Profijt Meubel - Naaldwijk Reviews

TrustScore 5 out of 5

Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Naaldwijk

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

• 0174-627532
Promotion box for Profijt Meubel - Naaldwijk

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

586 reviews in the last 12 months

Write a review

Erg fijne zaak

Erg fijne zaak. Goede service tijdens de verkoop maar ook achteraf.

Er wordt in de winkel goede aandacht gegeven en meubelen zijn goed van kwaliteit.

Ik kom er zeker terug

September 28, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je ervaring met Profijt Meubel zo positief is dat je zeker van plan bent om terug te komen.
Graag tot ziens.

Relaxfauteuils gekocht, goed geholpen

Hebben hier relaxfauteuils gekocht. Zijn goed geholpen en alternatieven laten zien

September 23, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wauw 5 sterren! Dat is een mooie score. Daar worden we blij van. Heel veel plezier van de nieuwe relaxstoelen toegewenst.

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS van NAALDWIJK

In de winkel een kast gekocht , alles door gesproken over dat we in een flat wonen . Met een trappenhuis zonder lift . Het brengen 70 euro , tot de tweede 35 euro erbij naar de derde verdieping 45 euro erbij Totaal 150 euro extra . Ze krijgen de kast niet boven dus willen ze een verhuislift kosten 190 euro erbij , we zitten al bijna op 350 euro extra . Als ik de kast wil annuleren moet ik 30 procent annuleringskosten betalen 285 euro plus het brengen 70 euro totaal 355 euro . Mensen in vredesnaam gaat niet in zee met deze oplichters , profijt meubel Naaldwijk geeft totaal niets om een klant . Er is ook geen hoofdkantoor waar je op terug kan vallen .

September 20, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het invullen van de review Willem. In de review schrijft u dat alles is doorgenomen met de verkoopster. Dat u woont in een flat zonder lift met trappenhuis. De verkoopster beaamt dit ook.
Het is protocol bij ons om de woonsituatie na te vragen zodat de klant erop gewezen kan worden dat iets wel eens niet kan passen. Of een kast wel of niet de woning in kan is uw eigen verantwoording. Dat staat ook op de bon onder het kopje cbw voorwaarden.
In uw geval kan de kast niet de trap op omdat er een balk onder het plafond zit waardoor de kast zijn draai niet kan maken en de trap niet op kan. Dit kan u de verkoopster niet verwijten. Er is gevraagd naar uw woonsituatie, er is verteld dat de kast van metaal is en niet uit elkaar kan. Als er dan verteld wordt dat er wel grotere dingen naar boven gegaan zijn dan gaan wij ervan uit dat de kast naar boven gebracht kan worden.
Dan over het bezorgen. Met de bezorger had u de afspraak gemaakt dat u 150 euro zou afrekenen voor het bezorgen en naar boven brengen.
Uiteindelijk heeft u vandaag 70 euro betaalt bij de bezorger. Hiervoor hebben 2 bezorgers drie kwartier staan hannesen om de kast toch boven te krijgen maar de doorgang was echt te laag en het ging echt niet lukken.
Uiteindelijk heeft u met de bezorger afgesproken dat er een verhuislift gehuurd gaat worden a 120 euro plus de bezorgkosten van 70 euro( leveren begane grond. )
Al had u de moeite genomen om het trapoenhuis op te meten dan had u dat door kunnen geven aan de bezorger toen hij de bezorgafspraak met u maakte. Dan had er gelijk een verhuislift ingeschakeld kunnen worden en dat had u uiteindelijk 70 euro gescheeld.
We vinden het echt naar dat we uitgemaakt worden voor oplichters.
We hebben u gewezen op de maatvoering. Dat wij nu de schuld krijgen is niet eerlijk.

Medewerkster (Kayleigh) is super fijn

De medewerkster (Kayleigh) heeft ons super geholpen. We zijn 2 middagen bezig geweest om een grote aankoop te doen. Ze heeft heel erg veel geduld met ons gehad en ze is over alles heel eerlijk geweest, zoals de kortingsactie die 2 dagen later was.
Super fijne medewerkster om door geholpen te worden.

September 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Eerlijk duurt het langst Karen. Jullie zijn vaste klant bij Kayleigh. Zij vond het erg leuk om jullie weer te helpen aan een nieuwe inboedel. Dat is een hele uitgave dus dat daar wat tijd en moeite in gestoken wordt vinden we niet meer dan normaal. Veel plezier weer van de nieuwe meubels.

Rated 5 out of 5 stars

vriendelijk geholpen door dame met…

vriendelijk geholpen door dame met humor , bereid om stoelen te verslepen zodat we een beter plaatje kregen bij de eettafel . Veel keuze ook en in dit geval stoelen die we direct op konden halen in het magazijn . Enig minpuntje is dat de stank (kan het niet anders noemen) na opening van het plastic enorm is en na dagen en veel ventileren nog steeds nadrukkelijk aanwezig is . magazijnmedewerker was geweldig !

September 4, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het invullen van de review Ria. Soms moet je de meubels gewoon bij elkaar zetten om te zien hoe leuk iets staat. Dat doen we graag voor onze klanten. Fijn dat de stoelen ook op voorraad waren. Het kan wel eens voorkomen dat er een luchtje aan zit bij het uitpakken. Dit zal verdwijnen na verloop van tijd. Veel zit plezier toegewenst.

