Profijt Meubel - Naaldwijk Reviews

TrustScore 5 out of 5

Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Naaldwijk

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

• 0174-627532
Promotion box for Profijt Meubel - Naaldwijk

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

586 reviews in the last 12 months

Write a review

Super fijn geholpen.

We werden geholpen door een hele fijne verkoopster. Ze nam echt de tijd om met ons alle opties door te nemen en ons de voorwaarden vertellen onder het genot van een kopje koffie .

December 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zijn voor de tweede keer gaan kijken om…

Zijn voor de tweede keer gaan kijken om de maten te nemen en heel vriendelijk ontvangen door Esmee. Behulpzaam en stelde voor een tekening te maken en dat gaf de doorslag tot koop. Ze was meedenkend, hulpvaardig, goede uitleg en oplossingsgericht van opslag en ophalen meubels. Al met al duidelijk, hulpvaardig en heel klant gericht.

December 23, 2024

Super service en personeel

Super goed geholpen door kayleigh! Ze heeft ons geholpen met het uitzoeken van meubels voor onze eerste woning. Ze zijn perfect. Iedereen is zo vriendelijk en vrolijk! Echt top service ik zou het iedereen aanraden om hier je meubels te kopen. Zelfs bij het magazijn zijn we goed en netjes geholpen!

December 27, 2024

Beste Kim,

Om verlegen van te worden, wat een mooie review 😊
Ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Kayleigh, we zullen di zeker aan haar overbrengen.
Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe meubels en graag tot een volgende keer!

- Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk en vakkundig geholpen

December 23, 2024

Beste Ilona,

Fijn om te horen dat u een positieve winkelervaring heeft.
Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer.

- Team Profijt Naaldwijk online

Top personeel!

Erg leuk personeel wat hun best doet om de klant tevreden te houden.
Door hen hebben wij een top bank kunnen vinden en leuke salon tafels erbij gekocht.
Wij zijn zeer tevreden met de service!

November 21, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review.
Altijd fijn om te horen dat we gewaardeerd worden 😊.
Heel veel plezier met de bank en de leuke salontafels.

- Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijk en goed geholpen.

Super vriendelijk en goed geholpen.
Jullie mogen trots zijn met dit personeel.

November 16, 2024

Beste Dick,

Wat een ontzettend mooie woorden over onze medewerkers.
Wij zullen dit compliment zeker aan hen doorgeven.

Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Rated 5 out of 5 stars

Prettig en rustig geholpen.

De verkoopster (Esmee) gaf ons de tijd om eerst zelf te kijken. Toen we eruit waren nam ze de tijd om ons te helpen. Ook toen we later van stof veranderde was dit geen probleem.

November 5, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Hartelijk dank voor de positieve review. Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent in de winkel. Hopelijk tot een volgende keer.
Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Snelle service!

We waren niet helemaal tevreden over een geleverde relaxfauteuil.
Dit op zaterdag, na contact met de winkel, gemeld bij de Serviceafdeling.
Maandagavond stonden de servicemannen voor de deur en werd alles naar volle tevredenheid opgelost!
Goed gedaan Profijt Naaldwijk!

October 14, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Er kan altijd iets mis gaan Dick. Belangrijk is;"hoe wordt het opgepakt en hoe wordt het opgelost." Zo te lezen bent u dik tevreden over onze service afhandeling. Daar worden wij ook weer blij van. Veel plezier van de relaxfauteuil.

Team Profijt Meubel Naaldwijk.

Rated 3 out of 5 stars

wacht eerst de levering af tot ik tot…

wacht eerst de levering af tot ik tot een ordeel kom.
tot op heden heel tevreden

October 17, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat goed dat je tot nu toe tevreden bent over Profijt Meubel Naaldwijk Anette. Goed dat je de levering af wilt wachten. We gaan voor de 5 sterren natuurlijk.

