Ik melde mij per abuis ( want ik had de digitale afspraakbevestiging niet goed gelezen) een week te vroeg bij Kuil Groningen, ondanks de bomvolle agenda toch meteen geholpen! Dankzij de uitlijnspeci... See more

See what reviewers are saying
Afspraak digitaal maken probleemloos. Ontvangst balie medewerkers correct. Maar monteur die wisseling deed verdiende helemaal een pluim, kwam persoonlijk de autosleutels overhandigen, vertelde nog... See more
Mijn auto ingeleverd met kapotte motor, total loss. Bert van Profile op zoek naar een nieuwe, dit was lastig, 1 gevonden, deze bleek na montage niet goed. Andere opgezocht, lekke koppakking dus afgeke... See more
Afspraak op tijd nagekomen. Leuk dat men een paar dagen tevoren een herinnering krijgt. Service is uitmuntend. Rapport over de situatie van de banden vindt ik erg goed, zal zeker terugkomen als er ni... See more
Company details
- Auto Repair Shop
- Car Inspection Station
- Car Repair and Maintenance
- Car Service
- Tire Shop
- Truck Repair Shop
Written by the company
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Contact info
Engelberterweg 116, 9723 EP, Groningen, Oosterpoortwijk, Netherlands
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lange wachttijd
Banden zijn prima omgeruild. Lange wachttijden voor relatief korte ingreep, was deze keer opvallend op deze nieuwe locatie. Ook is de reisafstand aanzienlijk langer geworden. Voor mij reden om iets dichterbij te gaan zoeken.
May use AI-assist with repliesRead more
Veel te duur sinds de fusie!!!
Veel te duur sinds Profile met Kuil is gefuseerd! Ik betaalde eerder €105,- voor de opslag en wissel van 4 winterbanden/zomerbanden. Nu moest ik €160,- betalen 😳😳😳.
Ik haak af en ga terug naar mijn eigen auto dealer/garage.

Lift met de bakfiets
Gister had ik een lekke band met mijn bakfiets. Ik was toevallig in de buurt van Heuver Kuil banden. Ik heb gevraagd of ze wat voor mij konden doen. Ze regelde direct iemand die even wilde kijken naar de bakfiets en boden mij een kop koffie aan. Uiteindelijk liep de band direct weer leeg en konden ze verder niet iets aan de fietsband doen. Daarom waren ze zo vriendelijk om mij een lift te geven met de bakfiets naar de fietsenzaak.
Enorm bedankt voor de lift naar de fietszaak en jullie vriendelijkheid!
Groetjes Marieke
Mits match in agenda toch geholpen
Helaas waren onze agenda’s niet afgestemd op elkaar. Normaal krijg je bevestigingsmail maar door ontbreken e-mail in nieuwe systeem, niet gekregen en kwam ik aantal uren later. Echter deden ze hun uiterste best mij er nog tussen te krijgen. Dit is gelukt, top dus!
Verbeterpunten in Klantvriendelijkheid
Verbeterpunten in Klantvriendelijkheid
Onlangs bracht ik mijn auto naar Profile voor onderhoud, maar mijn ervaring verliep helaas niet zoals verwacht. Bij aankomst werd ik direct met een vreemde vraag geconfronteerd: "Wat komt u doen?" Dit kwam wat onprofessioneel over, aangezien de afspraak en benodigde werkzaamheden al in het systeem stonden.
Daarnaast was het regelen van een leenauto, ondanks eerdere duidelijke afspraken, problematisch. Er bleek nog slechts één elektrische auto beschikbaar, die onder een laag sneeuw stond. Toen ik vroeg om een sneeuwveger, kreeg ik te horen dat deze niet in de auto lag. Uiteindelijk maakte de medewerker de ramen vrij, maar dit had niet nodig hoeven zijn als hier proactief op was ingespeeld. Bovendien wist de medewerker niet of de auto thuis opgeladen kon worden, terwijl er een laadkabel in de achterbak lag.
De communicatie rondom de status van mijn auto verliep ook stroef. Ik werd niet geïnformeerd dat de auto gereed was, en toen ik zelf belde, kreeg ik te horen dat ik vóór 17:00 aanwezig moest zijn, anders zou er mogelijk niemand meer zijn. Dit zorgde voor stress, aangezien ik van ver moest komen. Gelukkig trof ik bij aankomst een medewerker die ik nog kende van het oude Profile aan de Osloweg. Hij was attent en behulpzaam, wat mijn ervaring enigszins verzachtte.
Hoewel het onderhoud zelf goed is uitgevoerd, maakte het nieuwe bedrijf een weinig professionele en klantvriendelijke indruk. Door deze veranderingen en het gebrek aan servicegerichtheid heb ik helaas besloten om op zoek te gaan naar een andere garage, ondanks mijn positieve ervaringen met de oude locatie. Het is jammer dat de kwaliteit van de service zo is veranderd.
Hopelijk wordt er in de toekomst meer aandacht besteed aan klantvriendelijkheid en communicatie

