Profijt Meubel - Naaldwijk Reviews

TrustScore 5 out of 5

Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Naaldwijk

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

• 0174-627532
Promotion box for Profijt Meubel - Naaldwijk

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

585 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en erg vriendelijk personeel.. vlot en duidelijk..

Goede service en erg vriendelijk personeel.. we werden super fijn geholpen door esmee..

January 24, 2026

Beste Chantal,

Bedankt voor het invullen van deze mooie review.
Fijn dat alles vlot en duidelijk was en jullie vriendelijk zijn geholpen.
Alvast veel plezier met jullie aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en vakkundig geholpen door…

Vriendelijk en vakkundig geholpen door uw medewerkster Esmée. Mede door haar advies en meedenken zijn wij tot een aankoop overgegaan.

January 15, 2026

Goedendag,

Bedankt voor het invullen van deze mooie 5 ***** review.
Wij geven deze mooie complimenten door aan Esmée.
Veel plezier met je aankoop.

Klantgerichte medewerkers

Showmodel stoelen gekocht
Eentje stond in Naaldwijk, de andere in Barendrecht.Suzan is direct in actie gekomen om deze naar Naaldwijk te krijgen. Vlotte actie,makkelijke afwikkeling.

January 2, 2026

Beste Alexander,

Bedankt voor deze mooie review.
Fijn dat Suzan direct in actie is gekomen om te zorgen dat de gekochte stoel zo snel mogelijk naar Naaldwijk komt. Suzan zet graag dat stapje extra.
Alvast heel veel plezier met de stoelen.

Rated 3 out of 5 stars

Klant vriendelijk en goed geholpen 1

December 10, 2025

Beste Berna,

Bedankt voor het invullen van de review!
Goed om te lezen dat je goed en klantvriendelijk geholpen bent :)
Nu heb je gekozen voor 3 *** sterren en we hopen hier de volgende keer 5 ***** sterren van te maken :D

Rated 5 out of 5 stars

Hele vriendelijke verkoopster legte…

Hele vriendelijke verkoopster legte alles goed uit en niks was te veel om te laten zien en pakken

December 27, 2025

Beste Loes,

Bedankt voor het invullen van deze mooie review.
Heel fijn dat de verkoopster alles goed uitlegde en niks te veel was.
Dit is wat ons werk zo leuk maakt.
Alvast veel plezier met de aankoop.

~ Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Profijt meubel

Goeie ervaring gehad met het bekijken en kopen van meubels bij de profijtmeubel.
Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Ze namen echt de tijd en dachten goed mee en kwamen ook met leuke ideeen.

November 1, 2025

Fijne ervaring

Fijn kunnen rondkijken en daarna goed en geduldig geholpen, geresulteerd in een nieuwe aankoop!!

November 19, 2025

Heel goed advies!

Wij wisten niet goed welke bank ons het beste zou passen en daarmee zijn wij enorm geholpen door Esmée. Op basis van haar advies verschillende banken geprobeerd en op de bank die het lekkerste zat nog wat geschoven met kussens. Zo zijn we gekomen tot de perfecte bank!
Wij zijn ook goed geadviseerd in de vullingen van de kussens en de kleuren, hierin is er heel leuk meegedacht.
Nu tevreden een bank gekocht en kijk ernaaruit om de bank te ontvangen.

November 15, 2025

Beste Laila,

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad in onze winkel ⭐! Esmée helpt graag met meedenken, en het is mooi om te horen dat haar advies echt heeft bijgedragen aan het vinden van de bank die perfect bij jullie past.
Het uitproberen van verschillende modellen, het schuiven met de kussens en het bekijken van de juiste vullingen en kleuren. Het is precies hoe we willen dat onze klanten de tijd en aandacht krijgen die ze verdienen.

Fantastisch dat jullie nu met een goed gevoel jullie nieuwe bank hebben besteld.
Hopelijk zien we jullie binnenkort weer terug in onze woonwinkel!
~Team Profijt Meubel Online.

Supergoed geholpen

Supergoed geholpen, alles netjes uitgelegd en voorbeelden laten zien wat mogelijk was.

October 24, 2025

Beste Oscar,

Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen ⭐! Fijn dat er de tijd is genomen om alles helder uit te leggen en om je verschillende mogelijkheden te laten zien.
Zo kun je echt een keuze maken die bij je past. Bedankt dat je dit met ons deelt 🙂
We verwelkomen je graag weer in onze winkel!

goed meegedacht en geadviseerd

September 23, 2025

Beste Bert,
Wat leuk om te horen, dankjewel! 🌟 Fijn dat je zo tevreden bent en dat je onze hulp en advies hebt gewaardeerd — daar doen we het voor! Bedankt voor je reactie en we zien je graag snel weer gezellig terug in de winkel! 😊

Esmee is een toppertje

Esmee was heel vriendelijk, meedenkend, niet opdringerig, rustig, geduldig, top verkoopster!

October 30, 2025

Beste Gaby,
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Esmee! 😊 Bedankt voor je mooie woorden over haar vriendelijkheid en betrokkenheid — dat waarderen we enorm. ⭐⭐⭐⭐⭐

Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug in onze winkel!

