Profijt Meubel - Naaldwijk Reviews

TrustScore 5 out of 5

Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Naaldwijk

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

• 0174-627532
Promotion box for Profijt Meubel - Naaldwijk

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

586 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hele goeie ervaring met profijt…

Hele goeie ervaring met profijt Naaldwijk, al medere keren wat gekocht en altijd heel goed geholpen, laatst geholpen door Malou die ons aan een mooie relaxfauteuil heeft geholpen!

June 29, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je vaste klant van Profijt Meubel Naaldwijk bent Anton. Goed om te lezen dat je de vorige keren en nu ook weer goed bent geholpen door Malou. We wensen je veel relaxplezier toe.

Top zaak

We zijn goed geholpen door leuke mensen. We kregen goed advies en het was een leuk gesprek!

June 26, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Goed advies is goud waard Mick. Wat leuk dat je ons personeel leuk vindt en dat je het een leuk gesprek vond. Wij vonden het ook gezellig.

Rated 5 out of 5 stars

Supergoede service en mooie winkel

Super service, vriendelijk personeel veel op voorraad.
Aanrader voor iedereen!!!

June 25, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wauw! Van 5 sterren worden we blij Clare. Bedankt dat je ons aanraadt aan iedereen en dat je je ervaring wilt delen.

profijt meubel

Ik heb 3 zitsbank gekocht in Naaldwijk daar bij goed geholpen door Suzan met goed advies

June 19, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Gefeliciteerd met de aankoop van een mooie nieuwe driezitsbank Birgit. Suzan vond het erg leuk om je goed advies te geven, zodat je de juiste keuze kon maken.

Rated 5 out of 5 stars

Goed en vakkundig geholpen en een…

Goed en vakkundig geholpen en een geslaagdeaankoop gedaan

June 19, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je een geslaagde aankoop hebt gedaan Gerard. Veel plezier ervan.

Goed geholpen

Goed geholpen
En vriendelijk personeel, dat meedenkt

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het delen van je ervaring Daphe. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Geslaagd

Wij kwamen voor een bank. We zijn super goed geholpen en daardoor ook geslaagd. Voelde geen druk om iets te moeten kopen, het was heel vrijblijvend.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat fijn dat je mededoor de goede hulp geslaagd bent voor een bank Samantha. Heel veel zitplezier toegewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Prettig geholpen en geadviseerd door Suzan

Wij hebben een 2 zitsbank en 2,5 zitsbank gekocht in Naaldwijk waarbij wij prettig en goed zijn geholpen door Suzan.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het schrijven van deze review . Suzan vond het zeer leuk om jullie te helpen .

Rated 5 out of 5 stars

Wij werden in de winkel super geholpen…

Wij werden in de winkel super geholpen en er werden goeden suggesties gegeven!!! En ook bij het afhalen van het gekochte product was alles prima in orde!!,

June 8, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie 5 sterrenreview Jan en dat je je ervaring wilt delen.

Malou bedankt

Werden prettig geholpen door Malou van vestiging naaldwijk
Niet opdringerig en ze dacht mee top

June 2, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor deze mooie review Wim. Malou vond het leuk om jullie te helpen. Tot de volgende keer.

Perfect geholpen

Kayleigh luisterde goed naar mijn wensen, was behulpzaam in de mogelijkheden, de levering en de stoffen opties voor mijn specifieke gezin. Ze nam echt de tijd om te zorgen dat ik met de juiste bank, de juiste opstelling en de juiste stof een mooie bank kon samenstellen

May 31, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat fijn dat je door de goede hulp van Kayleigh een mooie bank hebt kunnen samenstellen Natasja. We wensen jou en je gezin veel plezier van de nieuwe bank.

Rated 5 out of 5 stars

Esmee heeft ons goed geholpen bij het…

Esmee heeft ons goed geholpen bij het maken van de keuze van de bankstel en de mogelijkheden.
Mooie hoekband en voor de juiste prijs.

May 25, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je, mede door de goede hulp van Esmee, bent geslaagd voor een hoekbank John. We wensen je heel veel zitplezier.

Top zaak! Aanrader!

Wij wilden graag 3 eetstoelen, maar ook in 3 verschillende kleuren. Kon bij andere 2 andere meubelzaken niet. Bij Profijt Naaldwijk, vriendelijk geholpen door Hellen, was dit wel mogelijk!!

May 25, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat het uiteindelijk toch gelukt is om drie stoelen in verschillende kleuren aan te schaffen Geena. Meestal zijn stoelen per twee verpakt. Bij sommige winkels moet je ze dan ook per twee aanschaffen. Bij ons niet hoor! Wij zien graag blije klanten. Heel veel plezier van de nieuwe stoelen.

Rated 4 out of 5 stars

Fijne winkel met kundig personeel

Dit is een fijne, mooi ingerichte winkel. Deskundig personeel. Goede adviezen ontvangen, niet alleen voor het kopen van mijn bank, maar heb ook tips gehad voor hrt opmeten van meubels in mijn huis.
De medewerkster die mij geholpen heeft was erg enthousiast en vriendelijk. Kon goed meedenken met de opstelling van de bank.

May 11, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze winkel Wendy. Bedankt voor de mooie woorden. Daar worden we blij van.

Aankoop

Vriendelijk geholpen. rustig niet gehaast. Er wordt tijd genomen, goede uitleg. Verkopster was kundig

May 20, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de mooie review Wim. Een mooie waardering is de kers op de taart en maakt ons werk nog leuker.
Zien we je nog eens terug?

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een goede uitleg gekregen van…

We zijn in Naaldwijk zeer professioneel geholpen. We hebben een goede uitleg gekregen van de verkoopster en ze dacht goed mee met onze wensen.

May 17, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat fijn dat je zeer professioneel bent geholpen John. Het is altijd fijn als er iemand met je meedenkt. Bedankt voor de mooie waardering.

Rated 5 out of 5 stars

Goed en vriendelijk geholpen.

May 18, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor de review Reinier. Fijn om te lezen dat je goed en vriendelijk bent geholpen.
We zien je graag terug.

Rated 5 out of 5 stars

Vol lof over de persoonlijke benadering

Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speciaal voor ons buiten werktijd deze stoel behandeld tegen vlekken. Wij zijn vol lof over de manier waarop wij geholpen zijn.

April 17, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat een geluk dat je deze verkoopster tegen het lijf liep en dat ze zo goed meedacht Ronald. We wensen je heel veel plezier van de stoel.

Zeker een aanrader!

Prima service. Degene die ons hielp was erg behulpzaam, dacht goed mee binnen onze wensen en behoeften.

April 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Cindy. We proberen altijd zo goed mogelijk te achterhalen wat de wensen van de klant zijn, om zo een goed advies te geven. Zo te lezen is dat goed gelukt.

Super vriendelijke verkoopster

Super vriendelijke verkoopster, Suzan, fijn advies en totaal niet opdringerig. Gaf ons de tijd om zelf te kijken en hulp wanneer nodig.

May 10, 2024

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Winkelen is altijd fijn als je op het gemak rond kan kijken Emma. Als je daarnaast ook nog advies krijgt van onze topper Suzan, wordt het nog leuker. Bedankt voor de mooie waardering.

The Trustpilot Experience

Take a closer look