De moeite waard

Op een zondagmiddag op t gemak eens rondkijken en op slag verliefd worden, dat je dan ook nog eens zo vriendelijk, gemoedelijk en niet dwingend wordt geholpen is het resultaat: een aankoop van een nieuwe hoekbank.
Vriendelijke Suzan heeft mij super geholpen met deze aankoop

October 15, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat een geluk dat je op die bewuste zondagmiddag Suzan tegen het lijf liep Barbara. Gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe hoekbank. Heel veel woongenot toegewenst.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel goed geholpen door Esmee

We zijn heel goed geholpen door Esmee. Er werd de tijd voor ons genomen met een lekker kopje koffie. Duidelijke uitleg over de meubels en onze wensen en goed geïnformeerd over de garantie en levertijd.

October 12, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review Riet. Heel veel plezier van de meubels.

verkoopster Kayleigh

Geholpen door verkoopster Kayleigh, een vrouw met verstand van zaken.
Bij binnenkomst liet ze ons eerst even onze gang gaan, later heeft ze ons alles uitgelegd over kleuren en vullingen van de banken. Tussendoor liet ze ook onze eigen momentjes hebben om te overleggen waarna ze later weer terug kwam om te vragen of alles lukte, hele fijne manier van werken. Uiteindelijk een mooie bank samengesteld waar ze alle tijd voor nam met ons. Kortom complimenten voor haar en ik zou zeker langs gaan in deze winkel, de koffie was ook lekker😉

October 11, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review Ramon. Er komt best heel wat bij kijken als je een bank aan wilt schaffen. Hoe fijn is het als je dan een verkoopster treft die verstand van zaken heeft, je even met rust laat als dat nodig is en ook nog eens lekkere koffie serveert.
Heel veel plezier van de gekochte bank.

Rated 5 out of 5 stars

Echt geweldig geholpen door kayleigh

Echt geweldig geholpen! Door een hele leuke dame ( kayleigh).
Ze was heel transparant in de prijzen en heel eerlijk. Heel goed advies, alle opties liet ze zien en liet ons de opties elimineren. Nam heel goed de tijd en gaf ons ook een paar keer ons momentje samen om te bespreken wat we wilde. Ze was heel duidelijk en overzichtelijk! Al met al goed in haar werk! Lekkere koffie moet ik zeggen van mijn vriend. Wij zijn helemaal blij de winkel uitgelopen met zo’n goede en transparante service. Gezellig personeel!

October 11, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat een mooie review Lisa. Het is onze missie om zo veel mogelijk klanten blij de winkel uit te laten gaan. Kayleigh heeft goed haar best gedaan zo te lezen en deze missie is geslaagd. Bedankt voor je uirgebreide verslag

Meer dan 5 sterren waard

Het is zo jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven.
Bijna 2 maanden geleden ben ik hier al voor orientatie geweest om te kijken wat mn smaak zou zijn. Toen al geslaagd, maar nog niks gekocht omdat ik nog geen maten wist.
Vandaag weer langs geweest om alles te bestellen en mijn verkoopster was echt de beste die je kan krijgen. Wist na al die weken nog precies waar ik naar had gekeken en wat ik leuk vond. Alles geweldig afgehandeld. Service van het hoogste niveau!

October 8, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat hadden we graag die extra sterren in ontvangst genomen Wendy. Bedankt voor deze mooie woorden. Ik weet zeker jouw verkoopster het heel leuk vond dat je teruggekomen bent om de meubels te bestellen. Heel veel plezier van je nieuwe meubels in je nieuwe huis.

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen door esmee en ook bij…

Goed geholpen door esmee en ook bij het af haal punt goed geholpen top

October 5, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Goed om te horen dat alles goed gegaan is Ed zowel in de winkel als in ons magazijn. Esmee is natuurlijk een topper en ook onze jongens van het magazijn zijn altijd zeer behulpzaam. Leuk om te lezen dat je dat ook ervaren hebt.
Veel plezier van de aankoop.

Fijne winkel

Fijne winkel, gastvrije vriendelijke ontvangst. Wij zijn zeer goed en naar volle tevredenheid geholpen door verkoopster Malou. Adviserend, verstand van zaken meedenkend, kortom een topper !

October 5, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat een mooie woorden Monique Tanja. Het is altijd fijn als iemand met verstand van zaken even meedenkt.
Dan kom je vaak op goede ideeen.
Veel plezier van de aankoop.

The Trustpilot Experience

Take a closer look