Rated 5 out of 5 stars

Na vier winkels de eerste waar ik me gezien en gehoord voelde op een drukke zaterdagmiddag. Fijne eetkamer stoelen gekocht, die ze overigens ook elders verkopen, maar ik koos voor de persoonlijke benadering en prettige service. Zelf de stoelen opgehaald en in elkaar gezet. Ging makkelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

October 25, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk om te lezen dat je je bij ons echt gezien en gehoord voelde, dat is precies waar we het voor doen! 😊 Fijn dat de stoelen naar wens zijn en dat het monteren zo makkelijk ging. Bedankt voor je mooie woorden over onze service en persoonlijke benadering. ⭐⭐⭐⭐⭐

Veel plezier met je nieuwe eetkamerstoelen en we zien je graag terug in onze winkel!
~ Team Profijt Meubel Naaldwijk online.

Rated 4 out of 5 stars

Suzan was/ is een efficiënte

Suzan was/ is een efficiënte, goed adviserende, meedenkende verkoopster
Het aanwezig zijn van de gewenste stoel was een groot voordeel.
Levering heeft nog niet plaatsgevonden dus beoordeling is alleen gericht op het koopmoment

October 21, 2025

Beste Wilhelmien,
Wat fijn om te lezen dat Suzan zo goed voor je heeft gezorgd tijdens het koopmoment! 😊
Geweldig dat je haar efficiëntie, advies en meedenken zo hebt ervaren, en dat het aanwezig zijn van de gewenste stoel een groot voordeel voor je was.
We hopen dat de levering straks ook helemaal naar wens verloopt, en we zien je graag nog eens terug in de winkel.

Rated 5 out of 5 stars

De verkoopster was als eerste zéér…

De verkoopster, Kayleigh, was als eerste zéér vriendelijk en daarnaast gaf ze goede adviezen en was ze goed op de hoogte van de producten of te wel erg deskundig.
Wij hebben dan ook een paar mooie relax stoelen aangeschaft mede door haar advies en invulling van een en ander.

October 21, 2025

Beste Elles,

Wat een mooie review, bedankt dat je dit met ons deelt! 😊
Geweldig om te horen dat Kayleigh zo vriendelijk en deskundig was, en dat haar advies heeft geholpen bij de keuze voor jullie relaxstoelen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Dat maakt ons team echt trots!

Geniet straks van jullie nieuwe stoelen, en we zien jullie graag nog eens terug in de winkel voor wat wooninspiratie of een gezellig bakje koffie ☕️
~ Team Profijt Meubel Naaldwijk online.

aankoop hoekbank

we zijn heel fijn geholpen door Suzan met aankoop hoekbank en staat sinds zaterdag al in onze woonkamer, heel blij mee

September 5, 2025

Beste Margreth, ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen door Suzan bij de aankoop van jullie hoekbank! 😊
En wat geweldig dat hij al in de woonkamer staat — fijn dat jullie er zo blij mee zijn!
Kom gerust nog eens langs, we helpen je graag weer!
Team Profijt Meubel Naaldwijk online.

Een hartelijk welkom

Welkom toen we binnen kwamen op ons gemak even rond gekeken en daarna werden we keurig enthousiast geholpen door de verkoper en een goed advies gekregen.
een kop koffie gehad en daarna hebben we de aankoop gedaan.

October 9, 2025

Beste Mathieu,
Wat leuk om te lezen dat jullie je zo welkom voelden bij binnenkomst 😊 Fijn dat jullie op je gemak hebben kunnen rondkijken en enthousiast geholpen zijn door onze collega! Super dat het advies goed beviel én dat het ook nog gezellig was met een kop koffie erbij ☕️ Bedankt voor jullie vertrouwen

We zien jullie graag weer terug!

Heel gastvrij

Heel gastvrij, super meedenkend, vriendelijk, erg leuke humor van al het personeel, veel keus, alle tijd voor jou als klant.

September 16, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de lovende beoordeling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat fijn om te horen dat u onze gastvrijheid, het meedenken en de persoonlijke aandacht zo gewaardeerd heeft. Ook leuk dat de sfeer en humor van ons team positief opviel – daar worden wij blij van! 😊

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze winkel. U bent van harte welkom!

Rated 4 out of 5 stars

Erg vriendelijk geholpen door verkoper…

Erg vriendelijk geholpen door de verkoper Vincent.
Hij nam de tijd voor ons en gaf ons goed advies en dacht goed mee in onze wensen en kregen staaltjes stof mee om de kleur te testen. Tekende het aangepaste bankstel voor ons uit en kregen korting.
We kunnen niet wachten tot we het bankstel ontvangen.
Fijne winkel.

October 1, 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beste Shirley,

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel! 😊
Wat leuk dat Vincent jullie zo goed heeft kunnen helpen en echt de tijd voor jullie heeft genomen. We vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel (én goede staaltjes 😉) de winkel verlaat.
Super dat jullie blij zijn met de keuze – we kunnen net als jullie niet wachten tot het bankstel geleverd wordt!

Veel plezier straks met jullie nieuwe aanwinst!

The Trustpilot Experience

Take a closer look