Super zaak

Wij zijn heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het meedenken van (in ons geval) medewerkster Suzan! Super en we komen graag terug na deze prettige ervaring…wij raden deze zaak iedereen aan…en ja ja met tevredenheid onze meubels gekocht aldaar..

September 7, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je iedereen onze winkel aanraadt Trudy. Suzan vond het zeer leuk om met jullie mee te denken zodat jullie naar tevredenheid meubels aan konden schaffen. Alvast veel plezier van de gekochte meubels.

Team Profijt Meubel Naaldwijk.

August 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Goede service vinden we belangrijk Sylvia. Fijn dat je dat ook zo ervaren hebt .

Rated 5 out of 5 stars

Fijne service goede uitleg lekkere…

Fijne service goede uitleg lekkere koffie

August 27, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review Aquist.
We vinden onze koffie zelf ook heel lekker.

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk…

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest...
Aankoop 4 eethoek stoelen...
Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan...
Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoires...
Niet opdringerig of achter je aan lopen, als je iemand nodig heb zijn er genoeg mensen om je te helpen...

August 21, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je vaste klant bij ons bent Jolanda. Wij vonden het ook leuk dat je er weer was en weer wat leuks hebt gekocht voor thuis.
Tot de volgende keer maar weer :)

Rated 5 out of 5 stars

Erg prettige zaak en medewerkers

Erg prettige zaak en medewerkers! Nemen volop de tijd om te adviseren en eventuele aankopen af te handelen.

August 4, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het schrijven van deze review David. Fijn dat je je bezoek als prettig hebt ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer goede ervaring bij Profijt…

Een zeer goede ervaring bij Profijt Naaldwijk, vriendelijke en behulpzame verkoopsters, zowel bij verkoop als aflevering. Ook magazijnmedewerker zeer vriendelijk en behulpzaam. In een woord perfect. Ook de gekochte eethoek snel geleverd en van zeer goede kwaliteit.

August 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Fijn om te lezen dat je ervaring bij Profijt Meubel Naaldwijk perfect is Hans. We streven ernaar om de klant zowel in de winkel als in ons magazijn zo goed mogelijk te helpen. Zo te lezen is dat gelukt. Heel veel plezier van de gekochte eethoek.

Vriendelijk deskundig advies.

Omdat we vriendelijk en zeer deskundig werden geholpen. Er stond geen enkele druk
Op of we nu wel en niet zouden bestellen.

July 27, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor deze mooie review Joop. Wat leuk dat je je ervaring met ons delen wilt.

Top service

Top service
Bij binnenkomst al een warm welkom. Konden op ons gemak rondkijken en zijn daarna zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Suzan. Er werd ruim de tijd genomen om alle opties met ons te bespreken. Daarnaast werd gekeken en meegedacht over wat het beste bij ons zou passen. Echt een aanrader!

July 30, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review Keith. Suzan vond het erg leuk om met jullie alle opties te bespreken om zo tot de juiste keuze te komen.

Team Profijt Meubel Naaldwijk.

Rated 4 out of 5 stars

Goed advies en snelle service

We zijn prima geholpen met een nieuwe bank, hij staat geweldig!

July 27, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Goed om te lezen dat de nieuwe bank prima staat Willem. We hopen dat je er lang plezier van zult hebben.

Hele goede ervaring hier

Hele goede ervaring hier. Kayleigh was echt super aardig en behulpzaam. We hebben het als heel prettig ervaren en zijn super blij met onze bank die we straks geleverd krijgen.

Groetjes,
Justien & Jeremy

July 26, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat fijn dat je je bezoek aan onze winkel als prettig hebt ervaren Justien. Kayleigh vond het ook leuk om jullie te helpen . Heel veel plezier van de bank straks.

Fijne winkel in naaldwijk

Wij werden erg fijn geholpen en hebben de winkel zes keer rond gelopen voor we alles bij elkaar hadden
Suzanne had alle tijd en heeft ons zeer geholpen

July 17, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review meneer Sjardijn. De stappenteller heeft een goede dag gehad zo te lezen. Gelukkig is het mede door de goede hulp van Suzanne gelukt om een keuze te maken. Heel veel plezier van de aankoop toegewenst.

Top!

Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Heel fijn geholpen door Kayleigh. Ze nam er alle tijd voor en legde alles goed uit. Niet opdringerig, dat is erg prettig. Uiteindelijk koop gesloten bij Esmee, die me ook zeer goed geholpen heeft. Dikke pluim voor allemaal, de zaak valt of staat met een goed team!

July 15, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Je hebt helemaal gelijk. Alles valt of staat met een goed team. Wat leuk dat je dit als klant zo aangevoeld hebt. We proberen bij iedereen alles zo duidelijk en prettig mogelijk uit te leggen en een zo goed mogelijk advies te geven.
Wij krijgen een dikke pluim . Dank je wel hiervoor.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel en personeel!

Fijne, prettige winkel met goede medewerkers. Vriendelijk dame heeft ons geholpen en was snel geregeld. Ook nog gekeken naar andere opties voor stoelen, maar helaas niet gelukt. Wel echt haar best gedaan.

July 16, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat een mooie review. Daar worden we blij van Lissy-Bo. Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent in onze winkel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look