen eventuele aankoop een beetje definitiever werd kregen we alle informatie die we wilden. De verschillende soorten vullingen in zittingen en rug waren allemaal uit te proberen in de winkel, waardoor we een goede keuze konden maken. Ook de informatie over de vele stoffen was wat ons betreft op orde. Kortom: helemaal goed.

October 27, 2023

Beste Piet,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling. Fijn dat onze werkwijze jou is bevallen en dat wij jou goed hebben kunnen adviseren en alle mogelijkheden hebben doorgenomen.

Alvast veel woonplezier toegewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over onze aankopen.

Zeer tevreden over onze aankopen.
Daarnaast in de winkel geadviseerd en geholpen door een vriendelijke en behulpzame verkoopmedewerker Aad. Ook de levering is naar alle tevredenheid verholpen. De bezorgers gingen voorzichtig en netjes te werk (zelfs het materiaal van de vloer is bekeken i.v.m kwetsbaarheid en om beschadigingen te voorkomen).
Profijt Meubelen in Assen is zeker een aanrader!

October 20, 2023

Beste Astrid,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling. Het is fijn om te lezen dat het gehele bestelproces, van advies tot en met de aflevering, naar wens is verlopen.
Wij wensen je veel woonplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Heb vandaag een bank en stoel gekocht .

Heb vandaag een bank en stoel gekocht .
Ben er blij mee ,maar ook over de manier van verkopen.
Dat was AAD,zeer aardig behulpzaam en ervaren
Heeft goed uitgelegd en ons voorzien van 2 kopjes koffie
Bedankt en AAD veel sc6.
Groet Barry en Joel.

October 20, 2023

Beste Barry en Joel,

Bedankt voor je mooie uitgebreide beoordeling. Het is fijn om te lezen dat Aad jullie van een goede service heeft voorzien en dat alles naar wens is geweest.
Wij wensen jullie alvast veel woonplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Erg fijn geholpen in locatie Assen door…

Erg fijn geholpen in locatie Assen door Anja. Hebben daar een nieuwe hoekbank uitgekozen met goed advies.

September 9, 2023

Beste V B,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling. Het is fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door Anja en dat zij jou van goed advies heeft voorzien.

Veel woonplezier toegewenst met je nieuwe hoekbank.

Topper Anja van Profijt meubel Assen

Anja heeft ons vakkundig geholpen. Dacht goed mee en was niet opdringerig.
Een zeer tevreden klant!

July 1, 2023

Beste Wim,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat Anja je op een vakkundige manier heeft kunnen helpen.

Team Profijt Meubel Hoogeveen

Rated 5 out of 5 stars

Fijne en goede hulp fijne…

Fijne en goede hulp fijne mentaliteit,en goede service...niet op dringend en gewoon goede en fijne mensen

May 27, 2023

Beste heer/mevrouw Strijk,
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Profijt Meubel Assen

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel en deskundig personeel

Na even rondgekeken te hebben in de winkel, werden we benaderd door een vriendelijke, spontane en meedenkende verkoopmedewerkster. Ze heeft ons verschillende stoffen laten zien voor stoelen en zit posities laten ervaren. Duidelijke zinvolle uitleg gekregen.

May 5, 2023

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je leuke beoordeling Jolanda! Fijn om te lezen dat onze verkoopadviseuse je heeft voorzien van een goede en zinvolle uitleg.
Wij wensen je alvast veel woonplezier toe met je nieuwe aankoop.

Profijt Meubel Assen

De koffie was lekker.

De koffie was lekker.
Men geeft goed advies en de service is uitstekend

April 28, 2023

Beste Jeroen,

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat de koffie goed heeft gesmaakt en ons advies ook naar wens is geweest. Alvast veel plezier met de nieuwe aankoop!

Relaxfatuille

Mijn moeder kwam voor een relaxfatuille en werd goed geadviseerd over alle mogelijkheden en alles werd duidelijk uitgelegd en geholpen en een hele vriendelijke behulpzame verkoper kortom goede service en kwalitatief goede winkel

March 25, 2023

Goedemorgen Peter,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat wij jullie hebben kunnen helpen en adviseren voor een nieuwe relaxfauteuil. Wij wensen je moeder alvast veel plezier toe met de nieuwe relaxfauteuil.

Welkom in de winkel

Welkom in de winkel, ze nemen alle tijd voor je. Was er al 2 dagen eerder geweest en toen heeft Eva mij ook al prima geholpen. Met een kopje koffie of thee.
Niks was teveel.
Kon moeilijk keuze maken.
Maar de dame in kwestie ( Anja) bleef vriendelijk en bereid om van alles uit te zoeken. Goede kennis van de producten.
Goede keuze gemaakt vind ik. En nu wachten tot het geleverd word.

March 18, 2023

Reply from Profijt Meubel - Assen

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling mevrouw Hatzmann.
Fijn om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen in het maken van de juiste keuze.

Rated 5 out of 5 stars

we zijn uitstekend geholpen de verkoper…

we zijn uitstekend geholpen de verkoper was vriendelijk en had alle tijd voor ons zeer tevreden

March 17, 2023

Beste P. Veenstra,
Bedankt en wij waarderen je mooie beoordeling.

The Trustpilot Experience

Take a closer look