Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more
Company replied
Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more
Company replied
Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more
Company replied
Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... See more
Written by the company
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Written by the company
Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
lekkere winkel, heel vriendelijk personeel.
werd goed geholpen, veel informatie en bakkie koffie.
goede uitleg over de stof van de bank, het onderhoud en de garantie.
hele aardige verkoopster was het.
zoek je iets: op naar Naaldwijk !!!

Vriendelijk ontvangen
Goede tips en meedenken
Snelle service

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Tijdens het rondkijken en uitzoeken van onze meubels werden we fijn geholpen.
Ook tijdens het bestellen van onze meubels was het prima geregeld.
Er werd aan ons verteld dat we zelf de pootjes onder de kasten moesten zetten en dat de deurgreepjes aan de binnenkant van de kasten zouden zitten i.v.m. beschadigingen.
Groot was de verbazing toen alles in dozen werd geleverd. Het bleek dat we alle meubels zelf in elkaar moesten gaan zetten. Later las ik op de website van Profijt, dat je inderdaad zelf alles moet monteren. Hadden we dit van tevoren geweten, dan hadden we waarschijnlijk de meubels ergens anders gekocht.
Tijdens het in elkaar zetten was er één verkeerde doos geleverd. Dat kan gebeuren.
Maandag terug naar de winkel om te vragen voor een oplossing voor de verkeerde doos en hoe het zat met het zelf in elkaar zetten van de meubels. Voor het laatste kreeg ik excuses aangeboden. Voor de verkeerde doos moest ik een formulier invullen op de website.
Daarna werd er telefonisch contact met ons opgenomen. Een directe oplossing was er niet, mede door het ziek zijn van degene die het moest regelen.
Meerdere keren telefonisch contact gehad. Uiteindelijk een week later was het mogelijk om de doos om te ruilen. Maar we moesten het wel zelf doen. Daar waren we het in eerste instantie niet mee eens. We hadden tenslotte al 70 euro betaald voor de bezorging en de verkeerde doos was niet onze fout (en fouten kunnen gebeuren).
Maar om het snel op te lossen hebben we de dozen zelf omgeruild.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Altijd een moeilijke beslissing om meubels te kopen mits je geholpen wordt door goede verkopers.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Super vriendelijk geholpen in winkel Naaldwijk door Kayleigh. Goed en uitgebreid advies over alle mogelijkheden wat betreft meubels als ook het ophalen of bezorgen. Fijne winkel met een leuke collectie.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
fijne aankoop, goed advies en een prettige winkel met veel keus, vriendelijk en deskundige mensen.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Mijn dochter en ik zijn vanmiddag fantastisch geholpen! Hele vriendelijke verkoopster (Kayleigh), ze nam echt uitgebreid de tijd en moeite om ons te helpen met het uitzoeken. Deze dame had veel kennis en superfijn hoe zij met ons meedacht.
Verder heeft deze zaak dus hele klantvriendelijke voorwaarden, fijne aankoop en ervaring!

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Ze nam de tijd. We zeiden nog ergens anders te willen kijken

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Verkoopmedewerker suzanne stond ons zeer vriendelijk te woord en heeft ons goed geholpen bij de bestelling van de kast.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
We werden goed geholpen. Ze nemen de tijd. Ze zijn erg vriendelijk.
Suzan & Kayleigh hebben ons beide geholpen. Komen zeker terug naar deze winkel!

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Hele vriendelijke mensen die er werken. Laten je ook lekker rond kijken als je dat wilt. Totaal niet opdringerig.
Als je wat wilt vragen kan je er ook zo heen lopen.
Heel erg persoonlijk en denken erg met je mee en ook met de wensen !

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
We hebben in de winkel in Naaldwijk 2 barstoelen Tubac gekocht.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij komen graag terug

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
We zijn heel vriendelijk geholpen door een jongedame! Vriendelijk en behulpzaam personeel is heel belangrijk. Dat zorgt dat je nog eens terugkomt bij die winkel. Bij ons wel iig! Ze hebben bij profijt een ruime keuze met alle meubelen en accessoires. Heel prettig winkelen!

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
De medewerksters zijn vriendelijk geven zeer goed advies en helpen je om de perfecte bank uit te kiezen volledig naar onze wens. Komen hier al jaren met heel veel plezier. Dank je wel Esmee.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Goed advies gekregen, en de verkoper Malou in Naaldwijk nam de tijd voor ons en alles was mogelijk dus een aanrader daar in Naaldwijk en koffie smaakte goed 😂

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
De mensen namen alle tijd voor ons, waarbij de een duidelijk de ander aan het aanleren was hoe alles werkte. En hem toch geheel in zijn waarde liet. Zo krijg je positief personeel. En wij de zekerheid van goede service.

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Toen ik mijn stoeltjes kan ophalen in het magazijn werk ontzettend goed geholpen en aardige aardige man ik vroeg aan die man Passen ze en ja hoor apart in de winkel ook aardig en mensen en tot je weinig ervaring maar dan moeten we allemaal om de vinden

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Supergoede en fijne hulp van Hellen, die de tijd nam en kritisch meekeek naar de kleuren combinaties totdat we het juiste hadden gevonden. Ze dacht echt met ons mee. Ze was vriendelijk en had oog voor details. Top service

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk
Een fantastische verkoopster: Clare.
Spontaan, niet opdringerig, vrolijk, behulpzaam, zag op een afstandje wat we nodig hadden waardoor we “op het gemakje” tot een goede keuze zijn gekomen.
Ze straalde “zin in haar werk” uit!
De stoelen zijn besteld dus die kunnen we nog niet beoordelen 😜