Reply from Profile - Groningen, Heuver
klantvriendelijk en snelle levering van…
klantvriendelijk en snelle levering van product
Snel en correct uitgevoerde APK ook…
Snel en correct uitgevoerde APK ook volgens de RWD die een steekproef heeft uitgevoerd.
Foutieve rekening
Foutieve rekening, 62€ teveel in rekening gebracht, werd alleen teruggestort doordat ik het opmerkte. Tijdens het wachten overheerste de Nederlandse hos muziek nogal. De velgen komen stoffig van de opslag op de auto. Dat hoeft niet lijkt me.

50% prijsverhoging Heuver/Kuil dus OPLETTEN
Dag, (prijsverhoging van bijna 50%)
Bandenwissel zomer naar Winter (incl opslag)
Kuil is overgenomen/fusie met Profile HEUVER
In April bij Kuil Engelbert voor € 105,09
Nu 30 sept ook bij Heuver/Kuil voor € 160,01
Verhoging van maar liefst € 54,92
50% prijsverhoging
Dus laatste keer hier geweest dus mensen opletten je €€€
Dag,
Reactie: na 1 oktober 2024 heeft profile nog geen contact opgenomen zoals ze hieronder wordt beloofd. Dit heeft het vermoeden dat ze standaard zo antwoorden op een review die een negatieve feedback heeft.
Dus Profile jullie kunnen nog contact opnemen!!

Reply from Profile - Groningen, Heuver
Goede service goede prijs,vriendelijk…
Goede service goede prijs,vriendelijk personeel.geen lange wachttijden.
Lekkere koffie.een aanrader.
Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur. Vriendelijke receptionist. Moest wel een half uur wachten voordat ik aan de beurt was. Daarom geen 5 sterren.
Vrij snel datum voor banden vernieuwing.
Afspraak digitaal maken probleemloos.
Ontvangst balie medewerkers correct.
Maar monteur die wisseling deed verdiende helemaal een pluim, kwam persoonlijk de autosleutels overhandigen, vertelde nog iets over staat banden. Was gewoon een heel aardig mens, die zijn werk ook goed had gedaan. 😃👍
Ondanks de hoge werkdruk aan de balie…
Ondanks de hoge werkdruk aan de balie en in de werkplaats werd mijn auto op het afgesproken moment gekeurd en binnen een half uur weer vrijgegeven voor gebruik. Sneller kan haast niet denk ik.
De auto stond niet in de planning…
De auto stond niet in de planning (waarschijnlijk door een verhuizing van Profile) nadat de auto op kenteken was opgezocht in het systeem (was een afspraak gemaakt via de site ) kwam de afspraak te voorschijn
Ben vervolgens wel op dezelfde dag geholpen. En goed geholpen.
The Trustpilot Experience